Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 80 676
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте,

моля за препоръка на учител или школа по математика за бъдещ шестокласник с опция за подготовка за изпитите след 7 клас.

Ако е възможност да е близо до Младостите.

Моля за отзиви за  Лиляна Демебукова по математика и Даниела Богданова по български език и литература.

# 31
  • София
Учители от Изи са, поне едната е била и е Св.София. Може да попитате за тях темата за ЧУ.

# 32
Ние бяхме в Регалия. От Младост се стига   за 20 мин. Имахме и учител по мат.  Резултатът беше отличен.

# 33
Здравейте, синът ми ходи на школа по математика, 5 клас е. Он лайн върви добре, госпожата обяснява. Обаче задачите за дом. работа ги решаваме заедно. Много малко успява сам, трудни са му, а вече и на мен 😁. Вашите деца сами ли си решаваха, налагало ли се е помощ от ваша страна. Незнам нормално ли е или да търся инд. учител.

# 34
  • София
Налагало се е, и още се налага, макар, че е 8.клас и общо взето сама се оправя. Но в 5, 6 и 7. клас, въпреки, че ходеше на школа, ние вкъщи дообяснявахме и решавахме заедно. Според мен си зависи от детето. Някои деца схващат веднага, на други им трябва повече повторение.

# 35
  • София
В 5 клас не съм помагала, но в 6 клас изцяло аз преподавах Математика.
Щом осъзнах на къде отиват нещата купих нов учебник+УТ, различни от училищните (за да не повтарям в другия учебник, а и нещо трябваше да ме води) и в началото на ноември започнахме от първият урок - преговор за 5 клас и не сме пропуснали и една задача.
Четяхме заедно всеки урок, ако има нещо неразбрано, обсъждахме, пререшава решените задачи сред това тези за упражнение.
Школата няма да помогне, ако детето има пропуски, а ще затъва - докато в училище се случваха нещата, детето надграждане в школата (5 клас), когато всичко се сгромоляса в училище и нещата в школата отидоха по дяволите.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 21:54 от Desem

# 36
  • София
Аз затова искам школа или частен учител още в 6кл. докато нещата вървят добре и да няма пропуски, а да се обясняват неясните неща навреме. Дано се ориентирам правилно.

# 37
  • София
missence, оптимистът е казал, че "нещата винаги може да се объркат". Wink ... нашият случай бе такъв, просто дръжте нещата под контрол.

# 38
  • София
missence, оптимистът е казал, че "нещата винаги може да се объркат". Wink ... нашият случай бе такъв, просто дръжте нещата под контрол.
Именно. Това е целта, дано успея!

# 39
  • В центъра на моретата
Здравейте,

моля за препоръка на учител или школа по математика за бъдещ шестокласник с опция за подготовка за изпитите след 7 клас.

Ако е възможност да е близо до Младостите.

Моля за отзиви за  Лиляна Демебукова по математика и Даниела Богданова по български език и литература.

Дъщеря ми ходи 6 и 7 кл. в школа "Вектор" и по двата предмета. 6 кл не съм много доволна от подготовката (особено по БЕЛ - като се наложи дистанционно обучение, учителката нямаше никаква представа как да се справи с техниката, много часове изгубиха, а в останалите им пращаше материали и те ги връщаха по мейл).                         
 За 7 кл. съм доволна и нямам никакви забележки. Онлайн обучението им върви доста добре. А присъственото го  направиха хибридно обучение - половината от децата присъствено, другата половина онлайн и така се редуват всяка седмица. Ако детето е болно или в карантина - може да участва в урока онлайн и така не губи нищо. Просто са достатъчно гъвкави.

Но според мен трябва още доста работа извън школите - или допънителни частни уроци или мнооого работа вкъщи. Моето впечатление е, че ако не им стоиш с чатала на врата - в един момент им писва от всичко и зарязват всичко. А ако имат дадени достатъчно много домашни от учители от училище, школи, частин уроци .. се мобилизират и щат не щат ги правят.

# 40
  • София
Здравейте,
моля ви за препоръка на учител по математика за7 клас в учебен център Регалия. Чувам добри отзиви за Емилия Димитрова и Румяна Блянгова, но моето дете учи в 119 СУ, съответно няма право да се запише при тях.

# 41
Здравейте,

Някой има ли впечатления от тази школа Елит 89 https://elit-89.com/ ? Удобно ни е като локация в центъра на София евентуално за курс по български език.

# 42
  • София
Здравейте, за Елит- Люлин имам много добри отзиви.В момента ги ползваме за математика- 10кл, за НВО- много съм доволна.За центъра не знам, но предполагам също са добри учителите.

# 43
Здравейте, търся отзиви за Светла Гьорева МАТ и Весела Михайлова БЕЛ от  "Междучасие".

# 44
  • София
За различни школи елит става дума Люлинската е "академия за отличниците Елит ".И ние сме ползвали за подготовка за 7 клас.Препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт