Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Бризче и друг път съм казвала - имаш голям талант и може би след време ще четем твоите романи и ще казваме - ние бяхме заедно в една тема в БГ Мама...тя е нашата виртуална дружка  Hug Hug

Написала си го чудесно - не само като фактически материал, но и с много красота - като приказка е....
Моите мисли са абсолютно същите.....Само има една разлика...Според мен на този етап Фарук не се страхува да се размекне пред първата си любов. Той отиде с единствената цел, да й каже да стои по-далече от жена му, защото не иска в този момент тя да преживява тревоги....Още с влизането в кабинета, Фарук каза, че е за малко тук....Тоест той не е имал намерение да се обяснява с Бегюм - той е дошъл само да я предупреди да стои далече от Сюрея......

Сиси съжалявам, но няма да мога да ти помогна тази вечер.
Скрит текст:
Имам още служебни ангажименти, след това трябва да си приготвям багажа...Гладна съм, а нямам време дори да вечерям....Може би Злати ако има възможност да ти помогне....
Само наминавам през темата, да си почивам от напрежението....

Слънце, спокойно. Дребна работа. Да не ти  пука.  Злати като дойде сигурно ще го прочете и ще напише нещо.  Ти си почини и си приготви  нещата за командировката.

# 106
Ани Hug Миме Hug Деси Hug

Бризче Hug,кога успя да измислиш и напишеш тази изповед! Laughing Стархотна си! newsm10

Аз изгледах ДиК,Сезонътна черешите и гледах мач!Нямам търпение да мисля и пиша!Едно време ми омръзна от правене на теми по литература! Joy

Сиси Hug,не знам от кой фейс е тази страница,от коя дата!Дай линк за да разбера! Peace

# 107
Ани Hug Миме Hug Деси Hug

Бризче Hug,кога успя да измислиш и напишеш тази изповед! Laughing Стархотна си! newsm10

Аз изгледах ДиК,Сезонътна черешите и гледах мач!Нямам търпение да мисля и пиша!Едно време ми омръзна от правене на теми по литература! Joy

Сиси Hug,не знам от кой фейс е тази страница,от коя дата!Дай линк за да разбера! Peace

Слънце, здравей, не знам. Аз влизам във фейсбук, в  ляво на екрана ми има един прозорец, на който пише:  "Търсене на хора,  места и  неща".
Там изписвам  името Ezoo Petekkaya. Там пише и Ани, и Кралева и Дилаханъм от Румъния,  ама  там е и  нашата  Боби.
Така чета   и гледам това, което този човек публикува за  Еркан.  Там и Боби    слага  снимки  за нейното Слънчице и  т.н......

# 108
Сиси този профил ли търсиш  newsm78

https://www.facebook.com/search/str/EZoo%2BPetekkaya/keywords_top

И какво искаш да извадим  Thinking

# 109
Цитат
Слънце, здравей, не знам. Аз влизам във фейсбук, в  ляво на екрана ми има един прозорец, на който пише:  "Търсене на хора,  места и  неща".
Там изписвам  името Ezoo Petekkaya. Там пише и Ани, и Кралева и Дилаханъм от Румъния,  ама  там е и  нашата  Боби.
Така чета   и гледам това, което този човек публикува за  Еркан.  Там и Боби    слага  снимки  за нейното Слънчице и  т.н......
Сиси Hug,разбрах!Няма да стане,тъй като аз нямам фейсбук! Laughing Ползвам много руски форуми,а също и турския дизи форум!Те пускат всичко!Там имам регистрация!Синът ми е оставил своя фейс само,ако трябва да видя снимки или инфо! Peace

ПП Ани Hug

# 110
Злати  Hug

Свърших, успях току що да вечерям...и започвам да приготвям багажа....

Забравих днес да пиша, за най-тежките думи, които отправи Фарук към Бегюм - като я сравни с майка му...Че е същата като нея....
За мен това би било най-голямата обида да ме сравнят с Есма султан... Thinking

Съжалявам, че не ми остана време да изгледам поне епизода с руски превод...то се знае, че с българския ще го гледам когато се върна....

В този епизод има толкова хубави моменти с Фарук и сюрея, но няма време и за колажи...Здраве да е....

# 111
Добро утро в понеделник
Пред нас е една чудесна седмица  Hug Усмихвайте се повече,вярвайте в мечтите си, вярвайте в себе си
и се радвайте на живота.

Да изпием по едно топло и ароматно кафе, за да ни е спорен денят  Hug

Neslihan Aker/Пелин

Нацупената Пелин от Невестата е много симпатична когато се усмихва.....

За да бъдете красиви и вие се усмихвайте  newsm10 smile3521

Бай, бай  lovekiss lovekiss Цяла седмица ще си почивате от мен и от моите глупости  Grinning

# 112
  • Стара Загора
Добро утро в понеделникмили,момичета Hug Hug Hug
Нека бъде прекрасен, усмихнат,
носещ красиви усещания и пълен с любов....
Правете само това, което ви подсказва сърцето...
и помнете, че докато обичаме,всичко има значение...
и докато ни обичат, всичко има смисъл...
Парченца щастие, добри случки и много обич през днешният ден- за всички вас!
Нека всичко, до което се докосвате ви носи радост, любов и вълшебни мигове!
Успешна нова седмица

Ани HugМерси за кафето и пожеланията HugДойде време и за командировката в София...
Дано малчо да е здрав и баба и внуче да се нарадвате един на друг  Grinning Peace
Много пъти съм писала,че без теб темичката осиротява SadТака,че,не желаем почивка "от теб" Crossing Arms
Лек път Peace

Сиси Hugсъжалявам за туристите Sad
Ани вече те е питала,ама и аз да питам-какво искаш да извадиш и разбереш за Еркан? newsm78

Злати Hug  Kissing Heart

Бризче Hugталант неоспорим си Peace
За повечето от нещата сме на едно мнение Grinning Peace

Миме HugДеси HugГости HugСлавена HugЛу Hug
благодаря ви за всичко споделено Heart Eyes Peace

# 113
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Kissing Heart Лек път! Peace Дано времето е хубаво,да няма дъждове за да сте повече навън с внука! Laughing А за другото дето си го писала,аз ще осиротея,защото другите са на работа през деня!

Боби Hug,благодаря и за твоите пожелания и гифчетата! Kissing Heart

Приятен понеделник и щастлива нова седмица! bouquet

# 114
Сиси този профил ли търсиш  newsm78

https://www.facebook.com/search/str/EZoo%2BPetekkaya/keywords_top

И какво искаш да извадим  Thinking

Слънце, здравей, да, това търсех. Ама ти нали ще пътуваш - остави го.
Рускините ще го преведат на руски и от там ще го разберем.
Пожелавам ти приятен ден. Лек път и нищо да не ти помрачава настроението. Отиваш при малкото ангелче и ще бъдеш  щастлива.
Дано да е хубаво времето, че да се радвате  с Слънчицето. Ах, то колко се радва след като знае, че отиваш при него. Представяш ли си усмивката на лицето му - направо грее от щастие.

# 115
Добро утро в понеделникмили,момичета Hug Hug Hug
Нека бъде прекрасен, усмихнат,
носещ красиви усещания и пълен с любов....
Правете само това, което ви подсказва сърцето...
и помнете, че докато обичаме,всичко има значение...
и докато ни обичат, всичко има смисъл...
Парченца щастие, добри случки и много обич през днешният ден- за всички вас!
Нека всичко, до което се докосвате ви носи радост, любов и вълшебни мигове!
Успешна нова седмица

Ани HugМерси за кафето и пожеланията HugДойде време и за командировката в София...
Дано малчо да е здрав и баба и внуче да се нарадвате един на друг  Grinning Peace
Много пъти съм писала,че без теб темичката осиротява SadТака,че,не желаем почивка "от теб" Crossing Arms
Лек път Peace

Сиси Hugсъжалявам за туристите Sad
Ани вече те е питала,ама и аз да питам-какво искаш да извадиш и разбереш за Еркан? newsm78

Злати Hug  Kissing Heart

Бризче Hugталант неоспорим си Peace
За повечето от нещата сме на едно мнение Grinning Peace

Миме HugДеси HugГости HugСлавена HugЛу Hug
благодаря ви за всичко споделено Heart Eyes Peace

Любима, хиляди благодарности за  пожеланията ти. Като ти видя поста и  се усмихвам доволна, защото знам че ще ме заредиш с много положителна енергия.
Бъди благословена с цялото си семейство от  Бог.
Приятен ден. Хиляди целувки.

# 116
Добро утро в понеделник
Пред нас е една чудесна седмица  Hug Усмихвайте се повече,вярвайте в мечтите си, вярвайте в себе си
и се радвайте на живота.

Да изпием по едно топло и ароматно кафе, за да ни е спорен денят  Hug

Скъпа, благодаря за кафенцето.  Току що го изпих. Беше разкошно.

Neslihan Aker/Пелин

Нацупената Пелин от Невестата е много симпатична когато се усмихва.....

За да бъдете красиви и вие се усмихвайте  newsm10 smile3521

Бай, бай  lovekiss lovekiss Цяла седмица ще си почивате от мен и от моите глупости  Grinning

# 117
Добро утро, момичета!
Днес не съм на работа  и си поспах...
Благодаря ви за всичко споделено  , днес ще пуснат ли някой откъс от новата серия?
Снощи четох рускините какво пишат за раздялата на Аслъ и Мурат Боз. Веднага се прокрадва нотка на съмнение, че Ози малко или много е допринесъл за това...
Като им гледам съвместните сцени ,  й се възхищавам на Аслъ колко е естествена в предаване на чувствата си.... Всички дребни жестове и докосвания ,  които са нормални между двама души, които се обичат , тя не ги изпуска... Няма да давам примери за други екранни герои , които са чудесни в пресъздаване на обичта си един към друг , но винаги им липсва тона. .. Например ако прегръщаш любимия си не си кръстосваш ръцете на гърба му Joy Joy
 Joy
Нямам желание да се ровя в личното пространство на когото и да било , просто споделям това , което ми е направило впечатление...
Ани ,   Hug ! Лек път и дано времето да се оправи ,  че  да обикалят катерушките. ...
Хубав ден на всички !

# 118
Привет следобедно! food010 Hug Hug Hug

Сиси Hug

Деси Hug,няма как да не се спомене Ози! Joy

Да ви пусна някои рейтинги като инфо,ако ви интересува! Peace

Седмичният в тотала...миналия 9-ти еп. беше на 18 място! Peace

Тук е АБ ...тъй като е дълъг в скрити....
Скрит текст:
Рейтинг AB (самые обеспеченные и образованные) за неделю с 01.05 по 07.05.2017:
1. Возрожденный Эртугрул - 16.95%⬇(-0.94)
2.Внутри - 9,67%⬇(-1.21)
3. Мафия не может править миром - 9.50%⬆ (+1.09)
4. Моя Родина - это ты- 9.15%⬆(+0.41)
5. Мама - 6.91%⬆(+0.23)
6. Стамбульская невеста - 6.77%⬆(+1.14)
7. Право на престол. Абдулхамид - 6.75%⬇(-0.53)
8. Воин - 6.67%⬆(+1.37)
9.Безымянные - 5,83%⬆(+0,1)
10. Г-жа Фазилет и ее дочери- 5.69% ⬆(+1.59)
11. Джесур и красавица - 5.59% ⬇(-0.85)
12.Обещание - 5,10%⬇(-0,45)
13. Черная любовь - 4.99% ⬆(+0.98)
14.Он-легенда - 4.66%⬆(+0.68)
15. Обиженные цветы - 4,61%⬆(+0,57)
16. Дениз в моем сердце - 4.46% ⬇
⬆(+0.79)
17. No 309-4.37% ⬆(+0.30)
18.Любовь и Мави - 4.29%⬆(+0.47)
19. Песня жизни - 4.12%⬇(-0.44)
20. Переулки - 3.93%⬇(-0.16)
21. Бодрумская сказка - 3.48%⬇(-0.40)
22. Новая невеста - 3.47%⬇(-0.37)
23. Запах ребенка - 2.61%⬇(-0.10)
24. Пастушья звезда - 2.44%⬇ (-0.21)
25. Черный шрифт - 2.43%⬆(+0.17)
26. Кто тебя забрал - 2.38%⬆(+0.59)
27. Этот город последует за тобой - 1.93%⬇(-1.21)
28. Это жизнь моя - 1.80%⬆(+0.45)
29. Школьный патруль - 1.54%⬇(-0.53)
30. Я полюбила обоих - 1.53%⬆(+0.26)
31. Великолепный Век: Кёсем - 1.01%⬆(+0.03)

# 119
Пак съм аз! Wink

В 10еп. на ИБ се е снимал сина на Неслихан Йелдан(Сенем)....
https://vk.com/kyg_club

------------------------------

Цитат
Сегодня на канале FOX TV 21.00 по МСК телепремьера фильма "Опасно для жизни". В эпизодах Эркан Петеккая и Шота Арвеладзе

Цитат
Завтра в 20:30 по МСК в прямом эфире Эдже Эркен будет задавать вопросы, а Эркан Петеккая отвечать на канале Neoldu.com!
https://vk.com/erkanpetekkayafan
neoldu.com
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video41836462_456239089%2Fdc9 … pl_wall_-58520450

Общи условия

Активация на акаунт