МОЕТО МОМИЧЕНЦЕ ГО НЯМА ВЕЧЕ

• 25 038
  • 184
  •   1
Отговори
# 75
Здравей мила!Знаеш,че аз също съм с теб!Утре непременно ще отида на църква да запаля свещичка за Вики!Никога не съм я виждала но сам убедена,че е била едно прекрасно детенце /също като мама/  Hug Много прегръдки за теб и... бъди смела.Всичко ще се оправи-сигурна съм!

# 76
ГлорияHug. И тя те обича и съм сигурна, че иска да продължиш напред. Бъди силна и го направи колкото и да е трудно - заради нея. Praynig

# 77
Глори,  Hug

# 78
  • София
Глори,принцесо ние сме с теб в този тежък ден.Дано имаш силата да се пребориш и с него.
Знам ,че всеки един след него няма да е по-малко мъчителен,но ти си толкова силна ...  Hug  ,
и вярвам че ще се справиш по-добре от всякога.Дори и време да минава болката за винаги остава,и това го знаем.
Но живота не е лесен,и ние трябва да се борим със зъби и нокти с него. Много те прегръщам и не спирам да мисля за теб.

# 79
Глори,принцесо ние сме с теб в този тежък ден.Дано имаш силата да се пребориш и с него.

Много те прегръщам и не спирам да мисля за теб.

И аз така Hug

# 80
  • София
Много съжалявам за загубата. Знам, че каквото и да напиша, нищо няма да те успокои. Само знай, че има хора, които мислено са с теб.

# 81
# 82
  • София
Ох, мила, много страшно нещо ти се е случило! Толкова ми е жал за миличкото момиченце...и за теб, майчице! Ще мисля за теб и Вики утре....дано животът ти да тръгне по по-светла улица! Сигурна съм, че Вики те закриля оттам, където е сега!

Много прегръдки!

# 83
Просто незнам какво да напиша,думите са излишни,немога да си претставя такова нещо.Обичаме те и ти споделяме мъката smile3518.Мъжа ми е роден на 26 октомври   

# 84
Благодаря ви момичета за подкрепата и милите думи,наистина имах нужда от тях.

Няма да ви разказвам как ми мина деня вчера ,защото беше много тежък и мъчителен ден.

ПРЕГРЪЩАМ ВИ! Hug

# 85
миличка, дано Господ ти даде поне мъничко утеха и спокойствие в този черен живот!
Прегръщам те!

# 86
Не знам какво ме доведе в тази част на форума.Никога не съм имала такива тежки загуби и нямам и представа как се чувства човек,мога само да предполагам.Но някъде бях чула една мисъл която много харесвам беше нещо от сорта на " Не трябва да избягваш да споделяш на някого мъката ,да плачеш със някой означава че ти пука и чувстваш..че те е еня!".
Аз плаках за дъщеричката ти и теб! Cry
Моите най дълбоки съболезнования,надявам се да се бориш и в наи скоро време да си гушкаш още едно бебенце.
(((прегръдки)))

# 87
Рано или късно,този човек ще си получи заслуженото...
А на теб пожелавам много сила,за да продължиш напред и успееш отново да бъдеш щастлива!
Ще ти бъде празно без малката Вики и всеки път ще си мислиш,какво ли щеше да направи или каже тя сега,но ще продължиш...Направи всичко възможно,за да дариш на друго детенце обичта,която не си успяла да дадеш на Вики!Прегръщам те! Hug Praynig

# 88
Независимо от въпросите къде е Бог в такива тежки моменти, аз ти желая gloria78 Бог да ти върне многократно за болката,която си изживяла! Дано в най-скоро време има отново слънце и усмивка в душата ти!

# 89
  • София-в сърцата на моите деца
Глория, горе главата! Нека Бог те закриля!!! Ние всички майки се молим за тебе и за едно ново бебче, което да зарадва живота ти!! Weary

Общи условия

Активация на акаунт