Какви неща ви правят впечатление?

• 85 968
  • 947
  •   1
Отговори
# 30
 Hug

+1 vesi1
+1 utro77
Напоследък се впечатлявам предимно от красотата на природата.Красив изгрев или залез,просто облаци.Реката,която си мени цвета непрекъснато.Песента на птиците.Пролетта,толкова хладна и дъждовна и все пак ухаеща и пъстра.Хората вече не наблюдавам,освен когато пътувам и съм на непознато място.Миризмите,които се носят във въздуха.Красива мелодия или някое сладко детенце.Научих се да се "изключвам"избирателно.И така.

# 31
Дразня се от хора, които много говорят, искат да са непрекъснато в центъра на разговора когато са в група, разбират от всичко, компетентни по всички въпроси.  

# 32
  • София - Рим и обратно
Подсетихте ме колко много мразя някой постоянно да насочва разговора към себе си. Например, разказваш някаква проста случка, или пък нещо, което за теб е важно и си решил да го споделиш, а въпросната персона дори не те изчаква да се доизкажеш и подхваща "...а пък аз...". Ей, откачам. Обикновено следващите ми разговори с този човек се свеждат до "здравей" и "здрасти", ако се налага.

# 33
Лоша лична хигиена, натрапване на мнения и съвети, желание да се покажеш винаги като по и най...
и още много, много неща ми правят впечатление. Понякога коментирам

# 34
Аз не обичам някой да е обсебен от себе си и да не дава думата на другите, много са ми странни такива хора, които могат да говорят с часове за себе си.

# 35
Липсата на уважение към другите най-вече ми прави впечатление. Както и кой какво усещане ми носи- ако е хубаво, леко и спокойно -чудесно, ако ме напряга и се старая да се нагаждам - тц.

# 36
  • До морето
Косата. Винаги гледам косите на жените около мен - чиста ли е, боядисана ли е, с прическа ли е.... Всичко друго мога да не забележа, но хубава коса -никога! Някаква фиксация ми е това. Искрено завиждам на всички жени с прекрасни коси и искрено се ядосвам, ако не ги поддържат.

Иначе не понасям неграмотни хора. Аз също правя грешки, но има разни тотални безхаберници. Във фб като видя, например, иван иванов (с малка буква написано) и ми е ясно, че няма какво да си кажа с такъв човек.
Прави ми лошо впечатление и когато някой постоянно прекъсва събеседниците си.

# 37
Забелязвам също походка, жестове- особено ако са нервни, като тикове, нервно поведение. Но това е по-скоро преднамерено и тренирано, като вид преценка на средата.

# 38
Повече от неграмотните ме дразнят тези, които се имат за безгрешни и коригират другите /например за запетаи или ползване на пълен член/, а не виждат своите грешки. Вярно е, че е добре да пишем правилно, но е още по-добре да се съсредоточим към своето собствено усъвършенстване, а не да се вглеждаме в чуждите грешки. Peace

# 39
Ами не знам, ако си ейчар и наемаш човек, си е важно да е грамотен, това издава внимание към детайла. Не че си лош човек, ама издава някакво ниво на нехайност. Та се чудя- ако тя е така нехайна към правописа, какви още пропуски има и какви още изненади крие. Особено пък грамотността издава доста за човека, културата и какво може да се очаква от него като съвестност, внимание, спазване на правила и срокове, някакво нормално ниво на педантичност. Та грамотността не е само писане, тя говори за доста други качества на човека.

# 40
За неграмотността съм съгласна, но за косата не мога да го разбера.
Не винаги намирам време или пък имам желание за това. Или пък съм на почивка и изобщо не я мисля. Или пък тъкмо съм се върнала от почивка - и още не съм стигнала до разкраяването..)

# 41
А ако видя комбинация от нагласена коса и неграмотност, няма как да не си съставя мнение.

# 42
Затова са другите детайли, които би трябвало да забележим
Всъщност прекалено излъсканите и перфектни хора са....диагноза Wink

# 43
  • Най-красивата страна
Много лошо впечатление ми правят показността , арогантното поведение,липсата на обща култура.

# 44
Прави ми впечатление, че на хората им прави впечатление кой, как си простира гащите и дали са им захабени Stop Stop Stop, дали са им подредени косите и разни такива неща, каквито не са тяхна работа, ама ей на, човешко око  Wink

Общи условия

Активация на акаунт