Звездни компромати - 323 част

• 110 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Хм, това първите папарашки снимки ли са? И преди съм я виждала със задник без фотошоп, какво пък толкова се правят. Даже на тези снимки изглежда по-слаба.

# 721
  • София
НСЧ, почти всички знаменитости си викат техни папараци за да ги снимат. Тоест голяма част от т.нар. "папарашки" снимки съвсем не са такива.  Wink

# 722
Нова гъзище не е от наш папарак. Ужасна е тази жена в задника.

# 723
НСЧ, почти всички знаменитости си викат техни папараци за да ги снимат. Тоест голяма част от т.нар. "папарашки" снимки съвсем не са такива.  Wink
Това е ясно, имам предвид, че не за първи път задникът й блесва в тази светлина, затова се чудя какво толкова се шуми, че губи фенове. Аз, която хич не я следя съм го виждала, пък те, уж фенове, изпуснали  Mr. Green
Поредната реклама.

# 724
Беше сложена снимката на Мария с Андреа Москон (италиански модел), но не пишеше, че в момента снима с него клип в Сицилия, песента е с Криско.

# 725
Не мога да го изгледам, антивирусната ми казва, че това е вирус Rolling Eyes
Не че ми е важно да я видя, но да знаете, че източникът на GIF-a е потенциално опасен.
Потвърждавам, и при мен така.

# 726
Около тази Моника Валериева само скандали напоследък!  Laughing Laughing Laughing

# 727
Коя антивирусна ползвате, че моята никакъв вирус не отрази.  Rolling Eyes

# 728
Уиндоуска, с Win 10 съм, а най-интересното е, че и през телефона ми отваря някакъв сайт, който почва да мига и да кряка, че ме заразява.  Laughing

# 729
И на мен не ми отчете нищо антивирусната.

# 730
  • София
Поостарелите секссимволи. Само че не съм съгласна със заглавието на статията - повечето според мен изглеждат великолепно за възрастта си:

http://saveti.info/2017/05/16/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1% … %B0-%D1%81%D0%B5/

Прекрасни са! Заглавието на статията е крайно неуместно
оффф. какво се очаква от тях, всъщност?
#красивите#даумиратмлади#заданеплашатникого#на80

# 731

От тях нищо не се очаква... От нас се очаква да цъкаме на такива скандални заглавия и да правим пари на сайта. Laughing

# 732
  • bad@ss
Любимата ми Шарлот Рамплинг също! Heart Eyes
Като крехко цветче във ветровито време  Heart Eyes

# 733
  • София

От тях нищо не се очаква... От нас се очаква да цъкаме на такива скандални заглавия и да правим пари на сайта. Laughing
Laughing
аз затова набримчих хаштагове. сепак сайтчето се именува съвети.инфо. това ще да е съветът Mr. Green

# 734
И на мен телефона ми отчете, че е вирус тоя линк с Ким

Общи условия

Активация на акаунт