Откраднат живот - тема 18

• 77 574
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
  • There I was on a July morning
Съгласна съм с повечето от изказаните мнения по темата.  Peace
Лични разговори и психоанализи в болниците не съм виждала, единствено с GP-то си съм коментирала някои случки, но се познаваме от поне 15 години.
За държанието и работата на Евгения няма какво да коментирам - не отговаря нито на длъжностната и характеристика, нито е възможно досега в болницата да са били без отдел Човешки ресурси.
Благодаря за преводите на съкращенията ИЗ-е и СПТ, че все ме озадачаваха тези абревиатури. Laughing

Как виждам финала на сериала въобще (тук може сценаристите да хвърлят едно око)
.................................
Сценарият ти е добър, но това очаквам да се случи, евентуално, в 123456-ти епизод от филма. Grinning

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 18:18 от Скубиду

# 91
 От "Анатомията не Грей" не съм гледала всичко, обаче в Хаус това с телефона го имаше през епизод, два. Правеха си конферентни връзки постоянно.

# 92
След като Камбуров го освободиха официално от договора за консултант нямаше друг начин да се покаже че може все още да е полезен с нещо освен с консултации по телефона. Иначе цялата му роля щеше да се изчерпва само с ровичкане в миналото и щеше да е безкрайно досадно. Все пак той беше положителен герой и напоследък бяха позабравили за това.

# 93
А тая Вяра много се вживява като психолог. Колко съм обикаляла по болници,никога не съм се сблъсквала с подобно отношение. И не мисля,че бих реагирала кротко някой външен да ми се бърка в неща,които не го засягат.  Stop Преиграват с тия сцени.
А и дали има лекари, на които би им дремáло за личните работи на пациентите... В тази болница много загрижени докторя, страшна работа. Mr. Green
ЯкУ!   Laughing Тя и Биба се пробваше,но анорексичната Вяра направо прекалява. Нали нейния живот си оправила,та на всеки знае къде го сърби ,да го почеше.

# 94
 newsm78 На мен малко ми е странно  каква е тази болница  с  кабинети , в които  приемат за всякакви прегледи - като в някаква поликлиника .
В болниците обикновено има друг режим на работа , там отиваш  след като си минал през  кабинет на  специалист или личния и си получил някакво направление за постъпване  newsm78

# 95
  • София
newsm78 На мен малко ми е странно  каква е тази болница  с  кабинети , в които  приемат за всякакви прегледи - като в някаква поликлиника .
В болниците обикновено има друг режим на работа , там отиваш  след като си минал през  кабинет на  специалист или личния и си получил някакво направление за постъпване  newsm78
За спешното няма нужда от личен лекар, а тук всичко е спешно  Wink

# 96
Всичките стаи на тази сграда в която са снимали сцени нямат 20 заедно с тавана и избата. Няма как да се пресъздаде цялостно една болница с такива ресурси. Впечатлен съм че дори има асансьор за толкова ниска сграда.

# 97
Оф, Вяра защо подтичва след Тасев като кученце  Tired

# 98
  • София
И сега този ще съчини някаква клюка, че да си спече пари за плаката. Явно за това е ял бой. Спичвач за жълта преса.

# 99
Оф, Вяра защо подтичва след Тасев като кученце  Tired
Очевидно е че се чувства използвана и изоставена и търси единствения човек с който би могла да сподели какво я мъчи, но не намира никакво съчувствие засега.

# 100
Кой поиска да загаджат Стаменова и Врабчев? Ей ги, на! Joy

# 101
Глупачка е Вяра!

# 102
Кой поиска да загаджат Стаменова и Врабчев? Ей ги, на! Joy
хахаха,  нещо свежо най-накрая!

# 103
Има ли някъде качени епизодите? Изпуснах от вторник до сега, в чужбина съм. Ще се радвам, ако някой помогне с линк.

# 104
  • София
Гендиев обаче е железен  Sick Всеки би се сринал.

Общи условия

Активация на акаунт