Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 861
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Мога ли да намеря в някой магазин в Пловдив детска нощна лампа костенурка и къде ?
Благодаря  bouquet

# 121
Пробвай в Габровски на колелото на панаира или в другия магазин за осветителни тела, под блока, в посока моста.

# 122
Също може да провериш и в Ел България до Бриколаж.. магазина за осветителни тела на 6ти Септември.. 😊😊

# 123
Някой може ли да ми препоръча добър шивач?  Става въпрос за корекция на ръкав на сако.

# 124
Има ли някъде в Пловдив тренировки по Капоейра? Simple Smile

# 125
В Рилон център.

# 126
Здравейте мами.Търся координати на аниматорка за детски рожден ден.Можете ли да ми предложите някое момиче от което сте доволи и на прилична цена.Благодаря!

# 127
Здравейте,от къде мога да купя фунийки за сладолед, като тези на главната детоксикация са 2 лв 100 грама сладоледа.Трябват ми около 40 бр, а по магазините съм виждала обикновените фунийки.И да ми прероръчате марка сладолед, който е хубав на вкус и нормална цена за около 40 души.

# 128
Здравейте,от къде мога да купя фунийки за сладолед, като тези на главната детоксикация са 2 лв 100 грама сладоледа.Трябват ми около 40 бр, а по магазините съм виждала обикновените фунийки.И да ми прероръчате марка сладолед, който е хубав на вкус и нормална цена за около 40 души.

http://atibg.com/shokoladeni-purichki.html
В Скутаре са.
Сладолед... Зависи какъв е бюджета Simple Smile
От Чичо Чарли в Радиново можеш да вземеш канта.. Може и от Афредо на главната..
В Лекси има канти разлучни също.
Измисли си хладилна чанта.

# 129
На мен ми харесва много сладоледа на Снеп.

# 130
Добро утроо Simple Smile

Дали знаете в Тракия да има златар... от който някой да е доволен.. интересувам се за удължаване на колие, което ми е късичко малко и искам да го удължа, казаха ми че само при златар можело.. Simple Smile

Благодаря!
 Peace bouquet

# 131
  • Пловдив
Търся хубави дамски гумени ботички / ботуши. Виждали ли сте някъде@  bouquet

# 132
  • Пловдив
Да има някъде солариум в района на ОУ Пенчо Славейков?

# 133
  • София
Здравейте, момичета,
Търся препоръка за зъболекар в Пловдив.
Районът и цената са без значение, трябва ми супер високо ниво на хигиена и да може да ме приема вечер след 18.30.
Мерси.

# 134
  • Пловдив
Някой може ли да ми препоръча добър шивач?  Става въпрос за корекция на ръкав на сако.
Ателие "Болеро", на ул "Хр. Г. Данов". Входа е преди едно магазинче за шивашки материали. Тел. 0885353528.

Общи условия

Активация на акаунт