Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Школи и индивидуални уроци за седмокласници

 • 60 336
 • 264
 •   1
Отговори
# 45
 • София
 • Мнения: 29 793
missence, оптимистът е казал, че "нещата винаги може да се объркат". Wink ... нашият случай бе такъв, просто дръжте нещата под контрол.
Именно. Това е целта, дано успея!

# 46
 • В центъра на моретата
 • Мнения: 1 460
Здравейте,

моля за препоръка на учител или школа по математика за бъдещ шестокласник с опция за подготовка за изпитите след 7 клас.

Ако е възможност да е близо до Младостите.

Моля за отзиви за  Лиляна Демебукова по математика и Даниела Богданова по български език и литература.

Дъщеря ми ходи 6 и 7 кл. в школа "Вектор" и по двата предмета. 6 кл не съм много доволна от подготовката (особено по БЕЛ - като се наложи дистанционно обучение, учителката нямаше никаква представа как да се справи с техниката, много часове изгубиха, а в останалите им пращаше материали и те ги връщаха по мейл).                         
 За 7 кл. съм доволна и нямам никакви забележки. Онлайн обучението им върви доста добре. А присъственото го  направиха хибридно обучение - половината от децата присъствено, другата половина онлайн и така се редуват всяка седмица. Ако детето е болно или в карантина - може да участва в урока онлайн и така не губи нищо. Просто са достатъчно гъвкави.

Но според мен трябва още доста работа извън школите - или допънителни частни уроци или мнооого работа вкъщи. Моето впечатление е, че ако не им стоиш с чатала на врата - в един момент им писва от всичко и зарязват всичко. А ако имат дадени достатъчно много домашни от учители от училище, школи, частин уроци .. се мобилизират и щат не щат ги правят.

# 47
 • София
 • Мнения: 50
Здравейте,
моля ви за препоръка на учител по математика за7 клас в учебен център Регалия. Чувам добри отзиви за Емилия Димитрова и Румяна Блянгова, но моето дете учи в 119 СУ, съответно няма право да се запише при тях.

# 48
 • Мнения: 449
Здравейте,

Някой има ли впечатления от тази школа Елит 89 https://elit-89.com/ ? Удобно ни е като локация в центъра на София евентуално за курс по български език.

# 49
 • София
 • Мнения: 1 040
Здравейте, за Елит- Люлин имам много добри отзиви.В момента ги ползваме за математика- 10кл, за НВО- много съм доволна.За центъра не знам, но предполагам също са добри учителите.

# 50
 • Мнения: 121
Здравейте, търся отзиви за Светла Гьорева МАТ и Весела Михайлова БЕЛ от  "Междучасие".

# 51
 • София
 • Мнения: 3 425
За различни школи елит става дума Люлинската е "академия за отличниците Елит ".И ние сме ползвали за подготовка за 7 клас.Препоръчвам

# 52
 • София
 • Мнения: 1 500
Здравейте, търся отзиви за Светла Гьорева МАТ и Весела Михайлова БЕЛ от  "Междучасие".
Препоръчвам Весела Михайлова. С. Гьорева не особено.

# 53
 • Мнения: 356
Здравейте,

Аз мога да се включа с отзиви от школа, която детето посещаваше в 6 клас. Записах го при Перянова в Милениум по БЕЛ в Лозенец. Изключително доволна съм от стрикността, методичността, обяснението, поставените тестове и проверениете такива. Като човек е изключително строга, но това имаше благотворно влияние в случая, макар според мен на моменти да беше по-скоро груба към децата.
Тази година го записах на частни уроци по БЕЛ, а по МАТ тъй като не намерих препоръка за частен учител го записах в Междучасие при Кръстев и на предварителен модул септември месец пак там. Ако има отзиви за Кр. Кръстев от Междучасие ще съм изключително благодарна. Подбрах го само защото курсът е в неделя следобед от 16:00, което го прави удобен за трениращия ми футбол син. За мен просто приоритет е тренировката му, надявам се да не греша, но се стремя да се водя по детето, не само по моите желания и мотивация. Завършила съм и аз и съпругът ми СМГ, но виждам, че заложбите на най-големия ми син не са в тази насока и се старая да не влагам амбициите си в него.

# 54
 • София
 • Мнения: 29 793
Скрит текст:
Здравейте,

Аз мога да се включа с отзиви от школа, която детето посещаваше в 6 клас. Записах го при Перянова в Милениум по БЕЛ в Лозенец. Изключително доволна съм от стрикността, методичността, обяснението, поставените тестове и проверениете такива. Като човек е изключително строга, но това имаше благотворно влияние в случая, макар според мен на моменти да беше по-скоро груба към децата.
Тази година го записах на частни уроци по БЕЛ, а по МАТ тъй като не намерих препоръка за частен учител го записах в Междучасие при Кръстев и на предварителен модул септември месец пак там. Ако има отзиви за Кр. Кръстев от Междучасие ще съм изключително благодарна. Подбрах го само защото курсът е в неделя следобед от 16:00, което го прави удобен за трениращия ми футбол син.
За мен просто приоритет е тренировката му, надявам се да не греша, но се стремя да се водя по детето, не само по моите желания и мотивация. Завършила съм и аз и съпругът ми СМГ, но виждам, че заложбите на най-големия ми син не са в тази насока и се старая да не влагам амбициите си в него.
Значи като прочета такъв пост и ми идва да стана и да изръкопляскам. Имало все още родители, които се водят по детето, а не му налагат своите амбиции.
Понеже темата е за друго- благодаря за отзивите и успех на детето в което и да е поприще.

# 55
 • Мнения: 1
И ние търсим добър учител по математика за синът ми за НВО догодина. Предпочитам частни уроци пред школа, понеже математиката не му е силата 😊Иначе съм се спряла на Регалия ако не намерим учител.
Ще съм благодарна ако някой може да препоръча частен учител,може и на лични.

# 56
 • Русе/ София
 • Мнения: 693
Здравейте - майка съм на настояща и предстояща седмокласнички.
С първата девойка, се борим за прием с рисуване, затова само в такива уроци се концентрирахме през учебната година - резултата, ще го видим тази седмица....
За втората , целогодшен курс по математика ще трябва да има...пропуските в училище са твърде много (по впечатления от обучението й в 6 клас - Учителката им обяснява само в своите частни уроци, срещу 30 лева, но не и в клас - там е само на заплата... Е може и дисциплината на класа да й пречи, но това не е оправдание и ощетява децата, които се опитват да разберат задачите....и това е отделна тема.)Disappointed Relieved
Намерих школа Евро Таргет - https://euro-target.com/
Управителката по телефона ми се стори много мила , отзивчива....но няма никаква информация и мнения за тях в нета. Цените им са сериозно по-ниски от тези на многократно препоръчвантие школи....но все пак едва ли това е показател, че и нивото на подготовка при тях е по ниско...Confused Учителите са активни преподаватели в столични училища 5-7 клас доколкото разбрах, но не знам имена.
Много се надявам, някой да се включи с отзив за тази школа. Ще ви бъда безкрайно благодарна.

# 57
 • София
 • Мнения: 8 268
Elida, "цената за един модул е 810 лв за 135 уч. часа" "за курсове за комплексна подготовка за I и II модул на националните изпити за външно оценяване след 7. клас за кандидатстване в елитните гимназии" Dizzy Face (това са цитати от страницата им) не е "сериозно по-ниски".
Интересно дали имат цени за подготовка за неелитните?
Информация за учителите няма осен, че са от "елитни училища", което не е ясно какво означава.
Предполагам, че първото "модул" значи предмет...

Имам опит с 4 школи за подготовка за НВО в 7 клас (избирани според децата) и навсякъде в 7клас се работи в малки групи - до 12-13 деца, като всички подготвят  цялостно за формата на НВО....  странна рекламата за "комплексна подготовка за 1 и 2 модул".
На повечето места само един предмет е около 1100 лв., но при записване на два пада с около 120-200 лв.

Имам "щастието" Математиката на един 6 клас да съм я преподавала изцяло аз в къщи (2/3 от учебната година без учител или заместващ), така че ако дето има пропуски, да почва от началото учебника за 6 клас, методично всичко.

# 58
 • Русе/ София
 • Мнения: 693
Да, права сте Desem, мнения има само в сайта им и не знам доколко са реални. Иначе цената 810 лв за предмет  за 135 уч. часа (при внасяне на цялата сума може да дойде с отстъпката на 730 лв) ми е сериозно по- ниска от 1100 - 1200 на предмет за 120 уч. часа...  И при положение, че подготовката зависи най вече от детето и от учителя....реших, че нямам гаранция тя да е по- добра, при по високата цена... Wink
Под "модул" разбират I и II модул на матурите, т.е самата матура с двете й части....поне такава е моята логика.

# 59
 • Мнения: 196
Здравейте! Някой дали може да даде отзиви за подготовката по БЕЛ в школа "Когито? Много ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт