Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

128 СУ "Алберт Айнщайн"

 • 13 072
 • 69
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 1 457
А нещо за пг дали е удобно да споменете?

# 46
 • Мнения: 17 149
От миналата година няма ПГ. Не знам дали ще има отново.

И преди съм писала - училището е добро за 1-4 клас. За по-нагоре нямам наблюдения.
Учителите са внимателни, имат стаи, които са доста добре обзаведени с нови чинове, гардеробчета, телевизори и проектори, интерактивни дъски. Децата не сменят стаята, имат си индивидуална занималня за всеки клас, т.е. не ги сливат по 2-3 класа. Вечер децата се вземат до 18 ч., някъде е до 17 или 17,30 ч.

# 47
 • Мнения: 1 457
Soul Free,много ти благодаря!

# 48
 • Мнения: 1 139
Голямо предимство и удобство е, че се учи само първа смяна. Има и много свестни учители, и не чак толкова. Искам да похваля учителите като цяло и ръководството за доброто провеждане на ДО. И за адекватното поведение преди и след НВО.

# 49
 • София
 • Мнения: 1 204
Аз също съм с добри впечатления от училището. Особено съм впечатлена от г-жа Огнянова по англ. език, която е един чудесен учител и човек, освен това много активен участник и в други проекти. Тази година в училището по програма Еразъм+ гостуваха деца и учители от 4 страни. Догодина ще има и гостуващи деца от нашето училище в други страни като проектът е за ученици над 14 г. В училището се провеждат и някои математически състезания като СМТ. Вероятно щеше да има и Европейско кенгуру, ако не беше се случило ИП. Провеждат и състезания по творческо писане на английски език. Училището е квартално, но не липсват изявени и способни ученици. Е, не са всички, няма предварителен подбор с изпит или конкурс, но има и чудесни деца. Тази година има и поне един потвърден седмокласник приет в Американския колеж. Учителите са в различни възрасти, и млади и не толкова. За целия период на обучение не ми се е наложило да търся контакт с директора, но по принцип идва лично на повечето родителски срещи и има възможност за директен контакт с него през цялата година. Изпълнявал е винаги поетите ангажименти към родители. Другото приятно нещо е, че въпреки фасадата да е малко неугледна, вътре училището е ремонтирано и чисто. Като цяло впечатленията ми са изцяло позитивни.

# 50
 • Мнения: 31
Моля, споделете мнения за периода 5-7 клас. В голяма чуденка сме дали да преместим детето от съседното Меридиан. Интересува ме основно атмосферата и дисциплината. Успяват ли учителите да овладеят класовете, защото според мен, това е сериозен проблем в монго училища?

# 51
 • София
 • Мнения: 1 204
Не искам да Ви подведа с розови балони и цветя. Истината е , че в 5 клас почти няма проблеми, в 6 започват и в 7, въпреки усилията на учители и родители има единици, които си позволяват да пречат, да бягат от часове. Според мен всичко до голяма степен зависи и от уменията на самите учители. Някои не се справят. Има и чудесни - г-жа Маринова по БЕЛ, г-жа Огнянова по АЕ, г-жа Найденова по МАТ и други, не искам да съм изчерпателна. То не се знае и кой учител ще ви се падне. На мен ми направи впечатление, че полагаха много усилия да "вкарат непослушните в правия път", срещи с родители, разговори с децата и директора, психолог, молят ги да учат, но... не искам да съм съдник, но има деца с много тежки семейни съдби. Като цяло съм доволна, но проблеми има.

# 52
 • Мнения: 31
Много благодаря!

# 53
 • Мнения: 153
Като майка на вече бивш ученик от 128 СУ се въздържам от задълбочени коментари относно сегашната ситуация в училището. По информация на познати, чиито деца все още учат там, мога да кажа само едно - училището със сигурност се развива в правилна посока. Млади учители, нарастване броя на учениците, правят се ремонти по освежаването на атмосферата, участие в проекти ЕРАЗЪМ и подобни, което съвсем ясно говори за положителното развитие на едно, в крайна сметка, квартално училище. Поздравленя за ръководството, които очевидно работят в интерес на учениците. Поздравления и за обновения сайт(  https://128sou-sofia.info/ ), нещо, от което се нуждае всяко модерно училище в днешно време. Съдържа необходимата информация по всеки въпрос, който би изникнал у мисълта на родител или ученик и дава представа за това какво се случва в училището. Често се обновява, но изисква, като че ли, малко повече финансов ресурс да бъде вложен. Отново по информация от трето лице, сайтът е изграден от ученик, което още повече доказва изграденото доверие между ръководството и учениците. Също така дава представа и за възможностите за практическо усвояване на наученото в профилираните часове на училището, които именно са насочени в областта на киберсигурността, в това число, програмиране и боравене с технологии.

# 54
 • Мнения: 9
Здравейте!
На сайта на училището няма обявена информация относно родителската среща за първокласниците. Знае ли някой дали обикновено така се обявява или ще се обадят на всеки родител?

# 55
 • София
 • Мнения: 1 204
На мен при записването ми казаха да следя на сайта.

# 56
 • Мнения: 5
На мен при записването ми казаха да следя на сайта.
Здравейте!
На сайта на училището няма обявена информация относно родителската среща за първокласниците. Знае ли някой дали обикновено така се обявява или ще се обадят на всеки родител?

Вече е обявена дата заедно с разпределнието на учениците по паралелки.
Родителската среща е на 08.09.2020 г. от 18:00 ч.

# 57
 • Мнения: 9
Благодаря! Видях сега и аз, че днес са публикували.

# 58
 • София
 • Мнения: 1 204
И аз благодаря!

# 59
 • Мнения: 129
Здравейте.  Да ви попитам имали някой детенце със СОП,  ученик в училището?
Ако може повече инфо във месинджър Diana Ichevska.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт