Интернет имидж

• 57 003
  • 719
  •   1
Отговори
# 705
Ликьорите май не "блестят"  чак толкова , но виж коняците са друга "бира" Wink
Скрит текст:
за напитките иде реч онли - ич не ща да се мешам в дълбокомислените ви дебати, уважаеми списващи. Mr. Green продължавайте си ги със здраве.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 00:17 от Banshee

# 706
  • София
Ако вляза в политическите теми и ползвам подобна опция, то значи сама да си се чета - защото какво би останало, ако игнорирам комунисти, ГЕРБеристи, националисти...
Не е нужно такова нещо. Достатъчно е да игнорираш хора, чиито постове са безсъдържателни, повтарят мантрите от телевизора или се заяждат, за да създадат взаимоотношения с някой от присъстващите. Например.

# 707
Бояна, така е, но става само до първите 10 страници и после остават само тези, за които говориш.

# 708
  • София
Бояна, така е, но става само до първите 10 страници и после остават само тези, за които говориш.
Зависи от темата, но като гледам напоследък тук май си права. Преди, въпреки заяждането и стокърите, темите си вървяха и по повече страници със съдържателни коментари, а може и от старост да си изкривявам романтично спомените и винаги да е било така. Laughing Wink

# 709
Зависи от темата, но като гледам напоследък тук май си права. Преди, въпреки заяждането и стокърите, темите си вървяха и по повече страници със съдържателни коментари, а може и от старост да си изкривявам романтично спомените и винаги да е било така. Laughing Wink
Явно и аз имам романтични спомени. Simple Smile Ако преди е имало тук-таме хапливи коментари, то сега всяка втора тема се превръща в поле за реваншизъм между някои потребители. Whistling

# 710
Мда, романтична си  Grinning. Аз не мога да издържам, защото наистина остават 10, които повтарярт едно и също, за съжаление това се случва с повечето сериозни теми и интересни потребители спират да пишат там. И не говоря само за случаи, при които не съм на тяхното мнение, защото аз обичам аргументирани спорове и е увлекателно, когато и тези на различно мнение са интересни и имат какво да кажат извън клишетата.

# 711
Има теми, в които алтернативна позиция не се допуска - дори и изказана по възможно най-възпитан и аргументиран начин. Пример - темата за бежанците, Down Under знае за какво говоря. Сега в темата за Евровизия, ако кажеш, че харесваш португалската песен, агресията се развихря. Изобщо крайният национализъм предизвиква не просто силни страсти, а мощно обединение на потребители, които уж имат непреодолими идеологически различия (едните социалисти, други - гласуващи за ГЕРБ), но ето по този въпрос формират мнозинство и тотално маргинализират различната позиция.

# 712
Аглая, да и тази тема имах предвид, но и тази за акушерката и почти всяка тема по актуален въпрос. Аз за това си пиша в лежерни теми, защото нямам време и желание да споря с радио Simple Smile.  От друга страна, хубавото е, че и след 5 месеца да влезеш в така тема, знаеш какво се е случило. Малко като да засечеш Дързост и Красота след 5 години е усещането.

# 713
  • София
Има теми, в които алтернативна позиция не се допуска - дори и изказана по възможно най-възпитан и аргументиран начин. Пример - темата за бежанците, Down Under знае за какво говоря. Сега в темата за Евровизия, ако кажеш, че харесваш португалската песен, агресията се развихря. Изобщо крайният национализъм предизвиква не просто силни страсти, а мощно обединение на потребители, които уж имат непреодолими идеологически различия (едните социалисти, други - гласуващи за ГЕРБ), но ето по този въпрос формират мнозинство и тотално маргинализират различната позиция.
Така е навсякъде по горещите теми, но ако човек се вълнува от такива разговори може поне във ФБ да си подбере по-уравновесени и възпитани приятели и познати, и да дискутира с тях.

# 714
Архивите са живи, дами. Не мисля, че преди темите са били кой знае колко по-интересни. Повечето наистина увлекателни теми са такива в някъкъв контекст, във връзка с текуща закачка, нещо моментно, актуална препратка - все неща, които се забравят с времето. Същото и с образите - тези, които в началото на едно общуване ти се струват мили, забавни и интересни, с годините общуване се пропукват, излагат, променят в странна посока... Това са съвсем нормални процеси. Неграмотни постове също винаги е имало. Не толкова много, но е имало.

# 715
  • София
тези, които в началото на едно общуване ти се струват мили, забавни и интересни, с годините общуване се пропукват, излагат, променят в странна посока...
Сигурно е индивидуално. На мен тези, които са ми били интересни и забавни преди са ми забавни и интересни и сега. Никога не съм държала някой да е мил, но пък винаги да е добре възпитан. Първото е променлива, а второто не. Същото и с интелекта и чувството за хумор. Янечек, например, ще бъде остроумна и още по-остроумна и след 1000 години, да ни е жива и здрава  Wink
Ама аз нямам отношение към образите, само към думите, та вероятно не съм пример.

# 716
Така е навсякъде по горещите теми, но ако човек се вълнува от такива разговори може поне във ФБ да си подбере по-уравновесени и възпитани приятели и познати, и да дискутира с тях.

Така е. Въпреки че сходното идеологическо обкръжение във ФБ създава измамното усещане, ако не за мнозинство, то поне за по-голяма тежест и обхватност на позицията; а на изборите се видя каква е обхватността - поне се преброихме. Simple Smile
Ох, усещам, че градя имидж на маргинал, не е добре това. Simple Smile

# 717
  • София

Така е. Въпреки че сходното идеологическо обкръжение във ФБ създава измамното усещане, ако не за мнозинство, то поне за по-голяма тежест и обхватност на позицията; а на изборите се видя каква е обхватността - поне се преброихме. Simple Smile
Ох, усещам, че градя имидж на маргинал, не е добре това. Simple Smile
Въпрос на късмет е. Аз имам приятели на всякакви позиции, с изключение на расисти, и те също са маргинали поне по стила на водене на разговор, но иначе обменяме по някоя различна мисъл, спорили сме, поне не е скучно.
А човек като е маргинал какъв имидж да има?  Wink Добре или не, то личи от километър, че си неадекватен на общия тон.

# 718
Интернет имиджЪт е илюзия! Не ми пука за него , както и за тези , които държат да късат връзката с реалността. Важното е друго : щастлив ли си, от този имидж , ако да - живей си така, не e важно какво мислят другите.  Simple Smile

# 719
Напълно съм съгласна с тебе!

Общи условия

Активация на акаунт