10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 4

• 113 188
  • 472
  •   1
Отговори
# 45
  • Deutschland
Е как кой - мама и тате. Има не малко крави, бозаещи от телетата

# 46
Настоящата свекърва на бившата съпруга на по-добрата ми половинка беше накарала сина си  да го  пита дали не се е развел с нея, защото била луда. И тоя червей най-безцеремонно го направи. Пред мен. Толкова гнусно не ми е ставало през живота ми.

# 47
На моята свеки пък й беше много забавно да казва на новородената си внучка "Кучка". Щото била кучка като баба си, демек като свеки Crazy Да поясня- никога не съм я наричала така, а и сме й правили забележка, че простее и се излага така 
Но тя жената си е проста де...дълги години приемах всичко със снизхождение и съжаление, но уви...

# 48
С ММ си живеем щастливо , новодомци , влюбени гълъби. Аз се старая , пърхам с крилца , снова около манЖите. И ми обяснява той как на мама зелето било фантастично  newsm78 .
Викам си ко ли толкова му е висшОто на тази технология ?
Ходехме на гости от време на време. И аз от лаф на лаф , я питам как готви зелето. /Тя жената за световна история ми говореше в тоя момент, аз с битовизми я прекъсвам  Laughing/ Спря да говори, замисли се дълбоко и отсече : "Както му го готвиш , така ще го яде ". hahaha
Много ме изкефи.

# 49
ми мн ясно. ако не го хареса, да те заведе на ресторант Wink

# 50
Изцепките на моите са многобройни, но се сещам за една скорошна:
На един празник свеки застава до четирите си внучета и вика: "Айде баба, да си направим една снимка, един ден като погледнете снимката ще си кажете: "Коя е тая чума на снимката"" Grinning Тя по принцип никога не говори лошо за себе си, никога не е виновна, все тя е правата и с тази си изцепка направо ме учуди Joy

# 51
Изцепките на моите са многобройни, но се сещам за една скорошна:
На един празник свеки застава до четирите си внучета и вика: "Айде баба, да си направим една снимка, един ден като погледнете снимката ще си кажете: "Коя е тая чума на снимката"" Grinning Тя по принцип никога не говори лошо за себе си, никога не е виновна, все тя е правата и с тази си изцепка направо ме учуди Joy
Не е изцепка. Самоирония е. Малко хора я проявяват.

# 52
Тя никога не се самоиронизира, затова се учудих Wink Simple Smile Ако й се направи някаква малка забележка, знаеш ли как лесно се обижда и прави напук Grinning

# 53
Може да е получила просветление. Laughing

# 54
Бабите какво ли не правят и казват за някоя друга усмивка или прегръдка от внуците  Simple Smile

# 55
  • Deutschland
Не всички. Моята С отказваше да държи бебето, защото било дИбело и щяла да се умори.

# 56
  • София
Тя никога не се самоиронизира, затова се учудих Wink Simple Smile Ако й се направи някаква малка забележка, знаеш ли как лесно се обижда и прави напук Grinning

Според мен, е имала предвид възрастта си и външния си вид на фона на младостта на внучетата.

# 57
Не всички. Моята С отказваше да държи бебето, защото било дИбело и щяла да се умори.
dvp, не ме разбирай погрешно, но това е ужасно. Ако на мен ми кажат подобно нещо много би ме обидило.

# 58
dvp, не ме разбирай погрешно, но това е ужасно. Ако на мен ми кажат подобно нещо много би ме обидило.
То си е за обиждане,моята свекърва пък казваше,че не може да ми помага с бебето,защото я боляло глава и в същото време ходеше в къщата на зълва ми,за да помага на нея с 4 годишната й дъщеря.
На всичкото отгоре сутрин ми казваше,това бебе много реве през нощта,чак долу на етажа го чувах и хич не съм мигнала.

# 59
То си е за обиждане,моята свекърва пък казваше,че не може да ми помага с бебето,защото я боляло глава и в същото време ходеше в къщата на зълва ми,за да помага на нея с 4 годишната й дъщеря.
На всичкото отгоре сутрин ми казваше,това бебе много реве през нощта,чак долу на етажа го чувах и хич не съм мигнала.
Двоен стандарт...Какво друго може да се каже?!

Общи условия

Активация на акаунт