С какво ви дразнят свекървите- 81

• 79 048
  • 805
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не да мълчи, а да реагира, разбира се. На момента. Аз бих станала и бих излязла, а свекървата да се обяснява на стената, ако иска. Примерно. Защо човек, който не е направил нищо лошо, трябва да търпи лошо отношение, при това в дома си?

# 151
Е Миленака,че какво да направя?Да се запека и да не й дам чорапогащника?Няма смисъл човек да троши нерви с подобен екземпляр.Аз си я знам и само се смея на поредното избухване.Чудя се колко още може.Поне си иска нейни си неща,доволна съм.Мъжа ми я избъзика,че може пак да ми го подари за именния ден лятото.А и що съм си простирала гащите навън,щели да ми ги гледат хората.То жив човек се не мярка,имаме висок зид и ако не излезеш извън двора може и гол да си се разхождаш вътре,тя ще ми гледали гащите...😁

# 152
  • Пловдив
И какво точно да направи? Как да я спре?
Аз примерно не бих дала чорапогащника. С усмивка казвам "О, той се скъса на първото обуване". Точка.

# 153
  • София
Аз примерно не бих дала чорапогащника. С усмивка казвам "О, той се скъса на първото обуване". Точка.

hahaha hahaha

# 154
  • при късмета
Чудя се колко още може.
На твое място не бих се чудила, че току виж съм разбрала  hahaha

# 155
  • София

Joy Joy Joy

Уф, ами на мен не ми е толкова бърза мисълта Embarassed
А пък пред такава наглост направо губя говор и картина!

# 156
  • София
Поне си иска нейни си неща,доволна съм.
Твоята свеки има успешна тактика - така те е наплашила с ползването на твои дрехи, че вече си благодарна, ако си иска само "нейното".

# 157
Мамка му.
Не  бих се сърдила,ако нещо от мен не харесват ,бабешко е и ми го върнат с думите ,благодаря ,но това няма да нося.Независимо детско или друго.
Но  да си искам обратно ....

Всъщност докато шетах си помислих,че  младите трябва да се оставят сами известни години.Добре дошли  като поискат и  до там.С възрастта нещата изглеждат друго,няма такова дразнене,и  спокойно могат да са заедно повече време,в помощ или гости.То  в самото начало  трудно се реагира адекватно,а и  не вярвам да не се погрижи за родител някой.Но  от първия  ден,когато бягат като коне родителите да говориш за гледане и грижи е не на място.Да очакваш ,да се държиш като  все едно всичко е същото ,влязъл един нов човек ,става  като нас и продължаваме. Не  става като нас.Или всички се адаптират ,или си държат на разстоянието.

# 158
  • София
В конкретната ситуация, щях да ѝ дам чорапогащника и да си изляза. Варианти за реакция има, Рибозом. Как така какво да направиш с човек, който се заяжда безпричинно с теб? И то не за пръв път. Абсурден въпрос е това. Реагираш според ситуацията. Защитаваш се. Утре съседът ти може да реши, че може да се заяжда с теб, защото той си е такъв. Не е нормално да се търпи такова поведение.

# 159
  • София
Що за "защитаваш се" е това, да излезеш от стаята на собствената си къща? newsm78
Такова перде, като свекърва ѝ, рядко се среща и да разчиташ, че ще се светне от едно напускане, е силно наивно.

# 160
Като цяло няма смисъл.Тя просто си е проста.Дето има една приказка-толкова си може.Пък изобщо не ми хрумна да й кажа,че съм го скъсала.

# 161
  • София
Що за "защитаваш се" е това, да излезеш от стаята на собствената си къща? newsm78
Такова перде, като свекърва ѝ, рядко се среща и да разчиташ, че ще се светне от едно напускане, е силно наивно.
Предложих по-изпълнимия за Рибозом вариант.

# 162
Аз бих й го върнала този чорапогащник. Следващия път като ми подари нещо, в аванс, веднага ще й го дам да го ползва, да не бие пътя после да си го иска. Ще й спестя излишното разкарване.  Simple Smile

# 163
  • София
Аз бих й го върнала този чорапогащник. Следващия път като ми подари нещо, в аванс, веднага ще й го дам да го ползва, да не бие пътя после да си го иска. Ще й спестя излишното разкарване.  Simple Smile
Точно в тази посока си мислех. Ще престана да приемам каквито и да било подаръци от нея с обяснението, че няма смисъл да ми подарява, след като ще си го вземе обратно.

Ясно е, че тя няма да се  промени. Въпросът е тази простотия, конкретно към теб, да намалее.

# 164
  • Бургас
Ей, тази свекърва много практична и спестовна - подарък и лична покупка 2 в 1. С един куршум два заека  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт