Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 361
  • 815
  •   1
Отговори
# 780
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Какво стана с ръката ти, Даун? боли ли те?

# 781
А, не е драма. Нещо се впуснах в спомени за детството и се отплеснах.  Simple Smile

И аз се канех да питам как е порязаното, но изключих.

# 782
Какво стана с ръката ти, Даун? боли ли те?

Светалчо, ще живея  Grinning. Още кърви да му се невиди, а и ако продължи, утре ще отида да ме зашият, а иначе не ме боли, но аз нямам много рецептори за болка.

Поне се въздържах да ровя в градината и само готвих.

# 783
Натали един час плака, а аз се правя на мъж. Довечера ще порева. Батко и преди малко тръгна за Варна, утре лети за Вашингтон. Много ни е тъжно, нищо че и предното лято не го бяхме виждали почти 4 месеца, но знаехме, че е съвсем на близо. А и на него изобщо не му се тръгва, въпреки че е с приятел, 5-6 момчета които познава,а вчера се оказа, че на 20км от него ще е и негова приятелка.

# 784
Даун,  много ти станахме тези, които не караме колелета. Аз пък като трето дете, вместо майка ми да ме пусне да правя каквото искам, нея я беше страх да не се затрия,  та и колело татко ме учеше,когато майка ми беше на дежурство,  но и до сега карам само малки колелета и не ме влече много.

# 785
Даун,  много ти станахме тези, които не караме колелета. Аз пък като трето дете, вместо майка ми да ме пусне да правя каквото искам, нея я беше страх да не се затрия,  та и колело татко ме учеше,когато майка ми беше на дежурство,  но и до сега карам само малки колелета и не ме влече много.

Мен тати ме научи, но аз с детето бях като майка ти. За това и не прокара с мен. С шприятелката ми нямаше никакъв проблем, ама тя не драматизираше като залитне и не крещеше  Mr. Green

# 786
Даун, щом си пропушила кардамон, следващата стъпка е пакетче чай! Mr. Green
Синът е подстриган като влогъра, взехме и закарахме на прабаба им едно малко бяло пухкаво коте.
Жаки, ще черпиш- децата го нарекоха с твоето име. Направихме една обиколка на града и сега следва релакс.

# 787
Колело много карах като дете, сега преди няколко години пак мъжът ми ме подюрка, купихме едно евтино, сега си купих по-хубаво и ходим често насам-натам, имаме и багажник за колата, на работа понякога ходим.

Понеже този уикенд мъжът ми имаше много задължения и почти не се виждахме, какво остава за традиционната ни закуска-обяд, то сега след малко ще правя палачинки и ще гледаме "Приятели". Както се казва - кой пък ще ми каже кога е сутрин, кога е вечер Joy

А чета "Възвишение" на Милен Русков и се забавлявам много, толкова добре е пресъздал тогавашното наречие, много добра книга.

# 788
  • София
Мър, един път предложих у дома да вечеряме палачинки, естествено солени. Така убийствено ме изгледаха мъжете у дома, все едно ще светотатствам Laughing А толкова обичам - с шунка и разтопен кашкавал, може домат и краставичка в добавка ... мммм
Така че да ви е вкусно - сладко или солено!

# 789
Уф, най-после дойде мейла, който чаках толкова много. Получих местата в клуба по плуване за щерката и приятелката и. За тия места чакаме повече от 2 години вече, аман значи. Изтъргувах си ги, но голямо молене и преговаряне падна. Реално взехме места, които си бяха наши, само сменихме децата, но в този клуб са мноооого специални, та трябваше да се иска мнение и разрешение от един куп хора. Момчетата се преместват от състезателното плуване и ще тренират вече при спасителите (тук са 2 различни клуба). И двамата го решиха сами, видяха, че състезателно ниво може да се гони в един спорт, не в два едновременно, така че се концентрират в хандбала, където им е и мястото. Плуването при спасителите ще е веднъж седмично, там се гонят умения, а не постижения, не е толкова натоварващо като състезателното плуване. Доволна съм, много.
Последния месец големи промени в графика с извънкласните занимания при децата, само пиша писма за записване и отписване. Но като че ли се понамести вече, надявам се да се задържи, че ми писна от промени.

# 790
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сбъдваща, чета те и си мисля колко различен живот живеят твоите деца в сравнение с нашите...
На мен лично ми харесва толкова голямо участие на спорта в живота на децата.
Но не е ли голямо напрежението от всички тези надпревари и съревнования newsm78
Но пък така децата сигурно се каляват и се учат да се борят и да устояват.

# 791
Живи и активни деца са, спортът им харесва и се забавляват на тренировки. Сега е моментът да пробват и да намерят своето си място в активното движение. Когато им доскучее, не им пасва или се мъчат, сами си казват, отписвам и толкоз. Насила по тренировки не водя, така не става. Насила и инструмент не се учи, затова ги отписах, когато стана очевидно, че им е тегаво.
Двамата малки имат по 3 до 4 тренировки седмично, големият има 4 до 5 и сам води една тренировка на най-малките. Най-напрегнато (за нас -родителите, чисто логично) е в активния хандбален сезон, когато мачовете са всяка седмица в 3 различни отбора, но се справяме. Средата на септември до Великден е големият зор, после има няколко турнира, лагери, летни празници, нищо работа Simple Smile
Искам децата ми да усещат подкрепа в интересите си. Аз не съм имала такава, желанията ми за спорт и движение бяха попарвани още в зародиш. Профи спортисти не искам да стават, но искам да спортуват активно, да се усещат част от нещо хубаво. Освен това средата в спортните им клубове е много добра, чудесни деца от добри семейства спортуват там, това е много важно в тази възраст. Най-добрите им приятели са от там.

# 792
Здравейте и от мен,
не съм чела много назад, само последните страници.

Аз в момента съм в издирване на колело за Борис.
Той 2г. кара такова без педали, но вече му е малко. От сестра си има 2колелета големи, но те пък са му твърде големи, без помощни колелета са и не се справя.
Сега трябва да купя някакво като за него, че лятото да има какво да кара.

Вчера се разходихме до Троян, Орешака. Много приятно време.
Няколко снимки с телефона, че тези от апарата още не съм ги свалила. Simple Smile

Скрит текст:
Троянски манастир

Изложбените зали в Орешака

# 793
Здравейте сладури
чак сега се докопвам до компютър и ви пиша
Позачезнах , че нещо не ми е удобно писането от телефона

Аз да се присъединя към клуба на можещите да карат колело , но не съм карала от три години
В софия съм на общежитие и няма къде да го прибирам , а вкъщи лятото не се сещам много много за него Mr. Green

Уча за наближаващи два практически изпита тази и другата седмица Mr. Greenзатова не се вясвам много Laughing

# 794
Ох, скапана съм! Цял ден навън. Бяхме насам натам да гледаме коли, за мен и още една, после до Панчарево, толкова в красиво там. Шофирах си доволно днес, напече ме слънцето, чак ме мързи да се повдигна от дивана, за да изляза на тераската на хладно.

Черпя ви малко красота:
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/184 … d&oe=59785663
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/184 … e&oe=59B7A990

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/18 … 4&oe=59799557

Общи условия

Активация на акаунт