Откраднат живот - тема 18

• 77 379
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
Много драматизъм, ще мре професора, казах ви.

# 421
Ми да мре
Не не трогва епизода

# 422
  • София
Няма да мре, дойде Камбуров.

# 423
Ако целта е била да ме трогне, постига точно обратното. По-скоро съм бясна как всички се вайкат за него, включително Калин.

А Стаменова една дума й казаха и тя взе много да се ежи за "интелигентните хора"  Close Rolling Eyes

# 424
  • Ню Йорк
Никой няма да мре, казах ви Wink Сега и Евгения му прости и "плеснаха с ръце и се прегърнаха" Simple Smile  Толкова предвидим сценарий, че чак се зачудих защо гледам, ама пусто навик Simple Smile

# 425
Ясно е, че професорчето ще живее. Яд ме е само, че след инфаркта, сега всички ще го пожалят.  Женята може и да не се разведе и чак да го моли да ѝ прости. И другите да го молят да им прости. И накрая ще го изкарат светец. За такива подли хора, самотата и отритнатостта е най-голямото наказание. След всичко, което е причинил на знайни и не знайни хора, заслужава да е сам като куче и никой да не го поглежда. Ама уви.....
Самоцитирам се след епизода.....

# 426
В цяла София няма ни един кардиохирург. Целия персонал седи и се кръсти. Скука.

# 427
В цяла София няма ни един кардиохирург. Целия персонал седи и се кръсти. Скука.
Е как иначе  щеше да дотопурка  Гошето  и да врътка  бастунчето  Joy hahaha  А  като си тръгваха с Кръстева  взе да си изяснява - обича ме , не ме обича  Shocked
Калин както  винаги  ,  беше супер  Peace
Ернестина пък  започна много  да се прави на майка и започна  да обижда на интелигентност  ooooh!
В  промото кой се появи  при Виолетка - жената на Богданов ли ?

# 428
  • тук, на мястото си
Не очаквах по този начин да стане "възмездието". След всичко, което Женя каза и направи, най- вече намушкването, как, с какви очи го прегърна, че май му и прости?
И още един въпрос ме тормози - докато спасяваха другаря професУр, къде отидоха другите спешните случаи, нима заобикаляха най-великата болница?  hahaha hahaha hahaha

# 429
  • Разпиляна във въображението
И аз се оказах права - ревнаха всички. Калин - бил добър баща ooooh! стига бе, онзи пропускаше нарочно рождените му дни, бързо го махна от мястото му на завеждащ и т.н. Жекова, Кръстева, Женя... А той дори не се тръшна заради тях. Беше си добре, доволен, че е замазал нещата   Joy Жалка история. Оплаквачките си заслужават фалирала болница. Остава Генадиев да е видял светлината и да стане добър човек, раздаващ парите си благотворително, пие кардамон, назначава сина си или Романова за директор, гони лабораторията на Вилиту и ще чака внуците.

# 430
В сериала всички които се бяха доближили до смъртта преживяха някакъв обрат в поведението си - някои за кратко, а други за постоянно. Очаквам и Генадиев да се опомни, а защо не и Евгения. Само Камбуров си мисля че ще си остане константа каквото и да му се случи още.

# 431
А какво му е на Камбуров? Помага на всеки ( като лекар), а иначе си има приципи и е бил отдаден на професията цял живот
Сигурно е можел да остави много престъпници да умрат, или да направи далаверки по някакъв начин, но е го  е правил. По прицип на такъв лекар разчитаме да попаднем, като него или Романова. А не като Генадиев. Оправдавате го, защото го зяпаме 3 сезона, ама  ако беше взел вашето бебе?!

# 432
Камбуров като истински лекар трябваше да се хвърли да спасява /все пак клетва е полагал/, а не да чака да го кандардисват Rolling Eyes Има ли значение кой е пациентът, поне аз така си мисля де, че докторите не си избират кого да спасят, а карат наред.

# 433
Камбуров като истински лекар трябваше да се хвърли да спасява /все пак клетва е полагал/, а не да чака да го кандардисват Rolling Eyes Има ли значение кой е пациентът, поне аз така си мисля де, че докторите не си избират кого да спасят, а карат наред.

Ами нали трябваше драматизъм да има!

# 434
Точно обратното на предишната серия, която ми беше много реалистична, тази от вчера ми дойде изключително изкуствена. Драматизма беше прекален и фалшивееше. Всички, които до скоро обвиняваха Генадиев, сега се тръшкаха около леглото му. Няма лошо, оценили са че им е близък, но някак този катарзис се случи прекалено бързо. Друг е въпроса, че като заболя ВЕЛИКИЯ професор и ВЕЛИКАТА му болница се изпразни. Сякаш я затвориха, за да го лекуват само него. Интензивното празно, никой не оперира, всички са или около неговото легло или го обсъждат в лекарската стая или реват някъде по ъглите като Хинова. Просто пълна пародия ми дойде тази серия, а аз по принцип не критикувам сериала особено и им приемам слабостите. И върха беше целувката на Евгения. Тя какво ли не му прави, сега го тръшна един Инфаркт и всичко му прости. Простооо... ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт