С какво ви дразнят свекървите- 81

• 78 299
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Milenaka, ще го оставиш, ами, как няма. И да не забравиш 3-4 палачинки да добавиш към зрънчото Mr. Green
Преди или след?  Grinning

# 76
  • Бургас
Между сладоледа и зрънчото му пъхай по една в устата, докато зяпа някое малоумно клипче в ютуб. Еййй, не се научихте как да правите децата щастливи, тцъ, тцъ, тцъ.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 77
Тихо! Доядоха ми се палачинки с огромни топки сладолед върху тях. Шоколадов, моля! И бита сметана! Вие сте виновни! Crossing Arms

# 78
  • София
В момента той би бил най–щастлив, ако го оставя да яде сметанов сладолед на корем и Зайо Байо, по възможност пред лаптопа. Да го оставя, ако целта е да е по-щастлив?[/color]
Сладоледът с мярка и бабата с мярка не са краят на света. И докато за купените сладоледи е доказано, че са вредни, за бабите още няма категорични данни. А ако сладоледът е домашен - не виждам нищо лошо.
Но щом целта не е детето да е щастливо - дерзай с утешението "Когато порасне, ще ми е благодарен"

Цитат от мрежата, не мога да се закълна за достоверността му.
"Ако сте на детската площадка в работен ден, със сигурност ще видите холандска "ома" (баба) с внуците й. Холандските баби истински се гордеят, че помагат в отглеждането и играят важна роля в живота на внуците си. Бабите редовно помагат (поне веднъж седмично) и по този начин майките и бащите могат по-добре да балансират между работата и семейството."

# 79
  • при късмета
Тихо! Доядоха ми се палачинки с огромни топки сладолед върху тях. Шоколадов, моля! И бита сметана! Вие сте виновни! Crossing Arms
Взе ми го от клавиатурата. Аз и солени палачинки няма да откажа, не съм капризна толкова

# 80
И аз не отказвам солени. Добре, че нямам внучета. Сега мога да взема бойното оръжие, ака чугунения тиган и да извъртя едни палачинки. Че после смея ли?  Laughing

# 81
  • София
В момента той би бил най–щастлив, ако го оставя да яде сметанов сладолед на корем и Зайо Байо, по възможност пред лаптопа. Да го оставя, ако целта е да е по-щастлив?[/color]
Сладоледът с мярка и бабата с мярка не са краят на света. И докато за купените сладоледи е доказано, че са вредни, за бабите още няма категорични данни. А ако сладоледът е домашен - не виждам нищо лошо.
Но щом целта не е детето да е щастливо - дерзай с утешението "Когато порасне, ще ми е благодарен"

Цитат от мрежата, не мога да се закълна за достоверността му.
"Ако сте на детската площадка в работен ден, със сигурност ще видите холандска "ома" (баба) с внуците й. Холандските баби истински се гордеят, че помагат в отглеждането и играят важна роля в живота на внуците си. Бабите редовно помагат (поне веднъж седмично) и по този начин майките и бащите могат по-добре да балансират между работата и семейството."

Кога съм писала, че целта е детето да не е щастливо?!?

Знаеш ли, не за пръв път ми вкарваш думи, които дори не съм намеквала, но тук прекали! Ако написаното от мен не те устройва поради някаква причина, по-достойното е да замълчиш, а не да си измисляш. Ако обичаш, цитирай думите ми, в които казвам или намеквам, че целта е детето да не е щастливо.

# 82
И аз не отказвам солени. Добре, че нямам внучета. Сега мога да взема бойното оръжие, ака чугунения тиган и да извъртя едни палачинки. Че после смея ли?  Laughing

Моето диване не ги яде. Явно е сериозно подучено от майка си.

# 83
  • София
Скрит текст:
Да го оставя, ако целта е да е по-щастлив?
Подразбира се, че целта ти не е такава.
Щом ще се замеряме с цитати - ти къде видя написано, че целта е детето да не е щастливо
Писах: щом целта не е детето да е щастливо.
Обратно към темата:
За мен е самоцел отглеждането на дете на всяка цена без помощ, когато я има. Човек може много неща, но някои просто не се налага да ги прави. Нерядко липсата на помощ е причина хората да останат с по 1 дете.

# 84
  • при късмета
Уиш, ако ще хващаш тигана, направи и за мен. Моите не са много по палачинките и детето ги яде без нищо, а мъжа ще мине и без тях и само заради мен не ми се захваща.
Тъкмо и тигана ще се ползва по предназначение, да си поотдъхнат домашните

# 85
Скрит текст:
Щом ще се замеряме с цитати - ти къде видя написано, че целта е детето да не е щастливо
Обратно към темата:
За мен е самоцел отглеждането на дете на всяка цена без помощ, когато я има. Човек може много неща, но някои просто не се налага да ги прави. Нерядко това е причината хората да останат с по 1 дете.

А, бе, щастливо, нещастливо, важното е да не е с КАГ.

# 86
Ако раздавате палачинки искам и за мен и за детето, иначе в неделя, сама ще трябва да го тровя с тази "гадост" Simple Smile.

# 87
  • Бургас
Нееееее, важното е да е по критериите на ССФБ.....

# 88
  • София
Нееееее, важното е да е по критериите на ССФБ.....
Недей така, напълно съм съгласна с теб, но фокусът се измести другаде.
И аз се карам с ММ, защото насила свиква сина ни да яде сладки неща, само защото бил слабичък. Ами утре ако надебелее - ще си смени вкусовете на минутата ли?
Но не съм маниачка, напр. въобще да не давам шоколад или сладолед.

# 89
  • София
Скрит текст:
...
Да, в отговор на тази твоя реплика към мен:
Цитат
Но дали синът ти е бил по-щастлив...
От това никъде не се подразбира, че не искам да е щастлив, а че не искам щастието му да е благодарение на вреди – като вредното възпитание на КАГ, като Зайо Байо и подобни, като киснене пред лаптоп и т.н. Аз да не съм идиотка, че да не искам синът ми да е щастлив?

Общи условия

Активация на акаунт