Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 80 559
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, търся отзиви за Светла Гьорева МАТ и Весела Михайлова БЕЛ от  "Междучасие".
Препоръчвам Весела Михайлова. С. Гьорева не особено.

# 46
Здравейте,

Аз мога да се включа с отзиви от школа, която детето посещаваше в 6 клас. Записах го при Перянова в Милениум по БЕЛ в Лозенец. Изключително доволна съм от стрикността, методичността, обяснението, поставените тестове и проверениете такива. Като човек е изключително строга, но това имаше благотворно влияние в случая, макар според мен на моменти да беше по-скоро груба към децата.
Тази година го записах на частни уроци по БЕЛ, а по МАТ тъй като не намерих препоръка за частен учител го записах в Междучасие при Кръстев и на предварителен модул септември месец пак там. Ако има отзиви за Кр. Кръстев от Междучасие ще съм изключително благодарна. Подбрах го само защото курсът е в неделя следобед от 16:00, което го прави удобен за трениращия ми футбол син. За мен просто приоритет е тренировката му, надявам се да не греша, но се стремя да се водя по детето, не само по моите желания и мотивация. Завършила съм и аз и съпругът ми СМГ, но виждам, че заложбите на най-големия ми син не са в тази насока и се старая да не влагам амбициите си в него.

# 47
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Аз мога да се включа с отзиви от школа, която детето посещаваше в 6 клас. Записах го при Перянова в Милениум по БЕЛ в Лозенец. Изключително доволна съм от стрикността, методичността, обяснението, поставените тестове и проверениете такива. Като човек е изключително строга, но това имаше благотворно влияние в случая, макар според мен на моменти да беше по-скоро груба към децата.
Тази година го записах на частни уроци по БЕЛ, а по МАТ тъй като не намерих препоръка за частен учител го записах в Междучасие при Кръстев и на предварителен модул септември месец пак там. Ако има отзиви за Кр. Кръстев от Междучасие ще съм изключително благодарна. Подбрах го само защото курсът е в неделя следобед от 16:00, което го прави удобен за трениращия ми футбол син.
За мен просто приоритет е тренировката му, надявам се да не греша, но се стремя да се водя по детето, не само по моите желания и мотивация. Завършила съм и аз и съпругът ми СМГ, но виждам, че заложбите на най-големия ми син не са в тази насока и се старая да не влагам амбициите си в него.
Значи като прочета такъв пост и ми идва да стана и да изръкопляскам. Имало все още родители, които се водят по детето, а не му налагат своите амбиции.
Понеже темата е за друго- благодаря за отзивите и успех на детето в което и да е поприще.

# 48
И ние търсим добър учител по математика за синът ми за НВО догодина. Предпочитам частни уроци пред школа, понеже математиката не му е силата 😊Иначе съм се спряла на Регалия ако не намерим учител.
Ще съм благодарна ако някой може да препоръча частен учител,може и на лични.

# 49
  • Русе/ София
Здравейте - майка съм на настояща и предстояща седмокласнички.
С първата девойка, се борим за прием с рисуване, затова само в такива уроци се концентрирахме през учебната година - резултата, ще го видим тази седмица....
За втората , целогодшен курс по математика ще трябва да има...пропуските в училище са твърде много (по впечатления от обучението й в 6 клас - Учителката им обяснява само в своите частни уроци, срещу 30 лева, но не и в клас - там е само на заплата... Е може и дисциплината на класа да й пречи, но това не е оправдание и ощетява децата, които се опитват да разберат задачите....и това е отделна тема.)Disappointed Relieved
Намерих школа Евро Таргет - https://euro-target.com/
Управителката по телефона ми се стори много мила , отзивчива....но няма никаква информация и мнения за тях в нета. Цените им са сериозно по-ниски от тези на многократно препоръчвантие школи....но все пак едва ли това е показател, че и нивото на подготовка при тях е по ниско...Confused Учителите са активни преподаватели в столични училища 5-7 клас доколкото разбрах, но не знам имена.
Много се надявам, някой да се включи с отзив за тази школа. Ще ви бъда безкрайно благодарна.

# 50
  • София
Elida, "цената за един модул е 810 лв за 135 уч. часа" "за курсове за комплексна подготовка за I и II модул на националните изпити за външно оценяване след 7. клас за кандидатстване в елитните гимназии" Dizzy Face (това са цитати от страницата им) не е "сериозно по-ниски".
Интересно дали имат цени за подготовка за неелитните?
Информация за учителите няма осен, че са от "елитни училища", което не е ясно какво означава.
Предполагам, че първото "модул" значи предмет...

Имам опит с 4 школи за подготовка за НВО в 7 клас (избирани според децата) и навсякъде в 7клас се работи в малки групи - до 12-13 деца, като всички подготвят  цялостно за формата на НВО....  странна рекламата за "комплексна подготовка за 1 и 2 модул".
На повечето места само един предмет е около 1100 лв., но при записване на два пада с около 120-200 лв.

Имам "щастието" Математиката на един 6 клас да съм я преподавала изцяло аз в къщи (2/3 от учебната година без учител или заместващ), така че ако дето има пропуски, да почва от началото учебника за 6 клас, методично всичко.

# 51
  • Русе/ София
Да, права сте Desem, мнения има само в сайта им и не знам доколко са реални. Иначе цената 810 лв за предмет  за 135 уч. часа (при внасяне на цялата сума може да дойде с отстъпката на 730 лв) ми е сериозно по- ниска от 1100 - 1200 на предмет за 120 уч. часа...  И при положение, че подготовката зависи най вече от детето и от учителя....реших, че нямам гаранция тя да е по- добра, при по високата цена... Wink
Под "модул" разбират I и II модул на матурите, т.е самата матура с двете й части....поне такава е моята логика.

# 52
Здравейте! Някой дали може да даде отзиви за подготовката по БЕЛ в школа "Когито? Много ще съм благодарна!

# 53
Missence, миналата година записах тогавашната шестокласничка на школа по БЕЛ и Математика (Регалия) с подобна идея на твоята. По МАТ очакванията ми се оправдаха, но за прекалено кратко време - докато материалът в школата вървеше зад този в училище. Минавайки го за втори път в школата, пропуските се чистеха, необходимостта от помощ от моя страна с домашните беше минимална. В момента, в който в школата изпревариха училището, в комбинация с ДО (включително и школата), при нас стана олеле-мале и така продължи почти до края. Минаваха материала много бързо, кой разбрал - разбрал, после за домашните обаче сядахме заедно и отделях минимум 2 часа. Сега през ваканцията чисти пропуските от шести клас с частен учител, с който се надявам да си паснат и да продължат през учебната година, а вариант школа по математика съм го отхвърлила директно.

По БЕЛ я мързеше да учи граматика и успехът на тестовете не беше хич добър, но на преразказите се справяше супер, което не мога да преценя дали се дължи на школата. Само че аз по време на ДО не бях очарована от учителката ни най-малко. Всеки час нещо се случваше - стаята изхвърляше децата, после чакаха учителката да ги пусне, заварвала съм празна стая на екрана без учителка, защото била отишла до кухнята да си сипе вода…Записах я в друга школа по препоръка (Маре), ще видим дали по някое време няма да минем и по този предмет на частни уроци.

# 54
  • София
wild poppy, сподели имена и на частни учители. Аз искам да видя нивото още в началото на 6кл. Оценките му засега са отлични, на олимпиади го пращам и се справя много добре, но аз искам да не изпусна нещо.

# 55
Missence, нека да видя дали съм доволна първо и ще споделя.

# 56
Бихте ли препоъчали добри частни учители по Мат и БЕЛ в Красно село, Борово или Хиподрума за НВО след 7-ми клас?

# 57
  • София
Бихте ли препоъчали добри частни учители по Мат и БЕЛ в Красно село, Борово или Хиподрума за НВО след 7-ми клас?

Школа Арете. Мисля, че има и индивидуални уроци.

# 58

Школа Арете. Мисля, че има и индивидуални уроци.
Ще се обадя да питам за индивидуално обучение. Да разбирам ли, че отзивите са ти добри от тази школа?

# 59
  • София
Стараят се, учителите са от ЧОУ Света София.

Общи условия

Активация на акаунт