Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 583
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте за детски офталмолог кого препоръчвате, май четох за д-р Лесинска и Дженева, ако не се лъжа.Друг работещ с направление ?

# 511
  • Пловдив
Здравейте за детски офталмолог кого препоръчвате, май четох за д-р Леселска и Денева, ако не се лъжа.Друг работещ с направление ?

Аз водих детето - тийнейджър при д-р Лесинска, по препоръка от форума и съм доволна. Следващия преглед пак ще ни е при нея, но в случай че искаш да я посетиш, час се запазва месеци предварително, имай  го предвид.

# 512
  • Пловдив
Мисля, че веган торта би могла да поръчаш от ресторант Веджик.
http://www.veggic.bg/menu.html#
На фейсбук страницата им пише, че затварят до септември. Не знам дали приемат поръчки.

# 513
В обикновените торти няма нищо млечно. Ползва се растителна сметана...
А защо не си я направиш?

# 514
Детски офталмолог- д-р Васил Маринов-Фи хелт. Първо запазете час, после взимайте напр.  Wink

# 515
Работят ли вече плажовете? Някой има ли идея в колко отварят сутрин и какви са цените? Питам за една баба на която са й зачислили внуче и трябва да го води на басейн 😂

# 516
Здравейте за детски офталмолог кого препоръчвате, май четох за д-р Лесинска и Дженева, ако не се лъжа.Друг работещ с направление ?
Още един глас за Д-р Маринов-внимателен,акуратен.
http://www.fihealth.bg/67.php#07

# 517
  • Пловдив

Мои приятели бяха поръчали такава торта за рождения ден на момчето си от сладкарница, която тогава се намираше във високия блок до католическия храм в Тракия /има и зеленчуково пазарче наблизо, кръстовището на Форума, бензиностанция на Газпром/. Не рожденикът, а едно от гостенчетата страдаше от алергия и се съобразиха с него. Тортата изобщо не усетихме, че е "по-различна". Беше много вкусна. Не се сещам обаче името на сладкарницата.

http://malkataida.com/gallery/

# 518
  • до едно тепе
В обикновените торти няма нищо млечно. Ползва се растителна сметана...
А защо не си я направиш?
Ами откак видях на една растителна сметана в Лидъл да пише,че съдържа млечен протеин как да им вярвам какво ще сложат вътре. Обмислям и варианта аз да я направя,но едва ли ще я докарам кой знае колко хубава на външен вид. Не съм правила повече от бисквитена торта досега Crazy
Благодаря ви. Ще им пратя по едно запитване да видим какво ще ми отговорят.

# 519
  • Пловдив
Бихте ли ми казали кои автобуси спират на МОЛ Марково тепе - не можах да видя такава информация на сайта им?
От сайта на ГТ: 6, 12, 16, 18, 36, 116

Автобус 36 не минава през бул. Руски.
Тези автобуси спират през МОЛ-а в посока от бул. Шести септември към Гарата.
Ако идвате в обратната посока (от гарата към Шести септември), автобусите минават по бул. Васил Априлов (става въпрос за 12,18,16,116) и спират срещу ВМИ, от там пеша по ул. Гладстон се стига за около 5 минути до МОЛ-а

# 520
  • Пловдив
Ginbay, това е много добро уточнение. Аз съм скарана с автобусите, знам само някои маршрути покрай детето, но като напишеш Мол Марково тепе в сайта на ГР, излизат всички тези номера.

# 521
Дами, има ли посетили "Пловдив чете"? Споделете впечатления. Има ли павилиони на много издателства, какви са отстъпките на книгите? Има ли много навалица?

# 522
  • о`майна лунна нощ е
Дами, има ли посетили "Пловдив чете"? Споделете впечатления. Има ли павилиони на много издателства, какви са отстъпките на книгите? Има ли много навалица?

Вчера минах от там и заредих основно литературата за четене през ваканцията. Над 10 издателства са - някои на споделени щандове. Анубис, Просвета, Фют, Клевър бук , Барт, .... Има от всичко - и учебници, и книги, и материали за допълнителна подготовка. Отстъпките са различни - между 10 и 40% в зависимост от издателството и вида на книгата/помагалото, което се предлага. Няма навалица, но си има хора. Не се чака много по павилионите - имат поне по двама, трима служители, които обслужват посетителите. Предлагат се книги за по 1-2 лв.

# 523
  • Пловдив

Вчера минах от там и заредих основно литературата за четене през ваканцията. Над 10 издателства са - някои на споделени щандове. Анубис, Просвета, Фют, Клевър бук , Барт, .... Има от всичко - и учебници, и книги, и материали за допълнителна подготовка. Отстъпките са различни - между 10 и 40% в зависимост от издателството и вида на книгата/помагалото, което се предлага. Няма навалица, но си има хора. Не се чака много по павилионите - имат поне по двама, трима служители, които обслужват посетителите. Предлагат се книги за по 1-2 лв.
това къде?

# 524
  • Пловдив
Площад "Централен".

Общи условия

Активация на акаунт