Любители на котки - Тема 114

• 50 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Абе все се чудя тези килимчета за пред тоалетна дали помагат нещо?

# 196
Много обичат на чисто да си вършат работата. И Пуро, след като свърши голямата работа и му измия тоалетната, още преди да съм му сложила постелката, се настанява в тоалетната от мерак. Като му сложа постелката и веднага я сефтосва, наистина може и да са няколко капчици, ама му е кеф на чисто да "произведе" нещо. Всеки ден му махам акото и напишканите зрънца, но горе-долу веднъж седмично му измивам тоалетната и му слагам изцяло с нова постелка.

# 197
Е това с акането на метеното си е клсасика😁 И у дома така. В момента, в който изчистя и произвежда още за чистене... А Шошо много държи, когато има някой в къщи, да му ливне едно канче вода. Надава вой и не спира, докато не намокрим. И половината вход разбира, че принцът ще уринира. Като е сам си пиша на сухо 😁

# 198
Тази храна за котета хубава ли е
http://m.emag.bg/hrana-za-kotki-calibra-kitten-pueshko-i-pile-v- … 857/pd/D72KRYBBM/
Нашето котенце го взехме на месец половина , обаче майка му го беше приучила за ходене в тоалетната , не сме имали никакви грижи. Ресането е малко против волята му , обаче дава да го реша , а за рязането на ноктите въобще не се противеше, клъцнах ги без проблем и на четирите лапки за нула време.
На нас ветеринарят ни каза за храната Леонардо че имала такива съставки за разграждането на козина , и нямало необходимост от малцова паста , ако го храня с Леонардо  newsm78 Обаче само на едно място намерих да я продават , пък и котето не я харесва много , Оптима харесва , тази дето е пиле с ориз.
Скрит текст:
Пък и сякаш за малко коте няма такова разнообразие по магазините за дом любимци, както храните за голяма котка.. Намерих от това , него го яде ,  мисля че е добро:

Скрит текст:

Другото което открих (различно от Уиксас и Феликс  ) е това :
някой давал ли е от тези гранули , купих сто грама колкото за проба , да видя дали ще ги яде Китта...

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 14:54 от Мимито & Светла

# 199
  • София
Мимито & Светла Тези не ги и знам. Аз само по интернет пазарувам и храна и тоалетна и всичко.
Храня с Brit care и Applaws. И от двете има и бебешки.
Напоследък включих и Taste of the wild и съм доволна, а изходния материал не се влоши.

Чистенето на тоалетна при три котки е по-често. Сутрин, следобед и вечер. Не мирише ако пропусна, ама нали знам, че не им е кеф, та чистя.

# 200
  • София
Благодаря ви!

Мога да се похваля, че котенцето се храни с апетит, вече очичките са чисти, и изглежда като истинско коте. Вече става за снимки и скоро ще ви го представя. bouquet

# 201
Благодаря ви!

Мога да се похваля, че котенцето се храни с апетит, вече очичките са чисти, и изглежда като истинско коте. Вече става за снимки и скоро ще ви го представя. bouquet

Продължавай да му слагаш капките и другите лекарства, както и за колкото време са ги предписали, нищо, че изглеждат чисти очите. При подобни проблеми, ако се спре с третирането при видяно подробрение, много често остава скрита инфенция, която хронифицира.

# 202
  • София
Епона, това ли е новият Ориджен, за който спомена?  Hug

# 203
  • Тра-ла-ла
: melinda11 ще ти пиша ЛС, да те насоча към няколко организации.Задомяват се, не се тревожи, аз поне 7-8 съм задомила за последните 3 години, може да отнеме време, но като бебе има добри шансове  Hug
Може ли и на мен ЛС Flutter Че скоро започвам да търся дом на моите две запетайки и съм в тих ужас как да отсявам подходящите кандидати от психопатите и несериозниците...

# 204
  • София
Тази марка храна добра ли е? Някой храни ли с нея?

# 205
  • Шумен
Тази марка храна добра ли е? Някой храни ли с нея?

Не съм купувала още от нея, но храната според мен е повече от добра. Но все пак най-важното е да се хареса и от животинката.

# 206
  • Тра-ла-ла
Мяу-мяу от нас. Разбира се - порядъчно омазани с манджичка Laughing
Скрит текст:

# 207
Красоти! Обожавам бебета. kiss

# 208
Страхотни бебета Hug Качвайте още да им се любуваме  Heart Eyes

И една тъжна история за жена в Пловдив, която събира боклуци и котки. Съседите и са издействали от съда, и са я изгонили на улицата от 2-3 месеца, като са оставили котките в апартамента. Организация, която случайно разбира за ситуацията, с доста перипети, успява да измъкне котките, като преди това бабата е успявала да им подхвърля малко храна. Някои котки са падали от прозорците на 12 етаж.
https://www.facebook.com/iCatRescue/photos/a.480192768815270.107 … ype=3&theater

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 10:33 от adelinda

# 209
Привет, момичета Hug
Отдавна не съм писала ... В петък две от нашите бебета тръгват на дълъг път от единия край на България до другия. Ще бъдат осиновени заедно. Уж всичко е точно, но ме е страх да не се окаже, че жената е несериозна. За момента уж всичко е точно, но знае ли човек Sad
И трицветната девойка ще си има стопани. Ще бъде взета след около две седмици. За нейният стопанин поне съм сигурна, защото се познаваме задочно.
Ето и няколко снимки на вече порасналите бебета Hug Стискайте им палци Peace
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт