Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 372
  • 815
  •   1
Отговори
# 360
Захир, нещо по-конкретно за колата - колко коня, бензин или дизел и най-важното - за какви пари  Laughing
Давай ще помагаме  Peace
Ох, как обичам да си избирам кола  Mr. Green

# 361
  • някъде ... тук ...
Преди 5 години се бях засилила на Хонда Джаз точно с идеята - малка, здрава и маневрена. Накрая си купих Ситроен Ксара Пикасо и се родих  Simple Smile Много си я харесвах тая кола.
Сега - джипката е по-маневрена и по-лесно прави обратен завой от Пикасото. А то пък беше като Пижо 106, само дето имаше серво. На Пижо се набирах доста, ама той си беше стар много Crazy С него не ме брояха за кола на пътя, обаче Tired
Иначе с размерите се свиква Simple Smile
Коли...

# 362
  • София
Twisted Evil Говрете ми, говорете ми за маневреност и лесно паркиране..... Аз карам ванове, майката си трака и размер....

Споко бре, след някоя и друга година като поотхвръкнат децата и не трябва да си разнос-превоз, купуваш едно скромно двуместно кабрио, и... пей сърце Simple Smile Ето това, например,
Скрит текст:

И после вятър в косите, слънце в очите ..... Sunglasses Ех, мечти ...

# 363
Micra става, супер са за дамска кола.

Аз  за Фиат, Форд и разни италиански и френски съм пас. Харесвам:

или

Мисля си, че накрая някаква супер трошка ще взема, колкото да не е без хич. Моя мъж се тръшка да е евтина, щото съм щяла да я потроша. Аз не мисля така. Всичко, което съм взела временно досега си стои. Така като правих апартамнета, което взех евтино и си казах, че като имам пари ще го сменя, и до ден днешен си е там. Така ще е и с колата. Едва ли ще ми се занимава след 2-3 години да търся нова. Затова ми се иска да е с 4 врати, за да си тикам бебетата лесно отзад.

# 364
Захир, ти хвърли бомба тук. За 4 години 2 бебета!  bouquet

# 365
# 366
Аз не обичам малки коли, но напоследък се заглеждам в Toyota Aygo.

# 367
Светалчо, гледай Бтв. Дават за високото кръвно налягане.

# 368
  • София

А, колко му е! Даже може и в по-малко време да се вмести Wink

# 369
Oх ами аз съм ви казвала, че искам 3 деца. Дай Боже, надявам се скоро да започна, като начало с една бройка, пък каквото Господ даде. Бих била много щастлива. 4 години си е ок, какво..за двечки.  Heart Eyes

# 370
  • Пловдив
К'во бе, аз за 4 и половина три набутах, тя ще следва моя светъл пример. Joy Joy Joy Joy

# 371
Колите внос от Германия и Швейцария винаги имат ръжда. И не само по купето.
Малки коли от марки средна ръка не е добре да са автоматици- много често скоростните кутии дават дефекти.
Френските и италианските коли са несправедливо подценявани, и съответно японските надценявани.

# 372
Аз преди да имам дете също исках 3 Simple Smile Ама първото още ме отрезви  Mr. Green
Не мога да се понасям, този месец все намирам с какво да се наградя. Заслужила съм, ама чак толкова. Сега си харесах едно перлено колие  Embarassed

# 373
Преди 10 години започнах работа за 120 лева нето заплата, която остана толкова поне 3-4 години.
Интересно е, че в София един и същи сектор за една и съща работа (длъжност) заплатата варира с "+"  "-" 200 лева, което не е никак малко ако човек плаща квартира.

# 374
  • Пловдив
Пускам един виц за френски коли.

Табела на сервиз в Сърбия:
"Аутомобил со Борче, со Мачка и со Пичка...не правим!"

Общи условия

Активация на акаунт