Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 689
  • 608
  •   1
Отговори
# 330
Блинг, аз съм говорила вече с тях по този въпрос, но ако искаш да се включиш, ще се радвам.
относно тема или ФБ група, аз съм ЗА и за двете. Добре е да има тема във форума, защото тук доста хора четът.

# 331
Ама вие и сега можете да пуснете тема " Инвитро при д-р Калчев".

Които са му пациентки ще идат там, а пък втората тема можете да я кръстите с името на клиниката - сега само бутате темата за Малинов , а никой не им е пациент.

# 332
  • София
Подкрепям предложенията ви за ФБ група и нова тема, момичета. Ако мога да бъда и аз с нещо полезна - можете да разчитате на мен!

П.С. Благодаря ви много за палчетата  Hug За сега вършат работа, така че не ги пускайте, моля!  Praynig

# 333
  • София
Момичета,
и аз съм за ФБ група + нова тема. Те ФБ страница ще си направят после ако решат.
Мненията в ФБ групата не се индексират, но пък темата в БГ мама се индексира идеално в Гугъл Simple Smile
Ако трябва помощ - на линия съм по цял ден Simple Smile

Рени, стискам палци и за следващите дни.  Hug
За Сън много много палчета за утре - и с ръцете и с краката стискам Hug
Ливче, палчета, ти кога си на преглед  Hug
За всички положителна енергия и Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Хриси,
много еуфория днес в нашата тема.
Според мен ако почнеш процедура по фонда в клиниката, ще трябва да я завършиш там.
Няма как да се преместиш по средата.
Виж изявлението на Док (има телефони) и прецени какво да правиш.
При всички положения стискам палци за успешна процедура и пуфффкав финал!

Здравейте, момичета! Пациентка съм на д-ра, но поради задържан фоликул и повишено ТСХ, отложихме началото на стимулацията няколко месеца. Сега чакам Ц. и среща с доктора, но се колебая ако всичко е ОК да ли да стартираме процедурата, поради лични причини които ще наложат да съм в движение и няма да мога да се отдам на опита максимално. Някоя от Вас има ли информация как ще процедират с тези които имат заповед по фонда, ще може ли да се прехвърли по някакъв начин към новата клиника или ще трябва да остана в Малинов, но с новите доктори

# 334
Здравейте,
надявам се да не сте го проговорили по-рано в темата, защото ще се повторя, но знаете ли преди есента, още юни и юли дали ще работят д-р Семерджиева и екипът й, интересуват ме инсеминациите главно... Дали ще има как да ги правят?
Благодаря Ви!

# 335
Mariell66, док. Семерджиева е в клиниката до края на юни. На предната страница беше качено официално писмо от докторите във връзка с преместването, можеш да го прегледаш.
Може да звъннеш на акушерка и да се разберете, за по-голяма точност.
Успех!

# 336
Mariell66, док. Семерджиева е в клиниката до края на юни. На предната страница беше качено официално писмо от докторите във връзка с преместването, можеш да го прегледаш.
Успех!
Аз звънях мин. месец, но акушерката каза, че не знае дали ще иска да прави процедури сега в Малинов...за това питах и тук, ако някоя от вас е разбрала. Исках да направя една инсеминация, но не ми се чака до септември, защото август не било хубаво'

# 337
Хм... ами има още цял месец в Малинов, но не знам, щом така са ти казали  newsm78
Успех!
Аз звънях мин. месец, но акушерката каза, че не знае дали ще иска да прави процедури сега в Малинов...за това питах и тук, ако някоя от вас е разбрала. Исках да направя една инсеминация, но не ми се чака до септември, защото август не било хубаво'

# 338
Момичета, заповядайте и в другата тема

# 339
  • София
Mariell66,
Всеки случай е различен и изисква различен период на проследяване.

Ако си звъняла миналия месец, може би си поподнала в момент, когато не е било ясно какво ще се случва.
Можеш да звъннеш сега за актуална информация.

Аз лично минах през инвитро цикъл през последните седмици. И д-р Семерджиева, и д-р Калчев бяха на линия през цялото време.

Положението в клиниката със сигурност не е розово за работещите там и за наше добро е да подходим с разбиране.

# 340
Предвид изявлението на д-р Малинов от днес и споменаването, че екипа, който си тръгва ще може само да довърши започнатата работа., е твърде вероятно да не могат да поемат нови процедури и само да довършат вече започнати. Явно спънките са прекалено големи и самите доктори не искат да рискуват успеха на процедурите на своите пациентки, което е похвално.

# 341
Просто нямам думи за изявлението.. чак пък в такива подробности.. хем да уронва авторитета на лекарите, хем точно това се опита да направи като че ли... мое мнение.
Ръководстово разбрало съвсем случайно... newsm78
Поискано обяснение и те решили да напуснат... нещо хич не ми харесва как са подбрани думите в изявлениято на др Малинов... мое мнение.
Аз желая успех на клиника Малинов и още по -голям на др. Калчев и др. Семерджиева в новото има начинание!

# 342
  • София
Момичета,макар че ще се местя в друга клиника не искам да спирам да ви следя!Тук има страхотни хора с различни съдби,успехи и неуспехи.Макар да не съм много активна редовно ви следя:)

# 343
ShuShaaa, съжалявам да го чуя, но всеки си знае какво е най-добре за него. Дано в клиниката, където отиваш да успеят да сбъднат мечтата ти.  Hug

# 344
Така или иначе, за жена, която тепърва иска да опита процедура, яво не сега подходящ момент. Аз се опитвам в Надежда да се посъветвам, но там трябвало да те одобрят първо?!

Общи условия

Активация на акаунт