Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 545
  • 815
  •   1
Отговори
# 225
добро утро!!  Hug

В София е студено, мрачно, влажно..брррр! В офиса ми е студено чак.

Аз предлагам да не превръщаме в диспут морските дарове, случва ми се да правя полу-фабрикат максимум 2-3 пъти годишно. Просто споделих какво сме вечеряли, иначе пределно ясно ми е, че не са върха. Аз не пия никакво газирано, безалкохолно, не ям така обсъжданите кюфтета, не съм много по манджите ама не съм седнала да обяснявам как не ме кефят.  Peace

Мariat, чак хубаво не знам  дали бях гримирана..  Crazy Буквално не приличах на себе си. Нарисуваха ми ново лице.. Както каза Алечка, мазаха, мазаха...
Али, ще се покажеш лиииииии да те видим?! Кога е сватбата?!! Ще си чудна, сигурна съм!!!  Heart Eyes

# 226
Мари, как ще я носиш без дръжката  newsm78
Не е моя модел, определено  Confused Пълно е с клъчове по реалните магазини за по 15-20 лв

# 227
  • Бургас
Кате, ей това грабнах.
Ще го ползвам за срещата на випуска, но май без дръжка.  newsm78

https://rebay.bg/branded-clothes/bags/womens-bags/damska-chanta- … ice&order=ASC

Нямаше си друга работа значи Simple Smile Сега и аз се сдобих с една. Благодаря!

# 228
Маре, че то много хубави нещица имало.Поръчвала ли си за да споделиш качество, понеже видях че е втора употреба.Не съм предубедена имам страхотни попадения от ВУ, но друго си е човек да види и пипне.

# 229
  • София
Аз с такава малка чанта не мога да се прежаля. Знам, че обикновено се носят по повод, а не всеки ден, обаче за мен щом е чанта, трябва да е голяма Mr. Green
Сега си харесах две в Естил за лятото (идеята е да избера една от тях, а не двете заедно) - една от промазан плат и една от изкуствена кожа. Не са големи, по-скоро среден размер. Още се чудя дали няма да са ми малки? Накрая сигурно пак ще се метна на някоя тип торба. newsm78

# 230
Аз пък искам един цвят чанта- нещо като убито златисто, бакърено...и аз не знам как да го обясня, ама го искам  Mr. Green

# 231
Чантите са ми мания. Crazy Имам всякакви-големи, средни, малки. За всякакви случаи и поводи. И продължавам да купувам. Не постоянно, но достатъчно често.. Rolling Eyes
Въпросния клъч е официална чантичка, за специални поводи. В такова нещо не можеш да събереш нищо освен телефон. Не харесвам и чанти-торби, въпреки че имам две такива. Нищо дамско няма да можеш да събереш вътре два хляба и мляко. Laughing Сега съм с една средна големина, събира ми всичко. Не че и нося кой знае какво. От седмица съм с нея, още не съм я сменила. Имам напредък. Mr. Green

# 232
С детето чантите торби са ми идеални. Хляб не слагам, обаче вода, допълнителна дреха, някоя играчка и т.н. все се намират като сме заедно.

# 233
А като дойде тема за чантите, да кажете къде да нося куфар за смяна на колелце. Един единствен път го ползвахме и се счупи. Благодаря Hug
И аз обичам големите чанти, но да имам и дълга дръжка, в случай че се наложи да са ми свободни ръцете. Нося задължително и тефтер вътре, колкото и да не ми се иска, но всичко ми е в него и в телефона. Преди пишех на листчета и все някое листче ми липсва или съм забравила точно, когато ми трябва, с тефтера е друга работа.

# 234
  • София
Цвети, ти май още си нямаш ремаркенце Laughing Аз освен моите си неща, обикновено (особено през лятото) нося шапки 1-2 броя, слънчеви очила 3-4 броя, поне една бутилка вода, слънцезащитно кремче, кърпи - сухи и мокри и още някакви други работи според случая. Ако добавя и киндъл и торбата става като на дядо Коледа Wink

# 235
Да е жива и здрава Ая, тя даде този сайт. До сега не съм поръчвала. Но и не бих поръчала на всяка цена. За тази точно пише, че е чисто нова и от естествена кожа, ако не беше такава нямаше да я поръчам. Някой питаше как ще я нося без дръжка- ами много просто, ще я скъся и ще стане за носене на китка(но това е само хипотеза).
Дали е малка или не- не знам. Набутвала в официален клъч тънка жилетка.  Shocked. Телефонът ми е от миниатюрните, така че и той няма да е проблем. Щом съм с ММ финансите винаги спестявам да ги нося-
 демек портмонето ще липсва. Вариантите ми за облекло са няколко, та искам да подсигуря и няколко чанти. Официални и по- лежерни. Клъчове- черен, лачен и цветен имам. На срещата няма да съм супер официална, устройва ме идеално. За ежедневието съм с огромна. Побира 3 бутилки от 500 мл. вода, очила, връхни дрехи- 3 броя, кърпички, портмоне, ..... Sick

# 236
За жените с деца го разбирам. Не е като да не мъкнете багаж.  Peace
Аз говоря за излизане без деца или на работа, примерно. Но си представям как тежат изброените от вас неща. Случвало се е на мен да ми натежи чантата от моите глупости, представям си ако мъкна и на детето нещата какво ще е.

# 237
  • София
Мари, бях забравила за връхните дрехи. Май ще се откажа от средните чанти и пак ще е торба.

# 238
  • Бургас
А като дойде тема за чантите, да кажете къде да нося куфар за смяна на колелце. Един единствен път го ползвахме и се счупи. Благодаря Hug
Там откъдето е купен? Аз съм връщала така в Естил. Просто след изтекла гаранция си заплащам услугата.

# 239
Мари, бях забравила за връхните дрехи. Май ще се откажа от средните чанти и пак ще е торба.
Особено, когато сме на почивка и тези дрехи са задължителни да присъстват в чантата. Аз също търся нещо обемисто и текстилно за лятото- за сега без успех.

Общи условия

Активация на акаунт