ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatan sensin/

• 56 313
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Шефката на Канал Д в туитър Хюля Дурал

Вие се превърнахте в  гласа на милиони турци. С режисьорската работа, с актьорското изпълнение, със сценария, с музиката. Благодаря ви, че създадохте най-престижния турски сериал.

smile3501 smile3501

От мен  Grinning

Сто, хиляди, милион пъти браво!

Няма достатъчно силна дума за тази серия. Оставили са в нея душите си, сърцата си.

Не знам как ще заспя тази вечер.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
Не знам как ще го съживят Джевдет.

Но за нищо не ми се мисли тази вечер.

# 617
# 618

Това може би е подсказка за следващия сезон.

Показаха стари снимки накрая, истински, документални.

Но и този колаж, на който се виждат Азизе, Джевдет и Хилял.

# 619
Ако в последния епизод си отидат едновременно Васили, Тефик и Хамилтън няма ли да е още по-елементарно? Ами то Джевдет други врагове няма, ще си отдъхнат и сон?!

Защо да не е вълнуващо, ако го скопосат така, че една щастлива Азизе, която си мисли вече, че са спасени и Джевдет ще бъде винаги до нея, изведнъж да бъде гръмната? Всъщност, да, оцеляваха цялото семейство, но Тефо и Чарл ще отмъщават до последно на Джевдет, особено след смъртта на Васили. Ако драмата не е с главен герой другото вече го гледахме...
Или Джевдет, или Азизе
.

Е, има гръмнат, и да една щастлива Азизе си мисли, че са вече спасени и Джевдет ще бъде до нея, да, но сценаристите не мислят така....Дотук съм познала. Залагах повече с Азизе да се случи нещо, но бях сигурна, че ще е нещо такова...
Е, уважавам мнението и избора на сценаристите. Всъщност пак си е супер финал, защото зрителят знае, че няма как Джевдет да е загинал, но пък си изпълни мисията, Мустафа Кемал е спасен, Хамилтън - надявам се, че Якуб се е справил, щото този гологан е като котка с 9 живота. Тефо и той е дявол, знам ли и за него какво е намислила Нуран ханъм. Само Васко си отиде, със сигуност. Вълнуващ епизод

# 620
Нашият голям герой!  Heart Eyes Hug

# 621

Жив

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 23:52 от LU4IQ

# 622

В туитър питат дали Халит ще се завърне във втори сезон вече в ролята на Ататюрк. Joy

Някои пък са повярвали, че е умрял и простестират, нямали да гледат без него.

# 623
Варна, благодаря за преводите! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Е, чак пък толкова наивност, накъде без него?
Най-малко още два сезона ще го гледат Халит, нека са спокойни, има толкова неща да продължат.
Забележителен подход на сценаристи и режисьори - да навържат сегашните събития с онези от детството на на Али Кемал и сестрите, също така случките от миналото с Тефик и Джевдет, Азизе и Джевдет, изобщо беше пълно удоволствие, сезонът придоби завършена цялост.

# 624
И Джевдет, и Тефик продължават... Само не разбирам - последната сцена е победа в Измир. Следващия сезон мира ли ще уреждат? newsm78
Варна, благодаря за превода!  newsm51

# 625
Благодаря за преводите!

# 626
И Джевдет, и Тефик продължават...

Тефо ще бъде прострелян от Джевдет, няма да е пълно щастието, ако е по друг начин.

# 627
И Джевдет, и Тефик продължават... Само не разбирам - последната сцена е победа в Измир.

Не, последната сцена е 23 април 1920

Откриването на парламента в Анкара. Великите сили разпускат парламента в Истанбул. Мустафа Кемал провъзгласява алтернативно народно събрание в Анкара, което има ключово значение за победата на турците.

А освобождението на Измир е септември 1922. Има още две години.

Само да ви информирам, че бебето в корема на Азизе е вече на 9-10 месеца  Joy

Цитат
Забележителен подход на сценаристи и режисьори - да навържат сегашните събития с онези от детството на на Али Кемал и сестрите, също така случките от миналото с Тефик и Джевдет, Азизе и Джевдет, изобщо беше пълно удоволствие, сезонът придоби завършена цялост.

Прекрасно обобщиха целия сезон.

Препратките към началните епизоди бяха много добри. Всички съвсем на място и добре дозирани.

# 628
  • София
Варна,момичета,БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СПОДЕЛЕНОТО!!!!!

Една мисъл ме гложди.....може би и Васили не е умрял?!?!?,забелязах,че на кръста на гроба няма име...???

Лека нощ,ако е възможно...Flushed

# 629
Клипчета от партито на екипа

https://video.twimg.com/ext_tw_video/872920284902416384/pu/vid/3 … dw4EoFW0igYV3.mp4

https://video.twimg.com/ext_tw_video/872918738714099713/pu/vid/3 … fl51sLo2UtQU7.mp4

На тази снимка, вдясно, зад имама се вижда Якуп

Общи условия

Активация на акаунт