Паническо разстройство - 28

• 95 416
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Случайно да сте чували, че Манастирът Свети Наум в Охрид лекува психични страдания и неврози.  Решила съм и там да пробвам това лято. Вече и аз не знам в какво да вярвам.....

# 361
Аз още си страдам и се самообвинявам защо след като направих всичко за някой той не само ми каза че не ме обича, а че нокога не иска да е с мен и постоянно се обвинввам къде сгреших и какво ми има, за да ми говори така и не ме обича

Разбирам ви много добре. Когато получих Паническо Разстройство преди 7-8 години, също правих абсолютно всичко за хората, особено за един мъж, който ме съсипа психически. Твърде много се натоварвах емоционално и слагах всичко на душата си и сърцето си. Поставях себе си винаги на последно място. И ето - дойде Паническото Разстройство преди 7-8 години. Оздравях от Паническото Разстройство. Но напоследък твърде много се ядосвам и този постоянен стрес ме убива. Имам чувството, че не издържам повече. Миналата седмица ме ядоса много баща ми и ме обиди по жесток начин и имах чувството, че се разтреперих отново. Страх ме е много да не се върне отново Паническото Разстройство. Успях да го преодолея преди 7-8 години и не искам пак да се боря с това състояние отново. Не искам живота ми да се провали и да се затворя пак сред четири стени и да ме бъде страх да излизам и да бъда сред хора.

# 362
Jennifer как го преодоля? Моля разкажи.

# 363
Jennifer как го преодоля? Моля разкажи.

Бях изпратена при психиатър, като получих много силна паническа атака и се озовах в спешното. Предписа ми антидепресанти и ги приемах една година, но не смятам, че точно те са ми помогнали напълно да се излекувам. По-скоро аз промених мисленето си и отношението си спрямо хората. Покрай установената диагноза Паническо разстройство, се появи агорафобия и страх да бъда сред хора, тъй като последната паническа атака получих навън и едва се прибрах вкъщи. Също така имах с кой да споделям, защото една моя приятелка също имаше панически атаки. Покрай Паническото разстройство се сближихме много с нея. Имаше кой да ме разбере много добре как се чувствах.

# 364
Мамии в паника съм. От време на време усещам стискане  отстрани на главата. Притискане, стягане с лека болка, както си седях и зяпах телевизия скочих и сега съм в паника. На всичкото отгоре тия дни и шума в ушите Sad(( . Ама това с главата, все едно кръвоносен съд се е запушил, изплашена съм.

# 365
Привет момичета bouquet
Някоя от вас пие ли есцитралопрам?

# 366
Аз пия Есциталопрам. Какво точно те интересува за него?

# 367
Jennifer благодаря за отговора. Дано никога повече не се завръща пр. Знаеш как да го контролираш. Намали си стреса и ядовете. Flowers Four Leaf Clover успех

# 368
Пила съм доста  неща, като есциталопрама ме оправи.Докато не се върнаха отново ПА и започнах пак приема му.Лекарката ме убеждаваше,че съм за валериана и нещо билково,но не бе права.Чувстх как кошмара се връща и не мога да се справя и определено мента глог и валериан са слаба артилреия за мен.

Започнах да го пия на своя глава,по малко,половинка на 5-6 дни,колкото да успокоя съзнанието си,че го имамНо подозирам,че не е правилния продукт за мен.Чувствам се изнервена,адски нетърпелива,свръх възбудена,раздразнителна.Не ме успокоява,не успокоява съзнанието и страховете ми.Та тук Карла исках да попитам ти какви симптоми бориш и успяваш ли?Как ти действа есциталопрама?
Зная,че лекар най добре ще прецени подходящия медикамент за мен,но моята е упорита,че няма нужда и не мога да се доверя на преценкат и-чувствам се зле и искам да се промени веднага!Отчаяна съм..

# 369
Екатерина, извинявай че се намесвам, но как искаш да ти помогне половинка взимана на 5-6 дни? И толкова ли е трудно да отидеш на друг лекар??

Да ви разкажа какво прочетох вчера в Ббс новините. Чули ли сте и помните ли един случай на масово убийство на 12 човека в кино в Америка? Убиеца е имал тревожност и затруднения в общуването. Изписали са му золофт, не му помога, увеличават му дозата на 2 пъти до 150 мг, но той става по-зле и по-зле. Захвърля лекарствата и убива хората. Но още преди да започне золофта е имал такиви мисли за убиване на хора, които се изострят още повече по време на приема...убиеца е в затвора с най-дългата  присъда от 3000 и нещо години. Но някакъв доктор прави раследване и набеждава именно антидепресанта че е виновен. Като разбира се поъвърждава че ад помагат но не във всички случаи.

# 370
В провинцията съм и тук има 3ма психиатри,като няма добри отзиви за остналите 2ма.Бих посетила лекар в друг град,но нямам възможност да пътувам често,развих страх от пътуване

# 371
Sad

Т'ва с "другите лекари" в малък град е много интересно мнение.

# 372
Jennifer благодаря за отговора. Дано никога повече не се завръща пр. Знаеш как да го контролираш. Намали си стреса и ядовете. Flowers Four Leaf Clover успех

Благодаря. И аз се моля никога повече да не се връща този кошмар и ад Паническо разстройство! Да намаля и да контролирам стреса и ядовете, трудна задача е за мен. Не се научих да стана непукист и да не ми пука за абсолютно нищо и да мога да се абстрахирам, когато някой говори лошо за мене и ме обижда! Sad

Желая на всички да го преодолеете. Много добре разбирам всички как се чувствате и през какъв ад преминавате. Знам, че отвън и от близките си не получавате никаква подкрепа. Сигурна съм, че близките ви смятат, че се преструвате, симулирате и искате просто внимание!

Относно валидол, валериан, или в комбинация валериан, мента и глог - те са слаби да преодолеят Паническите атаки. В началото приемах валидол при всяка Паническа атака, която се появи. Изсмуквах сигурно по 4-5 хапчета един след друг. Знам, че беше вредно, но исках просто да спре този ад. В един момент валидолът започна изобщо да не ми действа.

# 373
Sad

Т'ва с "другите лекари" в малък град е много интересно мнение.

В смисъл?  Rolling Eyes

# 374
Няма други лекари. Буквално.

Общи условия

Активация на акаунт