Паническо разстройство - 28

• 94 706
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
А Деанксита с какво се различава от класическиите антидепресанти?
Че освен антидепресант съдържа и анксиолитик и много успешно понижава тревожността, която на мен ми е основен проблем. Освен това стимулира и енергизира. Чист антидепресант съм пила веднъж преди много години, първите 3-4 дни спях по 20 ч на ден.  ooooh! Деанксита няма такъв ефект. Даже напротив - като Спиди Гонзалес съм с него, имам енергия за 3ма.  Mr. Green
Освен това не предизвиква зависимост и е без рецепта.

# 526
  • София
Да ви кажа аз вече сигурно 2 седмици пия Коаксил и не усещам подобрение, даже общото ми състояние физически се влоши. Преди време бях пробвала деанксит и не ми действаше, но ми го бяха изписали по 1 на ден, личната ми го даде, пих го седмица и казах "о ,абсурд, не действа", явно не съм му дала шанс ... Сега не знам този Коаксил трябва да стискам до 05 септември съм при невролог и да видим какво ще го сменя. Чудя се да говоря ли за Деанксита с него ?

# 527
  • Sofia
Аз мисля, че е малко 1 табл. деанксит за начало. А и 1 седмица също е малко. А защо невролог?  newsm78

# 528
  • София
Досега все при невролог ходя, защото имам и други проблеми и затова малко съчетано Simple Smile но ако той не свърши сега работа отивам на паихиатър да видим.

# 529
  • София
Момичета, имам нужда от съвет - от няколко дни ми е супер зле цялостно физически, предполагам от Коаксила. Влача се като дроб и съм на принципа "моето легло е моята крепост". Искам да го разкарам, пия го две седмици и малко отгоре по 2 на ден. Тъпото е, че док ми е отпуска до 5ти, а не искам засега да го сменям по ред причини. Та питането ми е как да го намаля да го спра за няколко дни и да го сменя с Деанксит, преди ми е изписван. Имам още малко Ксанакс, но си го кътам Simple Smile Колко време след последното хапче Коаксил мога да почна Деанксита ?

# 530
Момичета, имам нужда от съвет - от няколко дни ми е супер зле цялостно физически, предполагам от Коаксила. Влача се като дроб и съм на принципа "моето легло е моята крепост". Искам да го разкарам, пия го две седмици и малко отгоре по 2 на ден. Тъпото е, че док ми е отпуска до 5ти, а не искам засега да го сменям по ред причини. Та питането ми е как да го намаля да го спра за няколко дни и да го сменя с Деанксит, преди ми е изписван. Имам още малко Ксанакс, но си го кътам Simple Smile Колко време след последното хапче Коаксил мога да почна Деанксита ?
Аз Коаксила го пиех 3х1. 2 седмици е малко време. На Сероксат след около 2 месеца започнах да му усещам действието. Стискай зъби още малко, помогни му и ти, повече разходки, върши приятни за теб неща, насочи мислите си към нещо друго:))) Аз не че съм много добре, на работа понякога по 12ч едвам издържам, тялото не ме държи, лошо ми е, наблюдавам се постоянно и си измислям различни болести, но какво да се прави, гледам уж да не го мисля:))

# 531
  • София

[/quote] Аз не че съм много добре, на работа понякога по 12ч едвам издържам, тялото не ме държи, лошо ми е, наблюдавам се постоянно и си измислям различни болести, но какво да се прави, гледам уж да не го мисля:))
[/quote]
Горката, разбирам те за мислите за болести и наблюдението. Аз не мога да си представя, че в това положение сега ще работя, а същевременно много искам, защото си обичам професията. Дано скоро се подобря и както каза ще стискам зъби Simple Smile)) мерси

# 532
Аз не че съм много добре, на работа понякога по 12ч едвам издържам, тялото не ме държи, лошо ми е, наблюдавам се постоянно и си измислям различни болести, но какво да се прави, гледам уж да не го мисля:))
[/quote]
Горката, разбирам те за мислите за болести и наблюдението. Аз не мога да си представя, че в това положение сега ще работя, а същевременно много искам, защото си обичам професията. Дано скоро се подобря и както каза ще стискам зъби Simple Smile)) мерси
[/quote]
Оу постоянно се щипя, опипвам  Joy И аз не можех да си представа да работя така, но започнах и тогава поне се подобрих. Хора, натоварване, нямах време да мисля за нищо:)) Тъкмо бях започнала Сероксата, явно и той ми помогна, но и аз проявих смелост.Simple Smile)

# 533
  • София
Смелост е на 100 %, при мен е обратния ефект натоварването с хора в момента ми действа зле, малко асоциална станах, но сигурно и това ще отмине Simple Smile хубав уикенд на всички :-*

# 534
Венчо, защо си къташ ксанакса. При започване на АД поне месец трябва да приемаш нещо за туширане на ефектите от АД. Отиди да ти изпишат още, все пак могат да ти изпишат до 120 на месец (но е само веднъж на месец). Ако не пращай някого в Сърбия.

Ходих при Карадалиев и ме изкара нормална - т.е. клинично здрава. Аз отидох с коза, че така за винаги ще се отърве от мен Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 535
  • София
Мерси, Джери Simple Smile Не знаех, че могат по толкова за месеца да изписват.
А нали знаете всички сме клинично здрави, ама само ние си знаем какво ни е ...

# 536
Аптекарка ми го каза.

И аз сега покрай смяна на работа и местоживеене почвам с гадене, световъртеж, паниране...

# 537
  • София
Аптекарка ми го каза.

И аз сега покрай смяна на работа и местоживеене почвам с гадене, световъртеж, паниране...

Ооо значи се е получило както трябва с работата, радвам се ! Дано всичко да ти върви по вода. Смелост, успех и спокойствие

# 538
  • София
Здравейте, момичета. Аз само ви чета , но сега реших да пиша.С ПР и ПА съм от близо осем години. Ходила съм при псиголози, невролози, но поне при мен ефект нямаше.Преди около четири години нещата бяха поотихнали, но сега съм пак в омагьосаният кръг.Пия по едно хапче сутрин деанксит, ксанакс 0,5 и магнезии. Въпроса ми към вас е - ксанакса какво е , антидеоресант или успокоително. Извинявам се предварително, ако въпроса ми е тъп, но аз не знам. Благодаря ви Simple Smile .

# 539
  • София
Преди около четири години нещата бяха поотихнали, но сега съм пак в омагьосаният кръг.
Привет Simple Smile Аз също много се колебаех дали да пиша, но като виждаш, че имаш подкрепа от хора изстрадали като теб, поне малко олеква товара. Аз даже си направих и здравен дневник в тетрадка и си пиша всеки ден къде със сълзи къде без... Преди 4 години разбра ли поне как ти утихнаха нещата? Сега помагат ли ти хаповете ? Аз не съм много наясно с действието на АД и кой какъв е, някой от другите момичета ще ти отговори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт