Любители на котки - Тема 114

• 50 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
глътнала е флашката ли? Shocked 
Карта памет от миниатюрните. В това отношение е рецидивист. Преди 2 години се опита да изяде телефонна сим карта от по-старите размери. Заседна ѝ на гърлото и успяха да ѝ я извадят с бъркане в устата.  hahaha hahaha hahaha Но това са неща, които са забелязани. Помислете си колко дребни неща могат да си намерят, особено при наличие на деца и играчки. Наскоро намерих една по-стара щипка. Беше останала без "крака".  Laughing Някой е дъвкал дълго. Парченцата липсват. Всъщност и от моите джапанки, които използвам като чехли вкъщи, също липсват парченца. Дори за тях знам, че е Киро. Карам му се, но заспя ли, започва да ги дъвче.  Laughing

# 631
 Joy Joy
Да сдъвка картата памет, благодаря ти, успокоих се.
Топче много обича да гризе плика със салфетки и да ближе лепилото от лепенката с която се затваря пакета, тотален наркоман, крием ги от него, но ето, че някак се е докопал, пликчето беше изгризано, та сигурно не е изял само лепенката, луда котка. С ММ сега сме на пост. ooooh!

# 632
  • на брега на морето
Да се смея ли, да плача ли  Joy Joy Joy

# 633
  • София
Майчице, какви преживелици се вихрят в темата напоследък. В тази връзка, да ви подсетя за малцовата паста - нали тя прави нещата по-, така да се каже, хлъзгави. Та значи, малките дребни нещица, дето нямат остри ръбове, могат да се придвижат към крайна дестинация като по масло.
Аз пък съблякох моята Лолита по боди. Остригах я, и нищо, че е на стъпалца, сега ще й е лекичко и прохладно. предпочитам да е на стъпалца, отколкото да я пострижат в салон, упоена. Даже така ми е още по-сладка, щото ми е смешничка. Забелязвам обаче, че тя пет пари не дава за външния си вид.Даже по едно време, като й писна от постригване, излезе навън с половин остригано телце и другата половина космато. Хич  няма суета в нея, хаха hahaha

# 634
  • София
Здравейте! До сега ви следих само от време на време и най-накрая се реших и аз да се включа. Имам си вкъщи един черен котарак на 10 месеца. Намерих го миналата година при двигателя на колата си - миниатюрен , кльощав , недохранен , пълен с глисти  и бълхи , че и омазан с масло от колата. Уж го качих до нас само за да го изчистя от маслото и да го нахраня... та до днес. Имала съм прези това 13 години котка , чиято смърт приживяхме много тежко цялото семейство и изобщо не искахме друго животно повече. Минаха около 2 години и се появи този Панчо,както го кръстихме. Гледаме се за сега, кастрирахме го , той вече е голям -5.150кг. тежеше преди няколко дни. Много е нескопосан , спъва се като ходи, пада от разни места(балкона е забранена зона за него) , в повечето случаи е хапливец и играч , но като реши става натрапчиво гальовен. Яде приедимно суха храна , мухи и чат пат нещо ако си хареса от масата(последния път яде прясно зеле)  Grinning  И така... ще се радвам да споделям опита си с вас и ще ви питам като имам някакви съмнения. Хубав ден с весели котаци !  Heart Eyes

# 635
Добре дошла  Hug Много сладка история. Уж, само да го измиеш и нахраниш, а?  hahaha И после ти влезе под кожата  Heart Eyes

# 636
  • на брега на морето
Уж го качих до нас само за да го изчистя от маслото и да го нахраня... та до днес.
"Намерих на улицата малко, гладно и мокро коте. Съжалих го и го взех у дома. Обещах на мама да му намеря дом. Трудно е, 18-та година му търся дом".  Grinning

Струва ми се дебеличък за възрастта си.  Grinning

# 637

Струва ми се дебеличък за възрастта си.  Grinning

Може просто да е по-едричък и дълъг. Нашият е 4.9 кг на същата възраст, а не е дебел. На мен ми звучи по-притесниелно това със спъването и падането.

# 638
  • Козлодуй
Моята Мърки я намерих на един павильон незнайно как се беше качила - поисках стол от продавачката качих се на него и я свалих обаче тя не избяга а тръгна след мен и аз какво да правя както бях натоварена с торби и се прибирах я пуснах в един плик и я донесох у дома нямах нищо подходящо за котки само някакво сирене се изкисваше в хладилника от солта та и дадох сирене а тя взе да яде и да мърка и така си дойде с името Мърки - изкъпахме я и я заведохме на ветеринар за обезпаразитяване и вече живее с нас 14 години Simple Smile

# 639
  • София
пенсионера беше за братовчедка ми
аз сиамци не харесвам
ама тя се направи на разсеяна и не си го взе
и докато намеря на кой да го дам, отговорен стопанин един вид, и уйде
и така вече 19 години

а овчарката, първото ми куче я гледах уж за три месеца, докато едни приятели отидоха до Германия
те не се върнаха, а Сара живя прекрасни за мен 13 години

виж Сиси, Джуджи и Рея /кучето това/ вече съвсем целенасочено си ги взех
Сиси, за да не ми е самотно като си отиде пенсионера, не че като го гледам е тръгнал нанякъде, ще излезе столетник
а Джуджи, за да има с кой да си играе Сиси
пък в Рея се влюбих, а и ми беше време да имам пак куче

папагалите, тритона, хамстерите и блатната костенурка няма да ги споменавам

# 640
  • на брега на морето
Обичам кучетата, ама не си вземам, защото много ме мързи да разхождам.

# 641
  • София
Да. и си носите сърцата на бригадирски колички, щото къде място за такова огромно сърце в един обикновен гръден кош.

# 642
Шошито докде у дома една люта зима, вечерта. Ние сме на 6тия етаж, а той беше сух и чист. Някой го е пуснал във входа. Мама го подари на комшийчето, защото още страдахме за предната Минка. Аз, обаче оревах света  ( на 17 години бях  Mr. Green) и го взе обратно. Вече е на 13 години, да ми е жив и здрав.
Бела я грабнах  от кочината на прасето в едно пернишко село и я заведох да пие кафе на Витошка  Joy От тогава, вече 8 години, е принцеса  Heart Eyes

# 643
  • София
Панчо не е дебел , даже напротив. Слабичък ми седи , но е много мускулест и жилав -някак "плътен" е . Като мъничък беше с къси крачета и дълго тяло като мънчкин, но сега стана по висок и строен. Grinning За падането - той си има цел и нищо друго по пътя му до нея не го интересува. Като гони мухи е способен да почупи цялата къща , че и себе си. Затова и много пада и се препъва от разни неща които според него май не им е там мястото - например чиния с ядене на масата....   ooooh!

# 644
Много мили истории, за съжаление аз такава нямам, освен котарака на брат ми, мм на прибиране от фитнес, късно беше и валеше проливен дъжд, чул до една кофа за боклук мяучене и го видял, стои само и плаче под дъжда, сърцето му ревеше, не е могъл да го остави и се прибра с котарака, вечерта беше ад вкъщи заради знаете кой, според ветеринарите беше на месец, най-много два, ние нямаше как да го задържим, а и никой не го поиска и се чудехме какво да правим, тогава брат ми и приятелката му решиха да го приберат, въпреки че той има алергия към котки, година вече по-късно буквално им стъжни живота, много е луд, много, но си го обичат такъв.

Общи условия

Активация на акаунт