Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 343
  • 815
  •   1
Отговори
# 420
Мъжът ме касателство към цената няма е ще замоля никой да не ме учи каква кора да карам.   Mr. Green
Между другото, аз няколко коли съм си купувал без да питам никого и като се замисля все червени бяха.  Joy

# 421
На мен пък единствените три условия за следващата ми кола са да е нова (от магазина), червена и автоматик.

Махни първото. Пада им цената с 20% само като пресечеш вратата. Аз искам едно-двудо 5 годишна кола, карана от пенсионерка до шопинг центъра  Mr. Green.
Те в автокъщите все от баби са карани бе  Mr. Green, уж. За новата също на твоето мнение  Peace

# 422
Тук се намират такива, карани само до пощата и шопиг центъра  Mr. Green.

Чек, далеч съм от мисълта да ти казвам, но съм пусто практична Simple Smile.

# 423
Аз така съм си свикнала с колата, че не давам дума да се каже да се смени.
Имам предпочитания за цвят и климатик....мъжът ми е с претенциите  Mr. Green
Тази я карам вече 10 години, грозна е ама минава от всякъде...на мъжът ми като е малка, спортна и червена....като затръгнем за някъде, минаваме на вариант голяма и грозна  Laughing
Виж малка, спортна и червена е магнит за всички полицаи.

# 424
  • Sofia
Ама сте ,'начи  Thinking-наплашихте ме с тия светещи и мигащи коли,нови от автосалон. Да взема да придумам моя...ама после пък ще ми дудне на главата,ако случим на такава,дето не я е карала баба до мол-а,пък аз ще съм похарчила разликата  Mr. Green
Спортна кола не долюбвам.ММ имаше-такава ергенска резачка.Като го взех и я разкара  Mr. Green.Нит' е ерген,нит е резачка  hahaha.С 2 дълги тежки врати,много ниска,много бърза,ама к'во от това.После като ме послуша и се качи на едрите коли, му се харесА.
Червена кола все искам и все нямам  newsm78.И сега се триумя-червена,синя,сива.Автоматик-със сигурност,въпреки,че аз на ръчката се кефя много  Peace.
Помечтах си за новата кола,па се метнах по баира и ходих да взема ученика пеш от училище  Crazy.Брех,хич не е близо- 3 мин. с кола и 20 с крака  hahaha.Навръщане мамин ученик лапаше,че умрял от глад, пък аз носих гадната раница.Напривх си една тренировка като едното нищо.

# 425
Ама сте ,'начи  Thinking-наплашихте ме с тия светещи и мигащи коли,нови от автосалон. Да взема да придумам моя...ама после пък ще ми дудне на главата,ако случим на такава,дето не я е карала баба до мол-а,пък аз ще съм похарчила разликата  Mr. Green
Спортна кола не долюбвам.ММ имаше-такава ергенска резачка.Като го взех и я разкара  Mr. Green.Нит' е ерген,нит е резачка  hahaha.С 2 дълги тежки врати,много ниска,много бърза,ама к'во от това.После като ме послуша и се качи на едрите коли, му се харесА.
Червена кола все искам и все нямам  newsm78.И сега се триумя-червена,синя,сива.Автоматик-със сигурност,въпреки,че аз на ръчката се кефя много  Peace.

ДжеНа. от БГ автокъща не бих рискувала освен ако не вярвам на 100% на вносителя. Спортните коли са готини, но до определена възраст, защото нагъването в тях става сложно. Гадно е, че малко хора на 20-30 могат да си ги позволят, а и тогава я деца има, я пазари се правят, та все са неудобни. За мен са като допълнителна кола за кеф за който може да си го позволи.

# 426
  • София
От гледна точка на безопасността, червената кола е отличен избор. Има такава статистика, коли с какъв цвят катастрофират най-често. Избирайте ярките цветове, забелязват се отдалече. Естествено, че винаги е важно задкормилното устройство, обаче за зависимостта между цвета на колата и честотата на катастрофите си има официални проучвания.

# 427
От гледна точка на безопасността, червената кола е отличен избор. Има такава статистика, коли с какъв цвят катастрофират най-често. Избирайте ярките цветове, забелязват се отдалече. Естествено, че винаги е важно задкормилното устройство, обаче за зависимостта между цвета на колата и честотата на катастрофите си има официални проучвания.

Тук приемат бялите коли за най-безопасни.

# 428
  • София
Белите също, но сребристият металик, черните и сивите са сред най-трудно забележимите. Това се сетих заради Джена, че изброи между кои цветове се колебае.

# 429
При мен няма никакво колебание относно цвета. Синьо във всички отенъци и това е.
Следващата бих искала да е светлосиня ама не знам дали ще ме огреее.  Laughing

# 430
Белите също, но сребристият металик, черните и сивите са сред най-трудно забележимите. Това се сетих заради Джена, че изброи между кои цветове се колебае.

Weirdly, червените също са класирани към трудно забележимите  Simple Smile, за това писах като ги спомена.

# 431
  • София

Weirdly, червените също са класирани към трудно забележимите  Simple Smile, за това писах като ги спомена.

Наистина ли? Отдавна съм чела по тази тема и явно нещо съм се объркала.
Между другото, само веднъж съм имала възможност да избирам цвят на кола и аз се метнах на червеното. При повечето ни коли цветът е бил какъвто дойде. Черна обаче не бих избрала никога. Все на мутри ми напомня.
Пуста родна действителност.

# 432

Да  Sad, моята е червена и не мога да получа отстъпк от застраховката. Говоря само за тук де.

# 433
  • Sofia

Weirdly, червените също са класирани към трудно забележимите  Simple Smile, за това писах като ги спомена.

Същото съм чела и аз за червените,че са в Топ 3 на най-често катастрофиращи  newsm78.

# 434
Отдавна смятам, че една отровно зелена кола на големи доматено-червени точки е най-безопасния избор за цвят. Такава си търся. Автоматик.

Общи условия

Активация на акаунт