Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 406
  • 815
  •   1
Отговори
# 255
Успех, Янтра! Дано е твоята работа.

# 256
  • София
Янтре, успех и от мен! Не знаех, че търсиш работа и се задавих при новината. Мислех, че те кефи да си домакиня, макар и да не те възприемам като традиционна такава.  Hug

# 257
Янтре, успех в новата работа! Сигурна съм, че ще се справиш, дано ти харесва и си удовлетворена!!!  bouquet

# 258
Янтра, успех на новата ти работа.
Наистина беше споменала преди няколко теми, че си търсиш работа, радвам се че си успяла да намериш работа, която да отговаря на нуждите ти.

# 259
  • Пловдив
Янтре, успех и от мен! Не знаех, че търсиш работа и се задавих при новината. Мислех, че те кефи да си домакиня, макар и да не те възприемам като традиционна такава.  Hug
Да, харесва ми да си стоя вкъщи. Обаче наесен най-малкия тръгва на училище. И логически последва въпросът, който аз си зададох сама на себе си - искам ли някога да работя конвенционална работа? Реших, че искам. Никой не ме е карал, мога да остана вкъщи и да продължим както сме живели досега. Обаче в един момент тези деца ще пораснат, ще станат пълнолетни, аз ще съм изпуснала всички влакове.

Разбира се, не знам дали ще се справим. Работа, деца, логистиката е сложна. Възможно е да не успяваме, семейно, и да се върнем към познатия вариант.

# 260
  • София
Янтра, пожелавам ти успех!  Peace

# 261
  • Пловдив
Ама как така ви изненадвам?!!?! Тук в темата съм споменавала поне два-три пъти, че не ми изнасят претенциите на повечето бг работодатели. И че ходя по интервюта. И на други места из форума също, ама да речем там не сте чели.

Отивам на интервю. Работа от 8 до 6, събота до 14:30, всяка събота, и заплата.... 450лв нето. И аз кротко казвам, че с това работно време на практика заплатата става под минималната, дали може да увеличат. Леле, като се развика насреща ми тоя, изкара ми акъла. И аз си показах рогата Twisted Evil

Друга работа, гледам в джобса, на пръв поглед супер заплата, особено за Пловдив. Отивам - 6 дневна работна седмица, почива се една! събота в месеца по график и 4 недели. Няма такова нещо като официален празник, работи се, почивало се само на Коледа, а Великден, Гергьовден били работни дни. Ай мерси пък.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 13:46 от Янтра

# 262
А аз си мислех, че само в малките градове така ни цакат, защото то не си първия, след теб има още 10!
Изправил се 150 кг шеф и нарежда:1. не обичам хората да боледуват. Когато той сам се разболя друга песен запя.
Янтра, пожелавам ти успех! Дано да случиш и хубави колеги!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 13:45 от vasq_5

# 263
  • София
Янтра, не мисля, че си капризна. Искаш съвсем нормални неща, като за нормален човек. Няма значение има ли, няма ли деца. Тия работодатели са луди. Че кога човек да си възстанови работната сила, като няма почивки и празници? После работниците били калпави. Ами калпави ще са, като се мъчиш да прецакаш хората, те се мъчат да прецакат тебе Crossing Arms
Успех ти желая и дано да е твоята работа! Ако не е, друга ще е!

# 264
А аз си мислех, че само в малките градове така ни цакат!

И аз съм от там, не всички цакат  Peace

Янтра, успех, радвам се за теб, никога не съм те възприемала като домакиня, прекалено огън си ми  Wink

# 265
А аз си мислех, че само в малките градове така ни цакат!
И аз съм от там, не всички цакат  Peace
Янтра, успех, радвам се за теб, никога не съм те възприемала като домакиня, прекалено огън си ми  Wink

raja_nikol, единици са коректните и твоята предполагам е една от тях! Имам пряко наблюдение над много фирми, няма нито една да е коректна към работниците си и към държавата!
И аз искам да не е така, но ...........

# 266
  • Пловдив
Аз разбирам хората, които от нужда се съгласяват да работят при такива условия. Но аз мога да си позволя да чакам и да търся. И се възползвах. Но по едно време много се бях отчаяла, много.

# 267
Янтра, успех на новата работа, да ти допадне и да успяваш с логистиката. Simple Smile

Все си мислех, че в Пловдив заплащането не пада под 600лв. минимално.
Аз се сблъскам точно с обратния проблем, липсата на кадри. Когато пък се появи някой, се започва с претенции до бога, а точно след един ден се отказват - ама то се работело!!!

# 268
Успехи и от мен на Янтра. Дано е твоето място за старт.
Аз също съм потресена от условията и отношението на работодателите към служителите, а също така и от служителите към работодателите...
Скрит текст:
Работих 10 години всеотдайно, честно като за себе си. Излизах отпуска само 10 дена лятото. Ако се наложи уикенд - работех, вечер доработвах, вечерите ми минаваха в мейли, нощите в проекти... Никога не получих похвала или благодарност, напротив, когато се опитвах да планирам отпуската все се случваше да я отлагам... Обмислях напускането си почти 4 години. Напуснах и сега се боря в голямото море, но някак си съм по-удовлетворена, с повече свободно време понякога, срещам се с готини хора ежедневно, но няма пълно щастие - заплатата е по-ниска, та непрекъснато търся нещо допълнително. А шефа ми... търси космонавт. Обявите му висят в джобса от 5-6 месеца. Казвал на един познат, че търси човек, но един, а тези които ходели не можели да покрият всичките му условия, но той продължавал да вярва, че щом един човек е работел всичко, значи ще го намери. Пожелавам му успех Mr. Green

# 269
Янтра, честито и успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт