Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 120
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!

Търся си околоочен крем на 35 г. съм с мазен клепач. Предложете ми някой бюджетен за бръчиците около очите. Имам проблем, винаги когато си слагам околоачен крем по някое време през деня започва да ми люти на очите. Много е неприятно, а работа на компютър. Някой друг имали същия проблем?

# 16
  • София
Вече си имам карта от Лили Hug
Предложете ми коректор за под очите, моля Hug

Благадаря за новата тема Hug
Wake me up на Римел ми харесва много. Друг коректор, от който аз съм доволна е Essence stay all day, но се събира във фините линии повече от Римел. Препоръчвали са ми Fit me на Мейбълин, но аз лично не съм го ползвала, а последно като го търсих в ДМ не го намерих.

И аз благодаря за новата тема Simple Smile

# 17
  • Варна
Цитат
Wake me up на Римел ми харесва много.

На мен също Peace

# 18
  • София
Благодаря за новата тема! bouquet

Адриа, моите очи също са много чувствителни и повечето околоочни кремове не ми понасят. Но за съжаление не се сещам за бюджетен вариант. Стискам палци да намериш твоя!

Запалихте ме определено с този заздравител 8 + 1 на Евелин. Един нокът ми се сцепи и се чудя какво да го правя. Досега не съм ползвала заздравители... (мислех си, че са менте  Embarassed), но щом толкова хора сте доволни, ще пробвам и аз.  Simple Smile

# 19
Адриа, на мен също ми се е случвало да нанеса околоочен крем и да ми люти на очите. В момента изпозлвам на Биотен Skin Defence и съм доволна. Принципно се води за възраст 35-45.  Тук  можеш да прочетеш нещо, ако те интересува съставът. Струва около 6-7 лв.

http://www.infarmaciq.com/2017/03/24/%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF-%D … %B5%D0%BD-%D0%BA/

# 20
Благодаря за темата!
Ще погледна заздравителите на Евелин, щом има толкова доволни. Благодаря на всички  bouquet

# 21
  • Варна
Здравейте, момичета! Благодаря за новата тема  bouquet Толкова много сте изписали, връщам се да чета.

Аз също си взех заздравителя на Евелин преди седмица, но още не съм го ползвала. Хвалят ми го отвсякъде, явно наистина е магически Simple Smile

Хубав и слънчев ден  Hug

# 22
  • София
Вече близо 1 година давам шанс на българската бяла козметика. досега съм ползвала и съм сравнително доволна от дневния крем на Агива с розово масло, на Бълг. роза Карлово-  дневен успокояващ, на Билка- мицеларната вода, крема им с колаген /червената опаковка/ и флуида.При мен продуктите на Билка работят чудесно и идеално освежават и попълват мимическите бръчки.Само дето не ме устройва съотношението количество-цена на флуида.Предпочитам серумите, затова съм пробвала всички на Балеа.Приемама всякакви предложения за серуми на други марки.
Запланувала съм дневен крем на Пирин Дрийм и Елея, и загледах дневния крем на Арома с ретинол за 35+ възраст. Чудя се с кой да започна, изборът стана голям?  newsm78 #Crazy ooooh!

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 11:38 от B.U 2

# 23
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Бижу! bouquet

Да попитам, почистващото мляко на Българска роза, Карлово има ли го в Лили? В ДМ не предлагат марката. И някой с отзиви за почистващите млека на Елея? Hug

# 24
  • София
Благодаря за новата тема, Бижу! bouquet

Да попитам, почистващото мляко на Българска роза, Карлово има ли го в Лили? В ДМ не предлагат марката. И някой с отзиви за почистващите млека на Елея? Hug
Продукти на бълг.роза Карлово в Лили не съм виждала. Засичала съм в Елитис и аптека Ремедиум, както и в представителен магазин на фирмата.

# 25
  • на последния етаж
За ноктите съм доволна за 8 в 1 евелин  бялото
Още един глас за 8 в 1  Peace
Никакъв ефект при мен!  Crossing Arms

# 26
Запланувала съм дневен крем на Пирин Дрийм и Елея, и загледах дневния крем на Арома с ретинол за 35+ възраст. Чудя се с кой да започна, изборът стана голям?  newsm78 #Crazy ooooh!
На Пирин Дрийм е много приятно кремчето за нормална до суха кожа и откъм състав е доста изчистено. Попива добре и не тежи, и за основа става.

# 27
  • София
На Пирин Дрийм е много приятно кремчето за нормална до суха кожа и откъм състав е доста изчистено. Попива добре и не тежи, и за основа става.
Виктория Андреевна, благодаря, още утре сутрин отварям бурканчето на Пирин.Тъкмо днес приключих с успокояващия крем на бълг.роза.

# 28
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, за темата  Hug и един въпрос от мен Лили и ДМ имат ли приложения за телефон, където да мога да следя сега какво е на промоция, защото с брошурите трудно се сдобивам, а примерно вчера влязох по друг повод в ДМ и видях, че има на промоция за 4 лв два душ гела на Marsselle (дано така се пишеше Grinning)

# 29
*Padme* DM- имат приложение, Лили-не, поне не съм срещала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт