Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 947
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, кои сладкарници правят детски сметанови торти с пластмасови играчки (освен "Червената шапчица), а не фонданови със захарни фигури?
Детска торта с пластмасови играчки съм поръчвала от сладкарницата на ул. Славянска, пада се зад военна болница и зад кръчмата При Сандо.

# 211
Препоръчайте ми ресторант/заведение, в който да празнуваме РД на двугодишно. Условието е да е навън и да има площадка за игра на децата.

# 212
  • Пловдив
Момичета, кои сладкарници правят детски сметанови торти с пластмасови играчки (освен "Червената шапчица), а не фонданови със захарни фигури?
Детска торта с пластмасови играчки съм поръчвала от сладкарницата на ул. Славянска, пада се зад военна болница и зад кръчмата При Сандо.
Благодаря, ще проверя какво предлагат.

# 213
За тортите с пластмасови играчки Криспи на ул Оборище до Новотела.

# 214
  • Пловдив
Препоръчайте ми ресторант/заведение, в който да празнуваме РД на двугодишно. Условието е да е навън и да има площадка за игра на децата.

За двугодишно трябва площадката да е подходяща.Препоръчвам Тони 2000 Тракия на 9 ти блок,Южен Полъх,до Водолея пак Тракия.На следващото кръстовище е ресторант Орфей /бивше Тони 2000/.Ноте ди Вино Кичук Париж
Не стават площадките на Рандеву Кичук париж,Сентрал Парк Младежкия хълм

Всяка сладкарница среден клас ги предлага в каталога си.Примерно Кринос Кичук Париж,Ториното в Кършака,Криспи -пресечка след моста на Герджика.

# 215
А менютата на предложените ресторанти как са? Не съм ги посещавала, а сме в чужбина и ни е абсолютно невъзможно да обикаляме и тестваме. Торта може ли да се внесе?

# 216
  • Пловдив
А менютата на предложените ресторанти как са? Не съм ги посещавала, а сме в чужбина и ни е абсолютно невъзможно да обикаляме и тестваме. Торта може ли да се внесе?

Торта внасяш навсякъде.Само трябва от сладкарницата да вземеш сертификат.
Менюто на Южен полъх може би е най-добро.Но там пък площадката няма люлки.Плодащката на Тони 2000 е най-разнообразна.Има обикновена люлка,люлка тип гнездо и голяма пързалка.И е на сянка,което също не е за подценяване.Има направен навес над нея.Има маси точно до детския кът и също са на сянка.Менюто е задоволително.Често празнуват рождени дни там
На Ноте ди Вино бейби площадката също е добра,но няма маси точно до нея.Менюто им е добро с претенции за гурме,но някой път се излагат
Кога ви е РД то?Ако ходим на подходящо място,мога да ти покажа снимки от площадките и да си харесаш

# 217
След 20 дена. Ще бъда благодарна. Миналата година бяхме в Ноте ди Вино, не ми хареса.

# 218
  Hug Привет! От къде в Пловдив мога да закупя второ ниво за преносима бебешка кошара?

# 219
  • Пловдив
Моля за идея от къде мога да купя голям прозрачен чадър Simple Smile
Също бих била благодарна, ако някой сподели мнение за оптичния интернет на ДСС .
Какво те интересува за интернета? Аз не разбирам, но ММ е доволен много от скоростта. Laughing

Ами например поддържа ли се постоянно скоростта, която е в избрания пакет, защото нашия е бавен на моменти, особено  вечер или неделите, оптичния би следвало да не се влияе от времето така ли е наистина обаче?
Ще разпитам ММ и ще ти пиша.  Peace Ние преди живеехме в Смирненски и бяхме на обикновения им интернет, тогава имахме проблеми от време на време. Откакто се преместихме сме с оптичен и мисля даже получаваме повече отколкото плащаме.

# 220
Фдт на клиник/есте лаудър къде има освен в мол Пловдив?

# 221
  • Пловдив
Фдт на клиник/есте лаудър къде има освен в мол Пловдив?
Дъглас - на Главната.

# 222
  • Пловдив
Момичета,трябва ми някой който изкупува буркани Rolling Eyes Помагайте!

# 223

В Смирненски, в началото на ул. Генерал Колев като влизаш откъм Пещерско шосе, още в самото начало на улицата, от дясно има пункт за изкупуване на буркани, бутилки и картони. В четвъртък мога да проверя и на какви цени ги изкупуват.

# 224
  • Пловдив

В Смирненски, в началото на ул. Генерал Колев като влизаш откъм Пещерско шосе, още в самото начало на улицата, от дясно има пункт за изкупуване на буркани, бутилки и картони. В четвъртък мога да проверя и на какви цени ги изкупуват.

Peace
Телефон ако откриеш... Hug

Общи условия

Активация на акаунт