Мартенчета 2017 - тема 2

• 44 879
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
възможно ли е заради пълното стомахче да връща храна? След всяко хранене връща, даже и час след ядене пак връща.
Абсолютно възможно. Мойта бебка понякога се случва да ака през ден и тогава на втория ден забелязвам, че връща по малко храна след всяко хранене докато не се изака. Понеже не се е случвало да не ака повече от 2 дни, досега не съм правила нищо да предизвикам акане, сама си се отприщва и обикновено става яко мазало  Grinning. За сметка на това братчето пълни памперсите на всяка смяна  ooooh!. Много ми е странно, уж ги гледам по един и същи начин, а такава разлика в перисталтиката  hahaha.
А някой знае ли докога продължават коликите? Аз давам превантивно Колийф и Био Гая, като Колийфа го редувам с Боботик и не сме ги усетили много, но ми се иска да знам кога да спирам с капките.

# 181
  • София
Марти не беше акал от 5 до 9.05., вече щях да се притесня, но докато ядях сините сливи свърши работата. Бях купила преди време едни памперси от Лидл и първия път с тях така се омаза, че сега реших да сложа такъв за късмет, иначе ги бях зарязала в гардероба. Точно след 5 минути  се случи магията хаха.

Иначе четох, че бебетата на кърма усвояват всичко и затова не акат всеки ден. А при запек коремчето трябва да е твърдо на пипане.

# 182
  • Германия

Иначе четох, че бебетата на кърма усвояват всичко и затова не акат всеки ден.

Айде тогава някой да ми обясни защо моята бамбина не всеки ден, а по 6-7 пъти на ден ака!? Явно не се е метнала на майка си  Rolling Eyes

# 183
И моето момче ака по няколко пъти на ден. Не се е метнал на мен в това отношение, определено Crazy
А това, което изброи Ниа не е ли за коликите, а не за запек?

# 184
  • София
Електра, съвсем възможно е И за колики да се прилагат. Simple Smile На нас много ни говориха относно запека най-вече за тези три неща. (имаше и още някои малки трикчета, но на тези наблягаха, и не съм запомнила другите) Simple Smile

# 185
Благодаря за отговорите. В крайна сметка му направих клизмичка. Не действат масажите и карането на колело (правя ги от вчера), термометъра също не подейства. След клизмата напълни памперса и заспа дълбоко. Знам, че са вредни тия клизми, но не издържах. Цял ден плаче, ръмжи и скимти и ми стана много жал. Даже имаше истински сълзички. Толкова беше жален.  Cry

# 186
  • София
Днес сложихме първата ваксина. Мъжът ми го държа, притеснено ми беше цял ден. Гушнал се е сега в мен и няма изобщо да го пускам. За щастие няма температура. Дано всичко е наред, че ми е много тъжно като плаче със сълзи.

Някой назад беше писал за Борисовата или Южен парк? Аз също ще се радвам да се видим с която от вас може и иска? Simple Smile
Аз се разхождам в Южния парк и ще се радвам някой път да се видим Simple Smile
И аз.  Sunglasses Нека само се стопли малко, ще ти пиша на лично другата седмица.

Електра, every me, ние се разхождаме в Южния парк, обикновено сме в горната част към МОЛ Парадайс, има една градинка с пясъчник, люлки и пързалки. С баткото сме, той е почти на 3 г., но не ходи на ясла и си се гледаме.
Тази градинка близо до патиците ли е някъде, че не се сещам?  Grinning

every me, според мен ти тежи точно, защото слингът ти не е от тези шалове, които се връзват.
Да ти кажа май си права.  Hug
Имам позната, която е голяма фенка на бебеносенето и яко иска да зариби всяка жена. Как всяка трябва да носи бебето си. Аз не съм толкова крайна, за мен няма значение коя жена как носи детето си по улиците.
Чисто практично и удобно за мен е да съм с количката, да мога да си нося необходими неща, които не ми се налага да ползвам. Да си метна кило картофи на прибиране, ако щеш.  Grinning

# 187
  • София
Аз днес не издържах на затвора вкъщи и излязохме. На пазара като ревна се принудих да го нося, докато се приберем. Надявам се да не съм го простудила. С тия настинки съм направо параноичка.
Пристигнаха ми памперсите от Имаг, доволна съм, същите са като тези, които ползвам.

# 188
  • София
Алекс вдигна малко температура след ваксините. В 18 ч вдигна 37.6, дадох Панадол, добре че не изчаках още защото бързо качи на 37.9, след час започна да смъква. В 22 ч пак същата работа, 38 градуса. Сега стоя и вардя леглото в бойна поза с термометъра, в 11 беше 37, чакам да направя още едно мерене в полунощ да видя че е смъкнал и ще затворя очи до следващото хранене в 2-3-4...вечерта се освести малко като смъкна, хапна по-добре и към 22 пак го унесе. Дано това да е зорът и да минава вече. Кул пач сменихме вечерта, мисля сега чак сутринта да сменям...

# 189
Аз след ваксината дадох панадол чак на 38. То 35,6-7 температура ли е изобщо? Може би съм сбъркала като съм чакала толкова Confused

Тази градинка близо до патиците ли е някъде, че не се сещам?  Grinning
Ако правилно съм разбрала е на входа към Лозенец (вижда се и МОЛ-а от там като погледнеш на дясно).

А времето днес ще е супер, навън сме Heart Eyes

# 190
Как давате Панадола?

# 191
С дозатора направо.

# 192
Благодаря за отговорите. В крайна сметка му направих клизмичка. Не действат масажите и карането на колело (правя ги от вчера), термометъра също не подейства. След клизмата напълни памперса и заспа дълбоко. Знам, че са вредни тия клизми, но не издържах. Цял ден плаче, ръмжи и скимти и ми стана много жал. Даже имаше истински сълзички. Толкова беше жален.  Cry
А с какво правиш клизмите? Моя от вчера не е акал. Аз си мисля че е от сухото мляко.

# 193
  • София
И моя вчера пропусна, но днес си навакса.Притеснявам се, че като спра Колийфа и Био гая и ние ще имаме този проблем.
Ужасно е без топла вода, на магия се изкъпах, докато шушона придремваше.

# 194
Момичета след болничния, който издават от родилното при раждането после кой издава следващия. Болничния ми е до понеделник и не знам къде трябва да ида за нов. Изобщо с тези грижи по бебето бях забравила да следя до кога е болничния. Добре че мъжа ми ме подсети.

Общи условия

Активация на акаунт