Паническо разстройство - 28

• 96 636
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Момичета , всяка сутрин се събуждам със силна тревожност , все едно имам бучка в гърлото . Преживяла съм няколо ПА на работното ми място , скоро не са се появявали . Трудно се събуждам сутрин , независимо колко рано съм си легнала . Не пия никакви медикаменти , дианкситът ми помагаше преди , замислям се дали да не го започна пак Sad , не ми се иска , защото ми се доспиваше от него и ме правеше една бавна и мудна Sad . Има ли някоя от вас с подобен проблем ?
Да, аз се будя така. Сутрините са ми трудни за ставане и щом се събудя ми е тревожно и тъпо. Не му обръщам внимание и след няколко часа съм по добре. Следобяд пък започва замайването и проблема със зрението.

# 391
а как спите вечер,дами?
аз още не съм започнала да пия изписаните ми лекарства.Толкова негативи слушам за клонарекса,че направо вече не смея да го погледна. А защо се пие сутрин,някой има ли идея?

Дописвам : Уж съм спокойна,уж нямах дразнения, прибрах се от работа ,меря си кръвното /стоях в покой 4 _5  мин)140/80 , след 2 минути го меря 120/72 .....
На някой случва ли му се това? И дали това означава ,че съм непрестанно тревожна?

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 17:03 от Serendipity*

# 392
Момичета имам нижда ор помощ. Нещо от нерви чного го закъсах със здравето. Нямам апетит повръщам, не мога да спя.

Имма чувство че започвам да полудявам

Горе доло знаете за историята ми с онИ човек който ме заряза след един спор в деня преди да живеем заедно.

Проблема е чв работим заедно инго виждам почти всеки ден. А сега са започнали слухове, че има връзки с колежки.

Това чногоо ме нарани и директно го попитах дали е така. Защото св разбрахме аз докато съм там да не се занимава с други жени. Той отрече да в така но вчера е изчезнал от работа за четири часа, а нокога не го е правел и аз си вларах филми в главата. Нервните кризи и депресията св върнаха, не мога да спя, да ям, повръщам нон стоп, докатах си нервен сточах. Мина месец не трябвашв ли да ли мине. Защо шибаната любов не минава. Лида ли съм? Защо се съсипвам още повече

# 393
  • Няма такава държава!
Защо шибаната любов не минава. Лида ли съм? Защо се съсипвам още повече
Не си луда. Любов не минава току-така. Изчакай, изживей скръбта от раздялата и помни, че и това ще мине.
Игнорирай човека - има го на работа, няма го - все тая, има връзки с колежки, няма - все тая, мотото ти ще бъде: "Ета проблема не моя!" /от руски: Това не мой проблем!/ Действай, но си дай време, няма да стане за ден или за месец, колкото време трябва - толкова.

И накрая за настроение - вица, от който е цитата по-горе. По средата на едно голямо шосе върви един старец, направо на платното, пречи, върви бавно, шофьорите му свиркат, подвикват, но той продължава да си върви. На един не му издържали нервите, заковал колата до дядката и през сваления прозорец му се развикал: "- Какъв си ти бе? Защо се моташ по шосето и ни плашиш? Що не се махнеш вместо да ни ядосваш и дразниш? Нали като те блъсна, ще те лежа после бе, идиот с идиот!" А дядото казал: "- Ета проблема не моя! Я - Кашчей безсмертнъй!"

# 394
Момичета имам нижда ор помощ. Нещо от нерви чного го закъсах със здравето. Нямам апетит повръщам, не мога да спя.

Имма чувство че започвам да полудявам

Горе доло знаете за историята ми с онИ човек който ме заряза след един спор в деня преди да живеем заедно.

Проблема е чв работим заедно инго виждам почти всеки ден. А сега са започнали слухове, че има връзки с колежки.

Това чногоо ме нарани и директно го попитах дали е така. Защото св разбрахме аз докато съм там да не се занимава с други жени. Той отрече да в така но вчера е изчезнал от работа за четири часа, а нокога не го е правел и аз си вларах филми в главата. Нервните кризи и депресията св върнаха, не мога да спя, да ям, повръщам нон стоп, докатах си нервен сточах. Мина месец не трябвашв ли да ли мине. Защо шибаната любов не минава. Лида ли съм? Защо се съсипвам още повече

Защото го обичате истински. Това е онази изпепеляваща любов. Една от причините, поради която се сринах преди 8-9 години, и мисля че тя е най-главната причина, че обичах наистина много бившия ми приятел. Той ме заряза и започнаха Паническите ми атаки. Да, изпитах тази изпепеляваща любов и тя тотално ме изпепели.  Cry Трябваше ми 8 години да го преодолея. Но лошото е, че от време на време си спомням отново за него и се чудя защо по дяволите трябва да мисля за него отново и защо Бог, съдбата или каквото и да е ми го причинява. Иска да ме изпитва колко силна ли съм?!  Cry

# 395
Силви, докато работиш с него, така ще е...огледай се за друга работа. Между другото на колко си години?

# 396
Силви , съвсем нормално е всеки да си поеме по своя път след раздялата . Дори да не ти е всеки ден пред очите , пак ще те боли , че е с друга . Време е да започнеш начисто , ангажирай съзнанието си с дрги неща , не се връщай назад , болката с времето отминава . Излизай с приятели , запознавай се с нови хора , отвори сетивата си за нещо ново .

# 397
Силви, трябва да осъзнаеш че си вредиш. Много си вредиш с мисли за него... Нали не искаш наистина да се влошиш. Ти трябва да заобичаш себе си и да се погрижиш за себе си. Потърси нещо друго за което да се хванеш и да му се отдадеш. Някакво хоби, дейност, която ти доставя удоволствие? И да,  нова работа! Търсиш ли? Ти не можеш да му забраниш да вижда други жени, приеми този факт. А и не е длъжен да се съобразява , след като не сте заедно

# 398
# 399
Силви,припомни си ,че само защото си жена ,си светлинни години пред този господин.Имаш енергия да създаваш,да твориш,да красиш.
Впрегни си съзидателните сили ,навири си красивата глава и не допускай енергията и да пада заради мъж. Какъвтп и да е . А този май е и предател.
Виж и философския поглед :нищо не си загубила. Това не е любов. Любовта лекува,обгрижва  и съзидава .
Отворила си пространство за нещо ,което може да е истинско.
Вземи си отпуска,болничен....дай си време ,погрижи се за себе си.Тялоъо ти кррщи,че има нужда от промяна. 
А и Не стой тъжна
пред очите на бившия си. Мъжете имат его,което не признава емоции .Нищо ползотвлрно няма да постигнеш така.
Дай и на него пространство. Може пък да се зачуди къде си,с кого си?☺
Кураж,мило момиче!

# 400
Ох , аз забравих целта на посещението си в темата:
Моля ви , насочете ме към когнитивен психотерапевт. Аз не съм си започнала изписаните лекарства. Доверих се на хомеопат, който е сигурен , че ще ми помогне.  А сега искам и терапия, защото имам доста неща за чистене, а сама не мога да стигна до тях.
Благодаря на всеки , който ще ми съдейства! Simple Smile

# 401
Силви, действително е много важно поради факта, че се виждате всеки ден, да се киприш, винаги да изглеждаш великолепно, за да види какво е изпуснал. Вкъщи реви и хленчи на воля, но на работа се усмихвай и си вири носа, колкото се може повече.....
Аз съм щастливка, че винаги съм имала прекрасни мъже до себе си,затова съм голяма почитателка на мъжете и до сега за целият ми съзнателен 47 годишен живот, не съм имала повод да кажа лоша дума за мъж,  но пък наблюдавам доста връзки отстрани и гледам, че това е начина да се "церят" неблагодарни мъже.....

# 402
  • София
Здравейте на всички Simple Smile Малко нахлувам в темата за запис да я следя и след като поизчета старите теми и се запозная виртуално с вас ще се опитам да напиша малко повече за мен. Пожелавам ви здраве и спокойствие ! Flowers Four Leaf Clover

# 403
Венчо, защо си мисля че си писала и преди? Grinning познат ми е ника ти. Може би от др тема.

# 404
  • София
И на мен Darcey твоят ми се стори познат Simple Smile писала съм в темата за дискова херния и за циститните проблеми ... може някъде от там ?

Общи условия

Активация на акаунт