Какви неща ви правят впечатление?

• 85 966
  • 947
  •   1
Отговори
# 60
Изобщо не е хъс и старание, а навик. И мен са ме учили на определен начин на простиране и го правя механично.
Добре, че въжетата са ми във вътрешен двор и си гледаме гащите само със съседите  ooooh!

# 61
Да не се четеш в някой испански форум за домакини - пък една българка в нашия двор си простира захабените гащи Mr. Green на слънцето Twisted Evil

# 62
  • ту тук, ту там
Не искам да превръщаме темата в такава за прането, ама моя близка простира така: черен чорап, потник, кухненска кърпа, мъжки гащи, женски гащи, втория чорап, покривка, кърпа, гащи, блуза... и т.н. И никъде няма подравнен ръб на дреха, как я хванала, така я защипала!  ooooh!
Не мога да повярвам, че им хора, дето не би им направило впечатление! Ама явнопоне един има - тя самата!

# 63
Не искам да превръщаме темата в такава за прането, ама моя близка простира така: черен чорап, потник, кухненска кърпа, мъжки гащи, женски гащи, втория чорап, покривка, кърпа, гащи, блуза... и т.н. И никъде няма подравнен ръб на дреха, как я хванала, така я защипала!  ooooh!
Не мога да повярвам, че им хора, дето не би им направило впечатление! Ама явнопоне един има - тя самата!
Joy И моят мъж е такъв. Веднъж го помолих да простре един панталон, за да не чакам пералнята и как не беше метнал двата крачола от различни страни, не знам. Изглеждаше абсурдно.
Иначе ми правят много неща впечатление - мръсно, скъсано, неподдържано и т.н. Абе всичко виждам аз. Обае не коментирам, това, че боде моите очи, не значи, че трябва да боде чуждите.

# 64
  • Пловдив
И аз така простирам. Каквото хвана - това. Подравнените ръбове на прането не са ми приоритет.

# 65
Ами баба ми казваше, че постоянното вторачване в  чуждите грешки е патология, а завирането в чуждото пране не е моя работа. Може да се тълкува и пряко, и преносно Simple Smile

Аз пък не мога д а повярвам, че начинът по който някой си простира прането може да предизвика пристъп на бяс в друг.

# 66
  • ту тук, ту там
Преди два дни решил моят да ми помогне (с бебе сме) и почнал да простира. Погледнах и го привиках - много си ми добричък, много си ми миличък, ама сакън недей! Това защото простираме сега насред двора на висок простор, ако беше на сушилка щях да го оставя.  Heart Eyes
Обаче онова горе (от горния пост) не е той, дори той не в толкова зле!

# 67
Ами баба ми казваше, че постоянното вторачване в  чуждите грешки е патология, а завирането в чуждото пране не е моя работа. Може да се тълкува и пряко, и преносно Simple Smile

Аз пък не мога д а повярвам, че начинът по който някой си простира прането може да предизвика пристъп на бяс в друг.

Точно!  Peace

# 68
Аз си подреждам прането Simple Smile. И за да не ни се вижда бельото, отпред слагам хавлии, тениски или просто нещо, което да го скрива.

# 69
На бяс не, но на погнуса Sick
В последно време ми правят впечатление съвсем обикновени жени на средна възраст, които се държат и изглеждат нормално, пазаруват в кварталните магазини и накрая се качват в ненормално скъпа кола. Ами радват ме!

# 70
От какво да се гнусиш, нали са прани дрехи. Или разделените чорапи не ти дават мира?

# 71
Защо се гнусите, хора Shocked

Не е вашето пране, няма да обувате вие тези гащи Rolling Eyes . Може аз д а не разбирам нещо, но ей, богу, прани гащи да загледам, че и да ги инспектирам - няма как да се случи Naughty

Всеки път когато посегна за щипка си представям как някоя чевръста бг мамма ме перва през ръцете назидателно и казва- я, вземи правилния цвят щипка и подреди прането по ръбовете  Stop

# 72
Явно не сте виждали такова пране! Не само, че не изглежда прано, ами му и личи колко седмици е носено Sick

# 73
Е, приемете го като (криворазбрана) естетика, не като издребняване. Grinning Нали сте широкоскроени.

# 74
Явно не сте виждали такова пране! Не само, че не изглежда прано, ами му и личи колко седмици е носено Sick

Ами аз не се заглеждам по чуждото пране Peace

Не мога друго д а разбера - гнус вие, гадно ви е, но си причинявате този ужас newsm78. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт