Звездни компромати - 323 част

• 110 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Не съм фенка на Кристиян, но момчето се държа възпитано през цялото време. За разлика от португалеца, който не спря да се чекне по дивана, да се плези и лигави. Outta Joint

# 571
Бриджит Трьоно със същия цвят тоалет като на Мелания при влизането в Елисейския дворец
Мелания Тръмп е в пъти по-елегантна и красива от Бриджит Макрон. Peace

# 572
  • София
Бриджит Трьоно със същия цвят тоалет като на Мелания при влизането в Елисейския дворец
За по-красива няма спор, но Бриджит-ката е на ниво. Много добър тоалет и с много повече мярка от този на Мелания.

# 573
  • Бургас
Ей това най-ме вбеси! #Cussing out #Cussing out
Хапеше един молив,гледаше тъпо,чекнене,лигавене.

Чичи,какъв транс-джендър е това момче?
Имам си едно такова диване в къщи,сега е фен на кей-попа и ходи рошав да направи подобна прическа.Нормално момче,просто възрастта им е такава! Grinning
Оох,да мине един път тази възраст.
Иначе Кристиян говори много добре.Повечето му връстници не могат две думи да свържат,а като се прибави и адреналина.

Още се ядосвам за снощи и вие ми припомнихте самодоволната физиономия на онова порто-морто.Сестра му беше по в час.

# 574
За по-красива няма спор, но Бриджит-ката е на ниво. Много добър тоалет и с много повече мярка от този на Мелания.
Полата й е доста къса. Peace Напомни ми лееко за Десислава Радева. Mr. Green

# 575
  • Варна
Мелания! Мелания!

# 576
Е не са еднакви, просто еднакъв стил.
Направо са си еднакви от музикална гледна точка. Зареди си ги на два прозореца и ги пусни едновременно след интрото...

# 577
  • София
Какъвто и да е португалецът песента му получи повече гласове както от националните журита, така и от публиката.
Нека приемем подобаващо победата му.
Едно доста крайно мнение по темата - http://www.168chasa.bg/article/6221096

# 578
  • София
Полата й е доста къса. Peace Напомни ми лееко за Десислава Радева. Mr. Green
Чак толкова къса не е, но наистина можеше да и е няколко сантиметра по-дълга. Поне не е по тялото.
Като цяло добре изглежда, а аз не съм и фен, та не я браня изобщо. Peace

# 579
  • IT
Загледах се в роклята на Грахич от показаните снимки и се разтърсих, защото глледах Преслава в Комбина с блузка с щампа на Гънс. На Грахич роклята я намерих, бг дизайн под 40 евро беше. Ма на Преса не съм.

# 580
Едно доста крайно мнение по темата - http://www.168chasa.bg/article/6221096
Егати тъпия коментар. 'Плюя' и по него. Laughing

Рийз с децата
Скрит текст:

Жизел с децата
Скрит текст:

Майката на София Вергара и може би тя като бебе
Скрит текст:

# 581
Тоалета на Бриджит е скучен, а на Мелания беше запомнящ се. Пък и възрастта си казва думата.

# 582
  • София

Тоалета на Бриджит е скучен, а на Мелания беше запомнящ се. Пък и възрастта си казва думата.
Скучен, определено, затова казах с много повече мярка. И правилно. Нямаше да и отива хич да се прави на Мелания.

Прекрасни деца има Рийз  Heart Eyes

# 583
Аз не виждам мярка в голите колене на Макаронова.

# 584
  • София
Аз не виждам мярка в голите колене на Макаронова.
Костюмчето е по-обрано и консервативно. Голите колена са извън мярката, в това няма спор. Защо го е направила, кой знае. Не е случайно със сигурност. Цял ден Ройтерс и прочее агенции коментират колко е знаково евтиното облекло на Макрон, на обща стойност под 500 евро. Това било безпрецедентно, а още повече на фона на загубилия десен кандидат Фийон, който се прочу и с два поръчкови костюма за 13 000 евро, подарени от състоятелен бизнесмен. А и прословутият фризьор на Оланд, за който се харчеха по 10 000 евро месечно държавни пари.

Общи условия

Активация на акаунт