Какви неща ви правят впечатление?

• 85 932
  • 947
  •   1
Отговори
# 900
Няма ли бан за тоЯ вирус Герипеткова0312. С 20 мнения в разни теми и всичките един и същи линк на някъде, без коментар, без нищо? Ей това ми направи впечатление току що.
понеже ми направи впечатление, информирах модератор.
И аз, обаче мненията й от 21 вече станаха 40. 

# 901
  • на брега на морето
Досега не съм чула софиянец да казва роклА.  Naughty
Аз съм чувала. Рокла, мисла, отивам да готва и т.н.
Значи е от новите софиянци.

# 902
  • София
Няма ли бан за тоЯ вирус Герипеткова0312. С 20 мнения в разни теми и всичките един и същи линк на някъде, без коментар, без нищо? Ей това ми направи впечатление току що.
понеже ми направи впечатление, информирах модератор.
И аз, обаче мненията й от 21 вече станаха 40. 
Много хора сме я сигнализирали, но все пак модераторите не са някакви машини 24/7, вероятно трябва време да реагират.

В тази връзка ми прави впечатление, че отново сериозно се модерират темите, по едно време преди няколко години беше малко хаос.

# 903
  • Ямбол
От тази тема забелязах, а и в други след това, че потребителят тинити като че ли трупа постове.
Някак си силно впечатление ми прави.
А ти изобщо не се включваш... Laughing
Включвам се, но само емотикони  - не.

# 904
Не знам дали осъзнават хората, колко смешно ни звучи на нас, но пък и те нямат много избор, като така са ги научили от малки и всички около тях така говорят , включително и учителката.
Колкото и да се съобразява с материала, в къщи и тя сигурно "наготвя и пазари от туй дето продават в НА магазина"   Wink
Това нали е вид работа?казваме работя в завода, фабриката, училище....та би било правилно да е в магазина.

# 905
Аз така и не разбрах каква е целта, да се трупат постове, нЕккъв бонус ли дават, хаха Joy

# 906
Досега не съм чула софиянец да казва роклА.  Naughty
Аз съм чувала. Рокла, мисла, отивам да готва и т.н.
Значи е от новите софиянци.

РоклА съм чувала само като бъзик, даже често съм го срещала и тук във форума. Мисла, хода и т.н. си е типично, да.

# 907
Правят ми впечатление хората, които живеят във форума. Трябва наистина животът ти да е доста постен, за да губиш години в един измислен свят, да следиш този или онзи потребител, да знаеш ненужни подробности от чужди животи.

# 908
Правят ми впечатление хората, които живеят във форума. Трябва наистина животът ти да е доста постен, за да губиш години в един измислен свят, да следиш този или онзи потребител, да знаеш ненужни подробности от чужди животи.

Това по повод на темичката ти ли е? Не се ли усещаш, че прекаляваш с нападки и квалификации и това няма как да не направи впечатление, а и е доста несериозно да пуснеш тема и да се скриеш, когато коментарите не ти допаднат.

Да не говорим и, че е смешно, когато пишещ във форума характеризира останалите пишещи.

# 909
Ти откъде знаеш, че съм се скрила? Както вече казах, имам какво друго да правя освен форума. Присъствена книга ли има - всеки ден ли трябва да прекарвам определено време тук? И да отговарям лайф на всеки коментар?
И кое е смешното да коментирам съфорумци?
Пий една бира, Даун, защото ми се виждаш даун.
Ако искаш да ме ухапеш - трябва да положиш много усилия и няма никаква гаранция, че ще ти се получи.

# 910
Ти откъде знаеш, че съм се скрила? Както вече казах, имам какво друго да правя освен форума. Присъствена книга ли има - всеки ден ли трябва да прекарвам определено време тук? И да отговарям лайф на всеки коментар?
И кое е смешното да коментирам съфорумци?
Пий една бира, Даун, защото ми се виждаш даун.
Ако искаш да ме ухапеш - трябва да положиш много усилия и няма никаква гаранция, че ще ти се получи.

Не слагам в устата си неприятни неща, така че си safe. Бира пия много рядко и никога в 10 сутринта. Отново характеризираш хора, които просто не приемат мнението ти, та май ти си напрегнатата.

# 911
Не знам какво употребяваш и в колко часа, но определено нещо трябва да вземеш, защото звучиш неадекватно.

# 912
Не знам какво употребяваш и в колко часа, но определено нещо трябва да вземеш, защото звучиш неадекватно.

Явно ти липсва възпитание, а за съжаление това е непоправимо след определена възраст. Поне можеш да се научиш да запазваш никому ненужното ти мнение за себе си. Не за първи път коментираш по неприятен начин хората.

# 913
Каквото повикало - такова се обадило.
На зла круша - зъл прът.

# 914
Каквото повикало - такова се обадило.
На зла круша - зъл прът.

Мдаа, ясно се показваш. Повече не смятам да ти отговарям. Ако искам да общувам с недозряли, предпочитам компанията на деца.

Общи условия

Активация на акаунт