Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 353
  • 815
  •   1
Отговори
# 405
  • До морето
Аз пък преди дни видях Ситроен Кактус, шофиран от една девойка, която много ми заприлича на Марипоса, даже щях да питам дали не е тя, ама забравих. Laughing

Тц! Аз коли со борче, со пичка и со мачка не карам. Откакто имах едно  Пежо 307, чистак бърсак от магазина, което стоеше повече в сервиза, отколкото пред къщи - мерси съм. Много си харесвам сегашната колица, вярна ми е вече пета година, ма одъртя вече и скоро и аз ще трябва да се огледам за нещо по -лъскавко. Мъж ми вече го гледам, че често, често рови по сайтовете, може и да ме изненада  Flutter

Малки коли не харесвам, ма то е разбираемо - трудно влизам в тях  Laughing Единствено навремето бях полудяла за Ауди ТТ. Баща ми умря от смях като му казах каква кола искам. Бях чела, че Дейвид Бекъм има такава и това ми беше основният довод - видиш ли щом той си е взел такава, значи е супер. На което баща ми отговори, че най - вероятно Бекъм има толкова коли, че с тази ходи до тоалетната hahaha.

# 406
# 407
Здравейте,
свърших си работата в НОИ, отдъхнах си. Сега вече съм айляк.
Гледам за коли си говорите, аз съм на принципа колкото повече толкова повече.
Малки коли не обичам, да не кажа по-голяма дума,  асоцията ми е с трабант за всички видове модели и марки.
Малка ли е не ми я хвали, аз съм за голяма и висока кола, дето вика моя мъж, за теб танк.
Няма такъв комфорт в малката кола, а и това с паркирането е доста преувеличено. Ако можеш да паркираш, паркираш всичко. Съседката отдолу има една въшка и така паркира, че заема за 2 големи коли място.
В момента съм с тойота, а преди това с нисан. Много са хубави японските коли, почти не се развалят.

# 408
И аз не харесвам малки коли, предимствата са точно никакви. Освен по-лесното намиране на място за паркиране. Simple Smile

# 409
  • Germany
Аз съм с градският модел на Митцубиши и много си я обичам. Гледахме, гледахме и накрая взехме нова с 5г. гаранция. Първата ни кола преди години беше на старо и все нещо й се разваляше в най неподходящият момент... Захир, дано скоро откриеш твоята кола! Simple Smile

# 410
Аз нямам против двуместно кабрио, но ако имам и голяма кола. Това в рамките на мечтите за сега  Mr. Green

# 411
За размери на комбитата си говорите Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Аз карам вана..............

Усещате ли, че душата ми копнее за малка пъргава кола? Но няма да е в тоя живот.
А първата заплата за какво е  Laughing

# 412
Другото, което ме потресе е, че стъклата не се свалят и вдигат автоматично и направо ми пада реномето така.  Mr. Green

Лелеле, че аз трябва да съм турбо гъзарка тогава. На моята стъклата й се вдигат автоматично като я заключа с дистанционното  Joy

Предната ми кола, Мегито, беше бъкана с електроника. Със старт/стоп бутон с чип, който даже не трябваше да вадя от чантата. Разпознаваше ме само да я приближа - светваше и грейваше  hahaha  Joy  Joy

Ама толкоз електроника вече не  Naughty  Mr. Green
Много скъпа приятелка има такава. Падна ѝ батерията на дистанционното и не можеше да влезе в колата. Чака приятелят ѝ да донесе втория ключ. Ужас.

# 413
Ооо, Лято, както си пътувах и колата ми каза да отбия и да угася двигателя, щото била прегряла, моля ти се  hahaha
Направо се бъзикаше с мен  Laughing

# 414
Много ме подразни днес една дама.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 19:42 от Sesylle

# 415
Единственото ми предпочитание към колите е да не са седан. В месеца карам поне 10, и с комбитата и хечбеците ми е лесно- където е стъклото, там свършва колата  Joy

# 416
На мен пък единствените три условия за следващата ми кола са да е нова (от магазина), червена и автоматик.

# 417
Силвия, аз понеже карам седан, специално погледнах снимки на комбита и хечбеци да видя къде свършват задните им стъкла. Simple Smile

# 418
На мен пък единствените три условия за следващата ми кола са да е нова (от магазина), червена и автоматик.

Махни първото. Пада им цената с 20% само като пресечеш вратата. Аз искам едно-двудо 5 годишна кола, карана от пенсионерка до шопинг центъра  Mr. Green.

# 419
  • София

Добър избор Laughing Мъжът ти знае ли, че няма горна граница на цената Wink

Общи условия

Активация на акаунт