10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 4

• 113 855
  • 472
  •   1
Отговори
# 330
Изпитана проверка на водата за къпане- пробваш на твоя лакът ,няма грешка и веднага става.

# 331
  • София
Изпитана проверка на водата за къпане- пробваш на твоя лакът ,няма грешка и веднага става.
Аз по тази логика "сварявах" първото ми дете първите 2-3 месеца  след раждането. Когато останах без "помощта" на екс-свекървата, си купих термометър за вода и установих, че сме къпали бебето в 42 градуса. Как няма да се съдира от рев. Моят лакът, заради любовта към руската баня, издържа на много висока температура. Има си термометри. Сега има и удобни безконтактни термометри.

# 332
Е , и  лактите трябва да се отчетат.Трябва да е приятно само.Не  на колко издържа.

# 333
А може да си зададеш на бойлера желаната температура..

# 334
Баба ми ме къпеше с вода, стоплена на слънце, а се е случвало и с маркуча Simple Smile.  Това, в сравнително голям град, а не дори и на село Simple Smile.

Това е на майка ми майката. На баща ми майката почина, когато бях на 6. Живееше с нас и ме е гледала, но през деня, когато хайманосвах по махалата Simple Smile.

Това е бабата, която не даваше на майка ми да пуска пералня и прахосмукачка, че било техника hence мъжка работа. Чакаше я да се върне от работа, казваше какво е сготвила и какви бели съм направила и правеше кафе да си побъбрят.

Най-смешния момент беше на една коледа, когато баща ми купи скъп парфюм на майка ми - знаете размера на кутиите- и огромен шампоан за баба. И двете опаковани без надпис, заради мен, която още вярваше в Дядо Коледа.

Баба ми, вижда малката кутия и я взима, защото си мисли, че майка ми трябва да получи по-големия подарък Simple Smile.  После се смяха много двете.

# 335
  • Бургас
Ех, мъжете и техниката. Моят свекър не разрешаваше на свекърва ми да пипа климатика, защото това е сложна техника и какво разбират жените. Също той пускаше и сменяше каналите на телевизора, когато са двамата в стаята. Интересно, че към пералнята, прахосмукачката и печката нямаше такива претенции SmileSmileSmile

# 336
Ех, мъжете и техниката. Моят свекър не разрешаваше на свекърва ми да пипа климатика, защото това е сложна техника и какво разбират жените. Също той пускаше и сменяше каналите на телевизора, когато са двамата в стаята. Интересно, че към пералнята, прахосмукачката и печката нямаше такива претенции SmileSmileSmile

Хитряга Simple Smile. Баща ми до последно пускаше пералня и прахосмучеше Simple Smile. Толкова бяха свикнали един с друг, че майка ми рухна, когато той почина. Била е с това заболяване от години, но покрах него се е държала.

# 337
Днес свекървата се оплака,че нямала зимнина.
Едно време нейната свекърва гледала зеленчукова градина на село и правела по 300 буркана зимнина всяка година.Но след като е починала жената ,имота на село така си стои и било време ние да си поемем отговорностите.
Тоест ние да ходим да бачкаме на село и да приготвяме бурканите за зимата.
Свеки
-Баба ви едно време всичко правеше-и копаеше и сееше и компоти и туршии...А сега е ваш ред!
ММ
-А твоят ред?
Тя
ААаа то тука ред няма.Аз съм гражданка!

# 338
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хахаха, ти да не си взела бившия?
навремето 80+ годишната му баба (свекърва на свекървата) ни събра и обяви на баща му (50+):
"до сега съм те гледала аз, ред е да те поемат децата ти."

# 339
Днес свекървата се оплака,че нямала зимнина.
Едно време нейната свекърва гледала зеленчукова градина на село и правела по 300 буркана зимнина всяка година.Но след като е починала жената ,имота на село така си стои и било време ние да си поемем отговорностите.
Тоест ние да ходим да бачкаме на село и да приготвяме бурканите за зимата.
Свеки
-Баба ви едно време всичко правеше-и копаеше и сееше и компоти и туршии...А сега е ваш ред!
ММ
-А твоят ред?
Тя
ААаа то тука ред няма.Аз съм гражданка!

Това много ми хареса! Записвам си го.  Mr. Green

# 340
  • Пловдив
На мен това на Добри Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 341
  • Най-красивата страна
Ама защо така през поколение?

# 342
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
защото те са брошка на ревера на обществото и някой трябва да ги гледа, обгрижва и изхранва.
оо, забравих.
и да им е вечно благодарен.
Simple Smile или поне до развода.

# 343
хахаха, ти да не си взела бившия?
навремето 80+ годишната му баба (свекърва на свекървата) ни събра и обяви на баща му (50+):
"до сега съм те гледала аз, ред е да те поемат децата ти."
Това е уникално, нещо като - " при жива майка , да се жениш"

# 344
  • Варна
Ааааа, хахаха, ни могаааа... Скоро не съм се смяла така. И с двете баби, че и с лафа накрая...

Общи условия

Активация на акаунт