Звездни компромати - 323 част

• 110 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Ванчето ме забавлява с комичните прояви по собствените си снимки, но тук е попрекалила. Зад цялата загриженост ми прозира желанието й да се изтъкне като съвременна Майка Тереза. Дори да е водена само от добри подбуди подобна публичност с какво ще помогне, ми те умрелите вече знаят наизуст историята на Рени. Жената е толкова отчаяна, живее още в миналото и с подобно мислене няма да възроди нито кариерата си, нито ще намери нов мъж. Това не променя факта, че този Пилософ е явно патологичен случай, прави деца после ги изоставя или командирова в чужбина; Божигол и Иконата, които са пословични с връзките си са сигурно много по-добри бащи от него.
Гадното е, че децата са потърпевши от действията на безмозъчните си родители.

# 241
Какви снимки от погребения е пускала?
Бооже, а аз мислех, че съм и истински фен...
Потърсих да ти покажа, ма намерих това
Скрит текст:

Имаше едно детско, Кро
Някой я мрази и я е моделирал по него...

Нека някой добър човек прояви милост към тази жена и и каже истината за всичко, което снима, пише и говори... Tired Сигурно дълбоко в душата си е добър човек.

# 242
Аз мога, ама едва ли ще ме послуша  Mr. Green

# 243
  • Бургас
Тия двете нямат грам мозък!
Селфито с болното дете наистина рие дъното! Sick
Снимката със загрижената майка също ме отврати!
Представям си репликите на Ваня "Ела,застани до системата,че да те снимам."
Бащата явно е загърбил и втората си жена,но това са неща между възрастни.
Много грозно са намесили момченцето.

# 244
Ванчето има някакъв проблем според мен, няма как да ѝ се "отворят очите", а още по-трудно става, когато имаш свита, която обожава всяко твое действие. Като на Тенчева свитата - "прекрасна си, ти си истинска Светлина!". Ама че сектантство... Е, Тенчева след фиаското във Вип Брадър посви малко перките... има някаква обратна връзка и връзка с реалността, но при Ванчето ми се струва, че няма никаква.

# 245
Тази прекалена показност на Червенкова наистина е ужасна.. дори не разбирам защо го прави.  Rolling Eyes

# 246
Кой е казал, че е бил девствен, например !?!?!
Той си е паднал по нея на някакво друго ниво, което ги държи заедно досега, не на физическо ....
Човека не си ляга с баби,а това ниво за което говориш се нарича параван😁

# 247
  • София
Видях поста на Червенкова във фейсбук и отворих коментарите отдолу, които варираха от "Респект" до "Какво ни занимаваш с тая престаряла кифла, която се чуди къде да се оплаче от мъжа си...". И на няколко места Рени се включваше с отговор - как била ощетена финансово, как и апартаментът, в който живеела, щял да й бъде отнет, децата й щели да останат на улицата  и дрън-дрън подобни сълзи и сополи. Имам чувството, че си прави само пиар от цялата работа. Наистина акълът й е колкото на охлюв.

# 248
  • Бургас
Отвратително се е отнесъл мъжа и към нея,сигурно и е много тежко,но снимките с болното дете ми дойдоха в повече.

# 249
О, охлювите цял живот пълзят,защото нямат мозък Mr. Green

# 250
  • Rock & Roll feeling ...
Видях поста на Червенкова във фейсбук и отворих коментарите отдолу, които варираха от "Респект" до "Какво ни занимаваш с тая престаряла кифла, която се чуди къде да се оплаче от мъжа си...". И на няколко места Рени се включваше с отговор - как била ощетена финансово, как и апартаментът, в който живеела, щял да й бъде отнет, децата й щели да останат на улицата  и дрън-дрън подобни сълзи и сополи. Имам чувството, че си прави само пиар от цялата работа. Наистина акълът й е колкото на охлюв.

Ето това е коментара на Рени :
Скрит текст:
Цитат
Рени Гайтанджиева: Условия на живот можеше да им предложа, ако той не ми беше отнел всичко. В един момент ще трябва да напусна жилището му... И след това накъде Мария Радкова

" Ирина Тенчева : Браво,Vania Chervenkova! "   Mr. Green

# 251
  • Варна
Отвратително се е отнесъл мъжа и към нея,сигурно и е много тежко,но снимките с болното дете ми дойдоха в повече.
+1

# 252
Това, което е направил мъжа ѝ не оправдава тяхното поведение ooooh!

# 253
 Абе, виждала съм големи дъна да се дълбаят из ФБ и от хора, които, по непонятни мен причини, минават дори за по-умни от Ванчето и Рени взети заедно.  Confused
Мен не ме учудва това, тя наистина с добри намерения го прави, и си вярва, че е добрата фея. Искрена е.
Можело е да му пише на въпросния баща на лични, но пък там няма да събере аплодисменти и толкова публика, която да я аплодира. Може би ако нямаше снимка на детето щеше да е малко по-добре и по на ниво, не знам и аз какво да кажа, но все с нещо трябва да се запиша в темата.
 В подобни ФБ малоумия мен винаги повече ме плаши публиката, одобрението на малоумията, както  и броя лайкове, отколкото единичната простотия на някой си.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 18:23 от меркантилница

# 254
  • Tам през Атлантическия океан
Толкова земен Човек  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=EMB1EOnUwX8 ( старо е клипчето , но това няма значение )

Keanu Reeves 52  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт