Звездни компромати - 323 част

• 110 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Ма другарката Саня драпа за Кристиян, но никой не тръгна с мисъл, ча това момченце е русначе всъщност, а конкурсът тази година е в Украйна. Никога няма да му дадат първо място!

# 496
  • Брюксел / София
Този льохман от Португалия защо получава толкова точки. Мн посредствена му беше песента:(

# 497
Защото изглежда зле и е болен. Предполагам, че изглежда добре в очите на всички, ако журитата му дадат 12 точки Crazy

# 498
  • На брега на реката
Какво ще кажете за преводача.  Mr. Green И той допринася за доброто настроение  hahaha

# 499
  • Бургас
Съобщават му,че има 12 точки,а оня гледа тъпо,дъвче молив и не мига даже! Shocked

# 500
Защото най-вероятно вече си е знаел, че ще е пръв Simple Smile

# 501
  • София
Какво ще кажете за преводача.  Mr. Green И той допринася за доброто настроение  hahaha
Joy Joy Joy
Не знам как са го назначили. Мисълта му тече бавно. Онзи ще съобщи победителя, а той ще е още на 5то място

# 502
  • Брюксел / София
Браво!  Можехме и първи да сме, но пак е огромен успех. Браво на Кристиан!

# 503
Слушам тая... песен, дето спечели и си се смея сама. Joy Песен ли казах?  Mr. Green Откачен свят!

# 504
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Слушам тая... песен, дето спечели и си се смея сама. Joy Песен ли казах?  Mr. Green Откачен свят!

Много е добра

# 505
Бе, моля ти се, гласуваха за socially awkward behaviour, вместо за песен на Европа...

# 506
Напрау цепи мрака! Още помня и една сръбкиня, дето спечели с друга толкова уникална песен "Молитва". И тя ще остане загадка за мен!

# 507
  • Брюксел / София
Няма такава заспала "песен" като тази на португалеца: нещо средно между мяукане и мънкане:( Поне шведът да беше пръв по-малко щеше да ме е яд. Но нищо: миналата година бяхме четвърти, тази сме втори, хайде догодина -да спечелим.

# 508
Бижу, май и двете не сме се наспали днес hahaha

# 509
  • Бургас
Напрау цепи мрака! Още помня и една сръбкиня, дето спечели с друга толкова уникална песен "Молитва". И тя ще остане загадка за мен!

Защо така с лошо?
Тъкмо я бях позабравила! Sick

Общи условия

Активация на акаунт