Къде в Бургас? (51)

• 79 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Никога не съм си шила дрехи. Може ли да ми кажете горе долу цени за рокля или панталон, примерно.  newsm78
И аз не съм си шила досега,но съм си харесала една рокля,която за съжаление я няма в моя размер...много я искам.Като я ушия ще пиша колко ми е струвало.

# 226
  • Бургас
Искам да организирам семейно парти по случай рожден ден, но не мога да измисля нищо по-различно от банална вечеря на заведение. Ще се радвам на вашите предложения както за мястото, така и за самата организация. Денят ще е понеделник, поканените - 7 възрастни и 1 дете...

# 227
Искате да го отпразнувате по различен начин или да е на заведение с консумация, просто се чудите кое?
Можете да се разходите до о-в Анастасия, има и разни разходки с яхти по черноморието за по 2-3 часа те обикновено предлагат и чаша шампанско, ядки или парче торта.

# 228
Здравейте, група.
Някой знае ли в Бургас да има магазин за обвивки за салами и колбаси (черва естествени и изкуствени), както и за подправки за колбаси?

# 229
Има такъв магазин на ул. Дебелт. След ДГ "Златното ключе" има една спортна площадка - срещу нея се намира Peace
Аз искам да попитам къде има избор и по- приемливи цени на продуктите на Faber -Castell ?

# 230
Има такъв магазин на ул. Дебелт. След ДГ "Златното ключе" има една спортна площадка - срещу нея се намира Peace
Аз искам да попитам къде има избор и по- приемливи цени на продуктите на Faber -Castell ?

Не знаех, че има такъв магазин и се надявах точно някой да знае.
Фен съм на домашните колбаси и ми е трудно да се снабдявам с опаковки.

Благодаря ти много. Ако случайно знаеш какъв им е асортимента, сподели.

# 231
  • Бургас
Искате да го отпразнувате по различен начин или да е на заведение с консумация, просто се чудите кое?
Можете да се разходите до о-в Анастасия, има и разни разходки с яхти по черноморието за по 2-3 часа те обикновено предлагат и чаша шампанско, ядки или парче торта.
Предложението е примамливо, но предвид, че всички са на работа през деня не е приемливо. Може би единствен вариант е на заведение, но кое да бъде то?! Да готвят вкусно, да не е шумно...да е в центъра

# 232
Предложението е примамливо, но предвид, че всички са на работа през деня не е приемливо. Може би единствен вариант е на заведение, но кое да бъде то?! Да готвят вкусно, да не е шумно...да е в центъра
Романс?

# 233
             SOS!!! Внукът, на 10г., иска ролери,
      а аз идея си нямам какви и от къде да купя.
      И да не са на космически цени.

# 234
            SOS!!! Внукът, на 10г., иска ролери,
      а аз идея си нямам какви и от къде да купя.
      И да не са на космически цени.
В Лидъл (Бургас, изгрев)имаше още изостанали от първоюнската седмица и бяха доста намалени.

# 235
Круизите, за които говорих ги има и вечерта. За ресторант на центъра мога да предложа Етно, или моят любим Антре.

Ролери съм виждала в Джъмбо.

# 236
  • БУРГАС
Моля препоръчайте ми треньор по плуване за дете на 5г.,който да се занимава с индивидуални тренировки и да влиза във водата с детето поне в началото.Търсим индивидуално, а не да тренира наведнъж по 20 деца,както се получи при нас.

# 237
vessita, може да отидете на Даляна, ако пътуването няма да е проблем.

# 238
vessita, може да отидете на Даляна, ако пътуването няма да е проблем.
Отвориха ли го вече?

# 239
Не съм ходила тази година  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт