ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatan sensin/

• 55 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Добро утро!

Само една снимчица намерих от партито. Срамота!  Mr. Green
Дано като се събудят да пуснат още.  Grinning А най-добре репортерите да са надушили мястото на партито.

..........................

Краси, нямаше име на гроба на Васили, защото той умря като предател. На тях не им се полага даже гроб, но Васето е с връзки.  Grinning

............................

От новинарския поток

Онур С. и Туба Б. са се развели. Бракът им е приключил с едно съдебно заседание на 5 юни.
Дано са взели правилно решение и всеки от тях да успее да продължи напред.
Тефо / Онур със сигурност ще го гледаме и наесен.

# 632
Привет!
След снощния епизод - все още биха ми изглеждали бледи снимки от реала...Разтърсващи сцени.  Главата ми е като кошер.

Важното е, че са били заедно и са се веселили!

Не мога да намеря сцената с Азизе и Джевдет, последната, някъде изрязана...

Така ми се гледат! Дължат ни много общи сцени с тях, дано във втори сезон има такива, никога не ми стигат, никога, скарани или сдобрени.

# 633

Цитат
Така ми се гледат! Дължат ни много общи сцени с тях, дано във втори сезон има такива, никога не ми стигат, никога, скарани или сдобрени.

Зависи като какъв ще се върне Джевдет.
Окупацията продължава още две години, така че гръцкият щаб ще бъде възстановен, ще бъдат докарани нови войници, естествено и нов генерал, даже може със семейството му.

Но какъв ще бъде Джевдет? Той трябва направо да си смени самоличността.
Доста подозрително ще е само той, турчинът, да оцелее във взрива. Освен  и някои от гръцките войници да останат живи и пак да си продължи като агент.
Ако свали гръцката унифора трябва изобщо да не се появява в града. А действието все пак е съсредоточено в Измир.

# 634
Определено бяха поставени много въпросителни.
Ясно е, че Джевдет ще оцелее, но....кога, къде, как, с кого?
Тефик какви ще ги върши?/лоши, разбира се, но и той ли ще се върне в Измир и като какъв ще го играе?
Али Кемал замина....Огромна дилема, както бяха писали - пропаст. Дали ще може лесно да забрави другите майка и баща, баба, сестри, в една от които е влюбен от години....
А Леон? Изобщо двамата с Вероника ще имат ли основателна причина да се върнат в Измир, или тя ще остане завинаги в Атина, а Леон все пак ще се върне при своята кючюк ханъм и изобщо той никога повече няма да сложи униформата, предполагам...Какво ще прави? Възможно ли е повече да не ги дадат майка и син? Невъзможно е. Заради хилеоните най-малко.  Joy Joy Joy Joy Joy

За Азито направо не ми се мисли....През какво премина тази жена, наистина както пише в резюмето - "Това е историята на един от най-трагичните герои на своето време."
За Джевдет също - "Един мъж достатъчно смел, за да предизвика смъртта без миг колебание и  да загърби всичко онова, което му е носило радост в живота."
В тази серия се случиха много неща, доразкриха се много тайни/за Али Кемал, за Хамилтън/, други се казаха на глас/за бебето на Азизе и Джевдет пред Хилял и Йълдъз/, направиха се трудни избори, геройства, имаше много любов, смърт, лъжа, тъга, радост, сбъднати мечти, разочарования, надежди....

# 635
Азизе и децата трябва веднага да се върнат в Измир. Няма логика да отпътуват и да се върнат след половин година.

Джевдет също трябва веднага да се разбере, че е жив. С всички тия куршуми и взрива той не може да оцелее, ако някой не го открие незабавно и не му окаже медицинска помощ.

АК и Леон ще се върнат със сигурност, най-вероятно и Вероника, но по каква причина изобщо не мога да го измисля. Може би АК няма да иска да остане в Гърция и ще тръгнат обратно заради него.

Но няма да си напрягам мозъка. Ще видим какво са измислили наесен.

Не вярвам през лятото да се появяват някакви подсказки в каква посока ще продължи действието.

Колажът и оригиналната снимка.

Често казано, страшно глупава идея, на когото и да е била.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 08:25 от varna_2

# 636
Добро утро и успешен ден,дами!
Варна,много труд си положила.Благодаря ти! Hug bouquet
Чудесен финал! smile3501
Имаше много трогателни сцени. Разбира се най-много  ми хареса сцената с Джевдет
и Азизе,особено когато Азизе си тръгваше ,също Азизе и Али Кемал.Браво на Али Кемал!
Взеха го дето се казва от улицата и каква игра показа.С всеки епизод все по-добрa
Вероника също игра прекрасно.За нашите да не говоря.Сладури! hug
Тя бомбата ако изтрепа всички,то наш Джевдет може да си остане да продължи" васифето",
защото никой няма да разбере,че той е стрелял hahaha
За Тефо е ясно,няма да мре докато не падне в ръчичките на Джевдет,та лично да му
свети маслото.Така ще е справедливо. Как ще продължат с Хамилтон не знам при положение
че Якуб знае,че те двамата стоят зад пъкленото им дело.
Фактически само Васката си отиде и натъжи малко Джевдет. Но както писахте по-рано  война  е.
За милата Азизе мъките продължават.
Чакам превода,въпреки ,че този епизод не разбирах точните думи,който се казват,но нямаше действия,които не ми бяха ясни както друг път
[/b]

https://www.instagram.com/p/BVFxq1WBBZX/?taken-by=berguzarhalitf … ulgaria&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVFx8ijBKEB/?taken-by=berguzarhalitf … ulgaria&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVGE_9Th5cq/?taken-by=berguzarhalitf … ulgaria&hl=en

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 08:34 от nadejda2639

# 637
Абсурдно е да дадат подсказки преди започването на втория сезон, все пак трябва да зарибят народа, да предизвикат любопитството на зрителите...Сега всеки си задава много въпроси, интересът е голям, но ще минат повече от два месеца и емоциите ще се охладят. Образите малко ще избледнеят, изключвам най-запалените фенове, дето ще изгледат отново сериала и ще живеят с любимите си герои. Знаем, че те са една шепа, важно е подгряването на другата, широката публика.
Това, което ще се случи обаче се знае от няколко човека - Нуран и останалите сценаристи, режисьорите/които няма как - започваме снимките утре и всичко ни е в главите как ще стане, иска се сериозна работа и ясна визия накъде тръгват действията/, предполагам Халит/ а и останалите главни герои донякъде/ също има поглед как ще се развие историята. Изключвам да не е обсъждано, просто невъзможно. С тези хора /братята режисьори/работи вече 6 години. Те са абсолютен екип. Все пак и те се подготвят психически, технически и не само за ролите си. Имат ваканция, естествено, но в един определен момент започват. Най-малкото, нали преподписват договори за втори сезон, което означава, че образите им са в сценария. Ще има и нови, това пък значи - кастинги, подготовка и т.н. С две думи двигателите на сериала  са наясно накъде  ще вървят, но подсказките ще дойдат с първите фрагмани и то съвсем загадъчно и подвеждащо. По принцип не се сещам как беше с други сериали - прави ли се някакво по-общо резюме примерно за втори сезон? Защото , като се връщам към старото, то може да си остане валидно и за втори сезон, в крайна сметка пак ще има вазифета, пак любовта ще търпи, ще чака, ще страда и ще се радва....Бебечето дали ще го бъде? Този малък Джевдетко абсолютно патриотче от утробата , то само за вазифета слуша! Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 08:37 от Mydream

# 638
Бебчето се видя в съня на Азизе. Поне крачето му.  Laughing

Според мен, ще се роди живо и здраво. Ако искаха да го няма, досега щяха да го махнат.

То е символ на надеждата  и новото начало.

# 639
За снимката съм напълно съгласна...Веднага започнаха да се подмятат паралелно двете снимки - автентичната и колажа в нета....Това е неуважение към паметта на тези хора. Да не говорим, че не е нещо непосилно да се снима...Можеха да вземат идеята и да я поизменят малко, но да си направят тяхна за нуждите на епизода...

# 640
 txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 10:05 от varna_2

# 641
Красива любов и много силна! Heart Eyes
Защо, защо не ги дават повече, страхотно им се получават! Да бяха оставили Азизе тази нощ при Джевдет, поне за няколко часа, ама пусто вазифе, боНбите трябваше да са готови....Като видях Джевдет заобиколен от толкова механизми, лошо ми стана...Веднага ми стана ясно какво ще се случва, а и преди това как гледаше Азизе, как я вдишваше, беше пределно видно, че се сбогува  с любимата, с майката на децата му и на нероденото им дете, с приятеля и съмишленика в живота  си. Тихо, но толкова чувствено беше това сбогуване. Гледаше я с такава нежност и любов и в същото време искаше да я изпрати по-бързо, от една страна заради вазифето, от друга, защото, когато е близо до него не издържа лесно да не се поддаде на страстта и чувствата. Халит го направи невероятно, а Берг игра така, все едно, че нищо не знае за плана на Джевдет - невинно по детски, щастлива и влюбена.

# 642
Цитат
Защо, защо не ги дават повече, страхотно им се получават!

Защото Нуран е най-заблуденият сценарист, когото съм срещала.
Да не можеш да си дадеш сметка кои са силните карти, с които разполагаш. Това е престъпление за един сценарист. Вие мислите ли, че някой в Латинска Америка ще издържи до 26-та серия, за да види някоя и друга по-мила сцена между Берг и Халит, при условие, че хората са с нагласа още от първи епизод да гледат нещо, което да им припомни емоцията от "1001 нощ".И без това историческата тема е трудно разбираема за един чужденец, ами дай малко баланс.  Това са елементарни неща. Ако един сценарист не знае за кого пише, не си познава аудиторията, по-добре изобщо да не започва.

И не говоря само за Халит и Берг. Чета в турския форум, ХиЛеоните са много разочаровани от снощната серия. Не мога да кажа дали са прави, защото мен тази двойка така и не успя да ме докосне по никакъв начин и не им следя много внимателно сцените. Хилял ми е сто пъти по-убедителна като вманиачена революционерка, отколкото като влюбена девойка. Но има толкова млади хора, които ги харесват, може ли да си толкова сляп и да не се постараеш малко повече. Диалозите между тях са наистина супер безлични.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 10:01 от varna_2

# 643

Рейтингът в социалните мрежи

# 644
Здравейте! Hug

Благодаря ви за коментарите, мненията и преводите!!!

Майдрийм,  newsm10 ,    Варна  Heart Eyes Hug

Браво, много силни последни серии! Peace bouquet

И страхотен финал за първи сезон - наситен с много емоция,
с много добра драматична игра  на всички герои,.....! bouquet

............................................

https://www.gecce.com/video-vatanim-sensinde-sezon-finali-gerceklesti

............................................

Прекрасен, споделен и вдъхновен Петък на всички вас! Hug 🌞🤗😍

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 10:58 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт