Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

Времето е пред нас ще видим истина ли е или не?

https://youtu.be/TLCuhkQW73A

Едно ново клипче!

Пожелавам ви, лека нощ!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 01:32 от mari52

# 151

Добро утро момичета  Two Hearts

Казахме си лека нощ с Даахан, да се събудим с комисарска закуска и задължителния Йомерски чай...

Времето навън е само да си стоим във Фейса... обаче винаги има изключения. Така, че хубав и усмихнат ден, да ви върви "по вода" и да не забравяме, че довечера има акция в ТТ.

Да ви оставя по кафе и да си захващаме днешните задачи.

Скрит текст:

# 152
Добро утро,

С надежда за още новинки.

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 153
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Нов ден, нови надежди за снимки и новини.
Успешен да е.

Марта, акцията е в петък - 12 май от 22 часа.

# 154
Добро утро на всички ранобудни и не толкова ранобудни момичета.При нас дъжда спря( не се знае до кога) и слънцето се опитва да се покаже.
 Слънчево или дъждовно аз ви желая един прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции.

Филмите също са хубаво нещо и разказват любовни истории, така, че аз нямам нищо против да гледам Енгин и във филм, пък наесен и в някой сериал.
  Няма дим без огън.
  Ще поживеем и ще видим. При нас търпението е основна част от характерите ни.

Подарявам ви тази усмивка.

Хубав ден момичета.

# 155

"Най-свободните хора на света са онези, които имат чувство за вътрешен мир. Те просто отказват да се подчиняват на чуждите капризи и ръководят живота си с мълчалива ефективност.........."

# 156
  • Пловдив

Енгин с визията на Йомер и на Даахан - снимки от интервютата на Сонат Бахар.

# 157

Чакам вече нова снимка. Heart Eyes

# 158
  • София
Поздрав с хубавите усмивки на Енгин!

"The shadow of your smile" /Сянката на твоята усмивка/

https://vk.com/videos275874493?z=video275874493_456239026%2Fpl_275874493_-2

# 159
Поздрав с хубавите усмивки на Енгин!

"The shadow of your smile" /Сянката на твоята усмивка/

https://vk.com/videos275874493?z=video275874493_456239026%2Fpl_275874493_-2

Чудесен. Heart EyesДейства ми успокояващо. Heart Eyes

# 160
  • Пловдив

Един хубав колаж, докато чакаме нещо актуално.
Време е, нищо че сме търпеливи....

# 161

Добър ден, момичета! Hug

Свети Two Hearts благодаря ти за това прекрасно клипче smile3525
Удоволствие е да гледаме Енгин и героите му широко усмихнати Simple Smile

Дано днес се появи нещо ново! Само 4 дни са минали от последната снимка, а вече много ми липсва.
Сякаш не съм го виждала от седмици Sad

# 162
  • Пловдив

http://www.medyatava.com/haber/engin-akyurekten-dizi-anlasmasi-y … esi-neresi_145315

Новина от днес:

Енгин Акюрек с договор за нов сериал. На какъв адрес?

Голям интерес предизвика темата за новия сериал на Енгин Акюрек, чийто последен проект "До живот" с партньорка Фахрие Евджен не остана дълго на екран. Красивият актьор, след когото продуцентите тичат, в миналото предпочиташе да прави паузи от няколко сезона между сериалите си. Този път е решил да направи обратното. Стана известен адресът на новия му сериал - канал Д. Красавецът се е договорил с канал Д; говори се, че продуцент на сериала, с който той ще се завърне, ще е известната Томрис Гиритлиолу.
В същото време Сема Еpгенекон опроверга слуховете за нов филм с Туба Буюкюстюн. Сценаристката сподели, че те са имали просто приятелска вечеря.
От страна на актрисата Туба Буюкюстюн, също опровергаха тези слухове. Актрисата чете сценарии за филм и предложения за реклами.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 14:38 от mariana51

# 163

Благодаря за тази новина, Мариянка! smile3525

Ние и без това не повярвахме на тези фалшиви новини за филм с Туба. Помислих си, че би било хубаво, но толкова. Много ще се радвам, ако Енгин наистина е решил да не прави дълга пауза този път и се заеме възможно най-скоро с нов проект! Simple Smile Сега пък вече и за канала говорят, странно Thinking Ако има истина тук, ще е супер! Simple Smile

# 164
Привет,Енгинки!
 Марианка,благодаря за новата "новина"-дано този път е истина. И аз отначало приех новината за филм с Туба с радост-едно,че си допаднаха и имаше химията между двамата в КПА,второ защото щях да имам възможност да гледам двамата си любими актьори заедно,но след като прочетох изказвания на някои фенки на Туба,че с тези клюки Енгин искал да се "къпе във и да краде" от славата на Туба малко се разочаровах и реших,че няма да е хубаво отново да се разгарят "междусемейни" и излишни войни.
Дано сериалът го бъде-интересно ми е каква е тази продуцентка? За мен не е много позната,но видях,че е продуцирала Караулан с Енгин-значи се познават отдавна. Дано излезе по.читава от Т.С. За мен каквито и да са били подбудите му да гилотинира ОК той не постъпи лоялно нито към снимачния екип нито към зрителите.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 15:07 от velijana

Общи условия

Активация на акаунт