С какво ви дразнят свекървите- 81

• 79 010
  • 805
  •   1
Отговори
# 165
Интересно,че много и се свиди за мен.Ясно чуждия човек съм,ама аз така или инак не обичам много подаръци.Няколко пъти съм й казвала,че няма нужда да ми купува нищо.Печеля много добре и мога да си позволя да си купя каквото харесам.Ама тя продължава да носи подаръци. Е после си ги взима обратно,ама то особености на характера😂.

# 166
Бе  готина е отвсякъде.

# 167
  • където ми харесва
Ама и тя е хитра-хем те дразни като ти подарява, хем те дразни като си го взима после.
Честно казано, за мен е много обидно да си поска някой това, което ти е подарил.

# 168
ААА,първия път и аз се шокирах,после вече претръпваш,накрая ти е смешно.Все пак от 14 г. ми е свекърва.Знам й и кътните зъбки.Да не мислите,че тая одисея е отсега?Добре поне,че никога не сме живели заедно,тогава щеше да е страшно.

# 169
Е, хайде сега! За пред хората ти подарява подарък, пък после ти и без това не го ползваш, защо да не си го върне? Laughing Харесва ми, че много не ѝ се впрягаш.

# 170
  • Оптимист по принуда
Рибозом, я се сети за нещо, което си и' подарила и рЯзко ти се е приискало да си го вземеш. По възможност и да е в 7 сутринта, в неделя /тогава ли бяха идвали веднъж?/...
Даже след седмица мини да си потърсиш чорапогащника, щото ще ти отива с новата ти рокля  Mr. Green

# 171
Рибозом, я се сети за нещо, което си и' подарила и рЯзко ти се е приискало да си го вземеш. По възможност и да е в 7 сутринта, в неделя /тогава ли бяха идвали веднъж?/...
Даже след седмица мини да си потърсиш чорапогащника, щото ще ти отива с новата ти рокля  Mr. Green

Тази, която си купи, след като тя й съсипа старата.

# 172
И какво точно да направи? Как да я спре?
Аз примерно не бих дала чорапогащника. С усмивка казвам "О, той се скъса на първото обуване". Точка.

Joy Joy Joy

Уф, ами на мен не ми е толкова бърза мисълта Embarassed
А пък пред такава наглост направо губя говор и картина!
То наистина пред такава простотия човек човек се вцепенява.  Shocked
Но като станало вече , станало. Аз бих си купила същия чорапогащник /егати безценността ooooh!/ и като разбера , че ще идва , ще го нахлузя. Ако каже -яяя, същия , като  този , който ми върна , ще кажа- ами ти защо не си го носиш , аз си купих , щото много го харесвах Mr. Green

# 173
Мен пък ме накефи факта, че все пак чорапогащникът е скъп.  Joy Joy Joy

# 174
Моля ви се,на Мura e.Беше бежово-черен нагоре с имитация на леопард.Ся ще потърся модела в нета.Ай го: http://funnylegs.shopgate.com/item/3332322d333235354d55?origin_r … Fwww.google.bg%2F
Просто си представям как се помъквам на работа с него.Инак беше си с цената 21,90 лв.Завиждайте сега 😁

# 175
  • където ми харесва
Аз на свекърва ти си го представям как стои....отгоре с твоята рокля
ПЛАЧА!  Joy Joy Joy

# 176
  • при късмета
Ох, Рибозом, защо ме караш да се смея по нощите и да будя домашните  hahaha

# 177
Чак мен събуди та станах да видя какво става.

# 178
  • Варна
Мен ме кефи Рибозом как е постигнала някакво душевно равновесие и не й се връзва вече. Това не всеки го може. А да се забавляват на изцепките пък много малко го могат.

# 179
Доста мислих, но реших да се включа и аз тук за съвет. С мм сме заедно от почти седем години(от толкова и живеем заедно), женени сме от две. Бременна съм в седми месец, след бременноста отношението му е по добро и от преди дори.  По принцип нямам големи проблеми със свекърите, защото се опитвам да разсъждавам от тяхната гледна точка, или поне така се опитвам да се успокоя.Сегс обаче заради бременноста ли, незнам, но много се дразня. Имаме куче, което смятаме да го гледаме с бебето. Но те сякаш си представят, че още в момента в който родя и ще го сложа в кошарата при бебето. Обяснявам им, че не трябва да се притесняват нито относно хигиена, нито относно ревност защото нашето куче се е сблъквало с деца, добре се държи, мм като ме пипне за корема по рязко и тя почва му се кара. Не смятам, че ще е проблем. Оттам почна другата тема. Защо го изкарвам аз? Ами аз си стоя вкъщи и се чувствам добре. И това и го обяснявам ама тя ни насмете и двамата. Не показва няква неприязъм към кучето. Напротив гледала го е дори понякога, когато ни е било нужно. Но ей такива тъпи коментари много ме дразнят. Също и остарялото и мислене относно първите дни на бебето.  Трябвало мас задължително да мажа, задължително сол да съм слагала. Някви ей такива които аз не смятам да правя, и се опитвам по деликатен начин да и обясня но се усеща че не е съгласна. Ваната на бебето трябвало да бъде качена на високо, кучето да не я стигало... че видиш ли много трудно да я измия... напоследък много се дразня. Принципно не мога да се оплача. Помагат ни, ние на тях също. Разбираме се, но ако моя мм сега стана по мил откакто съм бременна, то те сякаш полудяха :/ някакви идеи ? Мислех си да ги поигнорирам докато родя, не изцяло де. И забравих да спомена, че свекървата желае иЗцяло да се пренесе за една две седмици след като се роди детето. Ноо това няма да стане де. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт