Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 904
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Знам, че питането ми не е много за тук, но все пак ще питам. Може ли да ми препоръчате педиатър, при който да запиша бъдещите бебета по ЗК. Мисля да ги водя само за ваксина и административната част, а иначе на частно. Изискванията ми са да има къде да се паркирам с колата и да не се чака много пред кабинета, и доктора да е читав все пак

Не знам дали води детска консултация,но много добър педиатър,с детска пулмология втора специалност е Д-р Донка Делчева,МЦ Брод.Добър ,съвестен и опитен лекар,внимателно отношение .Работят със здравна каса.Попитайте ги по телефона,не знам дали работи  като личен лекар за бебенца,или само с направления.
http://www.brod-plovdiv.com/page.php?pid=21

Не е задължително да е "на частно",за да е добър  лекар.
Пожелавам да са ви здрави дечицата Simple Smile
+1 за д-р Делчева. Води детски консултации , но мисля че трябва да са записани като пациенти на д-р Еленски - шефа на центъра. Може да се разчита на тях по всяко време. Обадете им се.

# 151
  • Пловдив
Къде мога да намеря силиконов апликатор за фон дьо тен? Не съм търсила никъде още и затова питам, ако някой е виждал да не се лутам напразно.

# 152
Аз не съм доволна от Делчева. По ред причини.

# 153
  • Пловдив
Здравейте,
къде да търся испански пушен червен пипер?

# 154
  • Пловдив
Някой дали се е свързвал по телефона с м-н на Уайкики Rolling Eyes Звънях и в двата магазина,не вдигат...исках да питам за размер на дреха.

# 155
Здравейте,
къде да търся испански пушен червен пипер?

Он лайн http://naturabg.com/podpravki/379-pushen-cherven-piper-sladak-75g.html

# 156
  • Пловдив
Благодаря! За онлайн знам, но си мислех някъде по био магазините в Пловдив ако сте виждали.

# 157
  • Пловдив
Здравейте, може ли да споделите магазин или склад, в който да има всичко (по възможност) за банята - теракот, фаянс, мивка, моноблок, душ и т.н. Благодаря!

# 158
  • Пловдив
В строителните хипермаркети - Рила, Практикер и т.н.

# 159
Зад Рила имаше един склад,забравих името,пак за баня.С добри цени.

# 160
  • о`майна лунна нощ е
На малката главна пак са разпънали масите на Панаира на занаятите. До неделя са там. Има страхотни неща. Обичам го това време от годината. Толкова труд, старание и душа са вложени в направата всичко, което се предлага.

# 161
  • Пловдив

Fat? Поне само за него се сещам.

# 162

Fat? Поне само за него се сещам.
Тулс,сега ми излезе с гугъл :

http://www.tulsbath.com/bg/home

# 163
  • Пловдив
А някой, който да препоръчате като качество и цени? Иначе и аз се сещам къде има из града такива магазини, но не съм влизала, а нямам никакво време, ремонта ще е от 01.06 когато заминаваме н почивка и ще оставим майсторите да работят

# 164
А някой, който да препоръчате като качество и цени? Иначе и аз се сещам къде има из града такива магазини, но не съм влизала, а нямам никакво време, ремонта ще е от 01.06 когато заминаваме н почивка и ще оставим майсторите да работят

Скрит текст:
Голямо доверие трябва да му имаш,че да оставиш човека сам да работи-ако възникнат въпроси в процеса на работа,решенията кой ще ги взема ? Дори и да им висиш на главата е рисково,а без надзор....
Успех !

Общи условия

Активация на акаунт