Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 34 579
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Peacock, на мен пък точно 6-те Клотримазола изобщо не ми помогнаха.
Сега ми изписаха Полижинакс 12 дена, ама чакам да видя първо резултатите от микробиологията.
Изглежда при всеки е различно.

# 76
Може. Аз на този етап съм доволна.

# 77
. Здравейте мамчета!
Лизи много се радвам за резултатите Simple Smile
Аз от нощес съм с 38t и болки в гърлото. Доки каза панадол а за гърлото чайчета, обаче аз съм с огромни сливици и ако не пресеча нещата в началото , винаги се оказвам с ангина. Та на моя глава нощес и сега пих по 1 трахизан, но незнам дали да го продължа, защото чайчетата неми помагат особено. Някоя от вас да е миналапрез това?

# 78
Момичета, много ми е притесрено, от оняден много слабо и рядко си усещам бебенцето  Cry  раправо не знам какво да правя. Лошото е, че не сме в София и не знам мога ли да отида в Шумен в спешнотэ просто да ме плегледат и да ме успокоят, че има сърдечна дейност бебка. Не знам на какъв лекар ще попадна... Дайте идея какво да правя, моля ви! Отделно от вчера ужасно ме боли кръста, като се в ртя нощем се с буждам от болка, едва сядам и спавам, не бога да се свия да си обуя чорапи, имам чувството, че нещо се къса в кръста ми. Изобщо днес ми е отвратителен ден, но най ме притеснява затишиепо с бебка и не знам какво да правя, другото ще го изтърпя  Cry

# 79
И аз моето не го усещам и взех да се тревожа. В понеделник съм при лекарката по жк, уж само да види резултатите от прегледите, ама ще си направя устата за едно ехо. Ако трябва ще й платя. А кръста как болиииииии Sad Нощем като ставам до 00 е ад!

# 80
Кети  Hug, ако ще си по-спокойна отиди наистина някъде да те погледнат. Имай предвид обаче, че не всеки ден бебчето ще рита силно и начесто. Някой се шегуваше, че ше почнем да броим ритничетата и май наистина е така. Grinning
Важното е, че го усещаш, макар и не интензивно и всеки ден.
Ние дето още не ги усещаме, съвсем пък изтрещяваме. Според мен няма място за притеснение, но отиди да те погледнат, за да се успокоиш  Hug

# 81
Пък и една среща с дечко повече си е трепет Simple Smile Отиди, нищо не губиш!

# 82
Преди два дни,когато ходих на преглед не усещах бебчето изобщо,но на прегледа си мърдаше.Не правеше чак акробатски изпълнения както на предишните прегледи,но се движеше и дори си чешеше главата. Simple Smile Просто някакси беше по-спокоен бебо.Това,че не ги усещаме постоянно не означава че не мърдат.Мисля,че усещаме по-скоро силните движения,а по-лекичките не,защото все още не са много големи бебчетата.

# 83
Някой се шегуваше, че ше почнем да броим ритничетата и май наистина е така. Grinning
Важното е, че го усещаш, макар и не интензивно и всеки ден.

Аз бях и тъкмо щях да напиша "казах ли ви?". Laughing Момичета, знам, че не ви е смешно, но имайте предвид, че бебчетата са още мънички и ритничетата много зависят и от разположението им. Ако са застанали настрани, ще имате да почакате да ги усетите. Разбира се, консултация никога не е излишна, най-малкото да седиш и да трепериш дали всичко е наред, не осигурява така необходимото спокойствие.

# 84
. Здравейте мамчета!
Лизи много се радвам за резултатите Simple Smile
Аз от нощес съм с 38t и болки в гърлото. Доки каза панадол а за гърлото чайчета, обаче аз съм с огромни сливици и ако не пресеча нещата в началото , винаги се оказвам с ангина. Та на моя глава нощес и сега пих по 1 трахизан, но незнам дали да го продължа, защото чайчетата неми помагат особено. Някоя от вас да е миналапрез това?
Ако имаш смелост си купи нишадър от аптеката и дълга клечка с памук накрая и се намажи директно на сливиците с нишадър. Адски гадно е, обаче мен това ме спаси с абсцес като бях преди години. Сега в 3-тия месец бях ужасно зле със сливиците, мен също веднага там ме удря и е ужасна болка. Тогава се мазах и жабурих с браунол и се намазах един път с нишадър и си легнах. На другата сутрин бях свежарка!

# 85
Аз пък уж пия магнезий, а корема ми много се стяга днес. В рамките на последния час поне 3 пъти ме стегна, чак въздуха ми спира. Но не боли, просто стяга. Не знам до колко е нормално newsm78 С първата бременност не съм имала такова чудо.

# 86
Жанче, ти съвсем ли нямаш вест от твоето? Нищо ли не усещаш?

# 87
Моят корем направо става на топка,супер твърд и се изкривява.Много неприятни са тези стягания.И аз го почнах магнезия на прахчетата,но пак си ги имам от време на време стяганията.Понякога дори не мога да преценя по колко за деня имам,но вече не са чак толкова болезнени или поне не винаги.Пия по 3 пъти и ношпа.

# 88
Жанче, ти съвсем ли нямаш вест от твоето? Нищо ли не усещаш?
Нищо, освен къркорене на червата - начесто и бурно. Преди няколко дни ми се стори едно много нежно побутване, но не съм сигурна, че не си внушавам, беше еднократно и до там.
Докато не ме шутира качествено, не го признавам за ритане  Laughing
При теб как е ?

# 89
Аз имах 2 леки побутвания тая седмица и до там Sad сега мързелува.. не е истински ритник. Мъжът ми не ми вярва и каза, че са газове Wink

Общи условия

Активация на акаунт