Интернет имидж

• 56 991
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Е, питай гугъл. На мен артистичният й псевдоним ми е достатъчен, то е ясно, че ще простее...

# 691
Така се появяват, когато съм пуснала кирилицата на форума. Имам работа с други продукти, не мога постоянно да превключвам централно между кирилица и латиница. И мен ме дразнят, но повече ме дразни превключването.

Alt+Shift. Или каквато комбинация си зададеш. Може и Ctrl+Shift, също е удобно.

Толкова учене и да не закачиш няколко полезни keyboard shortcuts...

Хората, които използват keyboard shortcuts, си градят имидж на светкавични компютърни полубогове.

# 692
  • София
знам за алт и шифт, просто не ми се превключва постоянно, не стана ли ясно? Както казваш, след толкова учене не разбра ли, че ми е все тая и гледам да си направя живота по-лек? По-лесно ми е да пиша така, както излиза. Читателят не е в детската градина, за да не се усети, че това е на мястото на кавичките.

# 693
Че то ако се занимаваш с някакъв вид академична или интелектуална работа, няма как да не превключваш постоянно...странно е наистина, латиницата не ти ли влиза в употреба?

# 694
знам за алт и шифт, просто не ми се превключва постоянно, не стана ли ясно? Както казваш, след толкова учене не разбра ли, че ми е все тая и гледам да си направя живота по-лек? По-лесно ми е да пиша така, както излиза. Читателят не е в детската градина, за да не се усети, че това е на мястото на кавичките.

Усложняваш живота на тези, които те четат обаче...

# 695
  • София
Съжалявам, просто нямам нерви да превключвам постоянно.

# 696
Хич да не ти пука. И ние нямаме нерви да те четем.  Laughing

# 697
  • София
Обаче не можеш да се въздържиш да не прочетеш.  Wink

# 698
Грешиш. Умението да прескачаш постове е ключът за оцеляването в интернет, включително и в този форум. Особено когато крещят колко не те уважават като читател – било чрез логика, било чрез правопис, било чрез граматика, било чрез елементарна компютърна грамотност.

# 699
Аз мислех, че Andariel нарочно слага долари вместо кавички - ей така, от ексцентричност; а то от мързел било.

# 700
От друга страна, Андариел има перфектен интернет имидж- пределно предсказуема е, знам й позицията и аргументите, дори без да я чета.

И аз се спуках да мисля какви са тия  долари- акцент ли са, някаква нова бъзикня от нета ли са...

# 701
Аз пък отдавна се чудех, защо няма  като в други форуми опция "игнорирай", която служи за почистване на форумния пейзаж, пък то било за да развиваме умения за оцеляване  Laughing

# 702
  • София
От друга страна, Андариел има перфектен интернет имидж- пределно предсказуема е, знам й позицията и аргументите, дори без да я чета.

И аз се спуках да мисля какви са тия  долари- акцент ли са, някаква нова бъзикня от нета ли са...

Странно, явно и двете сме си врачки една на друга - в този смисъл и ти си с перфектен интернет имидж, та взаимно е. Накрая ще се окаже, че имаме доста повече прилики, отколкото разлики. Но прочитам де, винаги давам шанс за изненада. Почти като в любовна история.

Що, точно тези, които ми се иска да игнорирам, всъщност ми стават по-интересни, за да видя накъде се развива образът. С две думи, законът за у-кривата си работи - впечатляват и се запомнят първите и последните, а навалицата по средата си остава анонимна.

# 703
Ако вляза в политическите теми и ползвам подобна опция, то значи сама да си се чета - защото какво би останало, ако игнорирам комунисти, ГЕРБеристи, националисти...

# 704
Коя е Иванка Курвозие  newsm78 и с какво "блести" ?

Аз знам ликьорът с какво блести, но нямам понятие тази Иванка какво прави с него.

Общи условия

Активация на акаунт