Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 419
  • 815
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мари, бях забравила за връхните дрехи. Май ще се откажа от средните чанти и пак ще е торба.
Особено, когато сме на почивка и тези дрехи са задължителни да присъстват в чантата. Аз също търся нещо обемисто и текстилно за лятото- за сега без успех.

В почивните дни направих един тигел по центъра и нямаше нищо от текстил, което да ми грабне окото, само изкуствена кожа. А пък аз май не искам такава newsm78
За естествена не говоря, просто сега няма да дам 150-200 лв за чанта за нищо на света.

# 241
Нямам чанта от изкуствена кожа. Не ги харесвам.

# 242
# 243
Селесте, благодаря, не се бях сетила, извънгаранционен е... и даже май и нашият беше на Естил.
Чантата сякаш не я сменям особено често, защото просто грабвам и излизам. В събота си преместих нещата само за уикенда в една... диагоналка, малка, събра документи, портмоне, телефон, мокрите кърпи си бяха натъпкани. Не обичам да ми е тясно, извадя ли нещо, връщане да няма  Laughing

Чакайте да се коригирам, за да допълня... Налегна ме теория на конспирацията. Кой се шегуваше, че Гугъл подслушва. В момента си мисля, че е така. С мъжът ми обсъждахме едни гайки шестостенни, че правя един чертеж, а малко след това по телефона проведох разговор за акумулатори. И сега си пускам фейса и хоп шестостенни масивни гайки ми се явили при рекламите, а освен тях една идея по-надолу, какво мислите - акумулатори... на промоция. Не се филмирам, но аз дори не съм търсила подобни неща, просто защото не ми трябват нито да купувам, нито нищо. За акумулатора познат ме попита, дали имам излишен, казах, че нямам, но мога да мина да му дам ток и това си беше.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 10:25 от blackcat6

# 244
Коте, аз имах оферти за Малта преди 2-3 дни. В момент, в който гледах билети за Лондон. Ама не- Малта, та Малта!

# 245
Коте, аз имах оферти за Малта преди 2-3 дни. В момент, в който гледах билети за Лондон. Ама не- Малта, та Малта!
Да де, ама нали тука си говорехме/писахме за Малта newsm78
И ако ми се беше явила Малта, някаква екскурзия, нямаше да го забележа, но огромна сива, грозна гайка просто ме впечатли и я загледах, после ръчкам надолу - купища акумулатори Laughing

# 246
  • Някъде там
Добър ден.Не спах цяла нощ,заспала съм към сутринта и се събудих сега.Такова чудо не ми се беше случвало скоро.И ние вече имаме резервирани билети за края на юли и нямам търпение вече.Това ще ми е почивката,децата ще ходят и на море с ансамбъла,аз ще пропусна.
Днес грее слънце,но до кога ли.

# 247
Да де, ама нали тука си говорехме/писахме за Малта newsm78
И ако ми се беше явила Малта, някаква екскурзия, нямаше да го забележа, но огромна сива, грозна гайка просто ме впечатли и я загледах, после ръчкам надолу - купища акумулатори Laughing

Точно! Следят ни темата!  hahaha Значи сме важни!

# 248
  • Пловдив
Аз ще започвам работа на пълен работен ден в понеделник. Няма да творя толкова много тук.

# 249
  • София
Наслука, Янтра  Grinning

# 250
Аз ще започвам работа на пълен работен ден в понеделник. Няма да творя толкова много тук.

Това е голяма промяна, дано е за добро и ти донесе  само позитиви  Peace 

# 251

Ха изненада, да е лека и доходна  Peace

# 252
Янтра, това се казва НОВИНА! Не само в темата, но в целия форум!
Пожелавам ти бързо да построиш комунизъм и на новото работно място, за да се чувстваш в свои води!  Mr. Green

# 253
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Янтра, това е много решителна нова стъпка, след толкова години пауза. Пожелавам ти да е интересно, творческо и най-важното - готини колеги и приятна служебна атмосфера. За заплащането не говоря, защото е ясно, че това вече си го премислила. Хубаво е да можеш да имаш най-простата формула за щастие - сутрин отиваш с удоволствие на работа и вечер се прибираш с удоволствие вкъщи, пожелавам ти го от сърце! Hug

# 254
  • Пловдив
Не, не би трябвало да ви изненадва. Аз съм споделяла не еднократно, че си търся. И не намирам. От малко след НГ насам си търся. Работа има, но аз съм изключително капризна, имам много големи изисквания. Работно време, работни часове, заплата като цяло, заплата на час колко се получава, пък конкретното работно място как е. Работата си я намерих сама, чрез джобс.бг, не познавам никой, нито мен ме познават. Бях честна с тях, казах, че от няколко години не съм работила, но много искам да работя сега. Казах колко деца имам, и мисля, че това помогна, защото казах, че  повече деца не планирам, няма да излизам по майчинство.

Много съм доволна, че си намерих работа. Щастлива съм. Естествено не знам как ще потръгне. Изцяло нова за мен фирма, в позната област.

Общи условия

Активация на акаунт