♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 55

• 48 265
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Хич няма да им завиждам  Mr. Green Mr. Green

Кога заминавате  newsm78 Hug Hug

# 91
Утре или в понеделник, но не ние а фемили Ипликчи Mr. Green

Фамилията бе там преди няколко години в Тоскана и бе нещо специално, ако мога да предам моите спомени и усещания...пък и дребното беше почти бебе...Тоскана през погледа на Каро #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

# 92
Тоскана през погледа на Каро #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Като ѝ знам описателните изречения на малката, значи все едно и ние ще сме били  Joy Joy Joy Нямам търпение  Laughing ама нека не е утре, че цял ден май няма да мога да се вясна  ooooh! ooooh!

# 93
Темпи,
Скрит текст:
Споко , като се замисля май няма да успея, синковеца се прибра и като един примерен студент ми е донесъл два сака с багаж за пране и още толкова с празни кутии които мама да напълни, че от на мама и баба гозбите по вкусно няма, а мм си е поканил гости за вечерта, така че ти описах утрешния си ден в най големи подробности Sick

Отивам да си погледна някоя снимка на кака , че нещо съня ми бяга Mr. Green
Мисли
muhi muhi
Скрит текст:

Не забравяйте, че най-добрият начин да запазите любовта на един мъж е да не се омъжвате за него. – Катрин Деньов.
Няма по-тежка работа от това да се опитваш да изглеждаш красива от осем сутринта до полунощ. – Бриджит Бардо

Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената. – Адела Сент Джонс

Решението на един мъж да се ожени е последното решение, което той взима сам. - Ванда Болонска, полска журналистка

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 01:55 от Slawena

# 94
Явно ще си е лудница при тебе утре  Joy Joy  Hug

Ти така ли се приспиваш  Mr. Green Ужас  Joy Joy

# 95

Ти така ли се приспиваш  Mr. Green Ужас  Joy Joy

Много ми е на сърце, душичка ми е тя smile3560

# 96
Мислите както винаги са точно в десятката, ама първата снимка можеше преспокойно да я пропусна...  hahaha hahaha Почвам да се замислям дали с някоя подобна Дефне да не почне да плаши Дениз/Каро, че чак мен ме плаши това дете  Joy Joy

# 97
Тя Каро затова си кръсти зайчето Гюпсе, че е проскубано и мърляво като нея, нали детето имаше среща от близък вид в  МОЛА, а играчката и е наследство от кашона на тати забравен на тавана Crazy

Темпи, гледа ло Новата булка newsm78

# 98
Тя Каро затова си кръсти зайчето Гюпсе, че е проскубано и мърляво като нея, нали детето имаше среща от близък вид в  МОЛА, а играчката и е наследство от кашона на тати забравен на тавана Crazy

Темпи, гледа ло Новата булка newsm78

Аааа аз моето зайче, на Дениз де, за нищо на света няма да го кръстя така...  Crossing Arms Само името ѝ като пиша на оная особа и ми иде да псувам, какво остава да трябва постоянно да я споменавам  Naughty Naughty

Джанъм, изтеглила съм си го, ама нямам никакво време да го започна...  ooooh! ooooh! Мислех утре, ама ще съм на работа  ooooh! Ако вечерта успея, ще съм много щастлива, ама и да пиша нямам кой знае колко възможност и сигурно пак там ще се отплесна  Whistling Whistling

# 99
  • Пловдив
Добро утро момичета!
Виждам, че по нощите сте се нищили Кроки.  Laughing
Темпи, и на мен твоята Дениз много ми прилича на Каролин, дано не е толкова буйничка като нея, че ще видят зор мама и тате!  Shocked
Напоследък нямам много време, че подготвям едно дълго пътуване, но ви чета редовно.
Желая ви хубав ден!

# 100
Джанъм Hug, Дениз май догонва Каро Joy Joy Joy

Hug Hug
smile3521 smile3532

аха догонва я

Slawena аз гледам yeni gelina , даже успявам и с истанбулската, саради Салих  Joy

# 101
Темпи, и на мен твоята Дениз много ми прилича на Каролин, дано не е толкова буйничка като нея, че ще видят зор мама и тате!  Shocked

Със Славенчето стигнахме до решението тя да описва вълненията на бебето, а аз тези на родителите му  Mr. Green Mr. Green Макар че аз съм доста по обрана при приключенията от нея  Joy Joy Joy

# 102
Минавам за едно неделно Здравейте Hug

Чета мамашите и не мога да разбера кога Боре ще обяви раздялата си с кака, Елка с Кито, а пък накрая да направят изявление, че са заедно от началото на втори сезон, другото било за заблуда на папараци и сие...Ако се окаже, че и живеят заедно, но те не знаят и че вече и бебе е проектирано , пак без тяхно участие ги признавам Crazy

# 103
Темпи, и на мен твоята Дениз много ми прилича на Каролин, дано не е толкова буйничка като нея, че ще видят зор мама и тате!  Shocked

Със Славенчето стигнахме до решението тя да описва вълненията на бебето, а аз тези на родителите му  Mr. Green Mr. Green Макар че аз съм доста по обрана при приключенията от нея  Joy Joy Joy

newsm10 smile3521 smile3521

Винаги има две гледни точки Whistling на Каро и всички останали Mr. Green

# 104
Джанъм, не се мъчи с рускините, че току виж те убедили и че Земята не е кръгла  Mr. Green Mr. Green Толкова са откачили че не е истина  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт