ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatan sensin/

• 55 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

# 646
Рейтингът Peace

http://www.ranini.tv/reyting

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 10:50 от HELEN60

# 647
Сутринта много бързах и пропуснах да засегна  точно това за което са писали Варна и Майдрим
и което предполагам липсва на всички ни т.е. оскъдните мили сцени между Азизе и Джевдет.
Да имаш на разположение такива таланти като Халит и Бергюзар,двойка родена един за друг,
/и не случайно господ ги събра/,двойка която сякаш е едно цяло и да не я използваш при тази
борба за рейтинг е голяма глупост.31 епизода изгледахме ,а сцени излъчващи любов бяха по-малко
от пръстите на едната ми ръка.
При положение ,че целта на продуцентите е не само висок рейтинг в собствената страна,а и да се хареса
на зрителя извън границите на Турция за да може да се продаде. Но зрителя извън граница не се интересува и не се вълнува от тяхната история,а от човешките съдби на героите. А сцените с  любов са била винаги най-желаните .Те най-често разплакват зрителя. Разплачеш ли го ,това значи,че  и сценария, и играта на актьорите е стигнала до сърцето му.Когато избиха цяло село не се натъжих,но когато Джевдет и Азизе се прегръщаха след като истината излезе на яве се разплаках.
Любовта  стои над всичко,но сценаристката ни лиши от удоволствието да се наслаждаваме по-често
на любовта на главните си герои,Азизе и Джевдет.
Дано бъде конпенсирано от Халит и Бергюзар.  loveuuuДано от време на време се появяват на светло за да им се радваме Joy

https://www.instagram.com/p/BVGPhuZBUpJ/?taken-by=berguzarhalitf … ulgaria&hl=en

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 20:06 от nadejda2639

# 648
# 649
# 650
Наде, благодаря за колажите! bouquet bouquet

Тук са майките, горките, едната родна, а другата отгледала Али Кемал като свое дете, да не говорим Берг как хубаво играе обичта си към него в сериала

# 651
ЕПИЗОД 31 с рус. суб.

https://topcinema.tv/turkey-serials/ty-moya-rodina-serial-vatanim-sensin.html

# 652
Hakan Atalay‏ @hakanatalaynet 2h

Akşamüzeri  tatlı bir tesadüf @HalitErgenc ile birlikte.

# 653
Добро утро!

Халитко веднага отрязал брадата. Ами то само очите му се виждаха вече.  Laughing Laughing

Ето и тениската му отблизо.
Grinning Heart Eyes

Снимка от Сарай Нури от техническия екип

"Рядко се срещат хора като Халит"

txtloves

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 07:39 от varna_2

# 654
Добро утро! Hug

Хубаво е, когато сутрин станеш да имаш "посока", която ще те отведе до нещо красиво,
 да имаш мечта, която да следваш,... хубаво е, когато имаш поне сто причини
да се усмихваш и още по-хубаво е да се събудиш, усещайки, че предстои
един необикновен и прекрасен ден...

-----

Прекрасна е... Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви красива, слънчева и незабравима Събота, момичета!  Heart Eyes Flowers Sunflower Hug

Скрит текст:

# 655
Най-обсъжданите в социалните медии екранни двойки през месец май.

Ние сме в топ 5 с цели две двойки, на първо и пето място.

Най-коментираните герои през месец май.

# 656
Привет!

Най-после Халит без униформа, без брада, без мустаци, готов за дългоочакваната ваканция! Heart Eyes

Благодаря ви за всичко споделено! bouquet А сега аз да споделя нещо, което си мислех, докато гледах серията, но после пък осъзнавах други мисли, които ми се завъртяха. Вие сигурно вече сте на лятна вълна, но аз ще си ги кажа. Когато видях Берг и нейната Азизе облечена с червената рокля, накрая преди да заминат, изглеждаше толкова млада и свежа, че някак си за първи път визуално не можаха да ме убедят, че тя е майка на Хилял и Йълдъз. Буквално им беше като по-голяма сестра, приятелка и т.н. Същото нещо почувствах при завръщането на Али Кемал в дома и сцената между двамата. Берг игра страхотно, каза много хубави думи, но  визията и направо ми крещеше - защо си като момиче на неговата възраст?
Но всъщност отпосле осъзнавах, че в нейната героиня, след вестта от Джевдет, че заминават заедно, жената буквално разцъфтя, колко много се променя една щастлива, влюбена жена, колко се подмладява, да не говорим, че носи дете. Както и символичното, че едва ли не, това семейство започва нов живот, с надеждата да са заедно, да са по-цветни дните и, споделени с любимия човек.
С какъв трепет го чакаше в гората, очите и бяха зареяни в небето, в далечината, в бъдещето. Тя си беше в друга приказка...Светлото, красивото, цветното беше дало гръб на тъжното, тъмното, самотното...
Ето това исках да споделя.
Но сега гледайки снимките, които е споделила Хел в сутрешния си пост  bouquet - сладуша е нашата Азизе....Как ли ще го подхванат този втори сезон? Дано има време и за радости, след като Джевдет се възстанови, въпреки че няма на тепсия да блесне всичко хубаво, надеждата винаги остава....
А Кубилай остава трайна диря в съзнанието ми точно с този последен епизод на първи сезон. Буквално вярваш в този герой, събраха драмата му в два епизода, преди това загатваха само, но му стовариха толкова удари в две серии....от узнаването кои са родителите му, до смъртта на Васили, вината, която ще носи за нея, без да е виновен, осъзнаването на принадлежността, синовния дълг и към двете майки,  дилемата, перспективата, изобщо осъзнаването тепърва предстои.

Изобщо този сериал е с достойнствата на един по-дълъг филм. От вторачване да търсим на екрана Халит и Берг - /техните сцени си остават най-специалните за мен  Heart Eyes/, не забелязваме останалото, някак си минава покрай нас, но оператора, режисьорите, историята - сюжета , постепенно ме научиха да се вглеждам и да заживея и с живота на останалите герои. Да ги приема като неизменна част от живота на Джевдет и Азизе.

Спирам! Grinning

Чудесна събота ви пожелавам! Hug

# 657
Добро утро!  Hug
"Червеният Истанбул" с бг суб. благодарение на Алекс и Мишел. newsm51
http://www.videoclip.bg/watch/697851_cherveniyat-istanbul-istanb … si-bg-sub-1-chast
Изгледах и финалната серия на ВС с рус. суб, ама ... трябва да я "сдъфча".  Mr. Green Все още ме раздрусва емоционално. Embarassed

# 658
Майдрийм,  Hug отново прекрасен коментар! Благодаря ти! bouquet

Варна,  Hug   Кате,  Hug

...............................................................

Пресата

# 659
Майката на Берг и актьорът Йълмаз Гюней във филма "Законът на куршумите".

Колко много прилича Берг на нея
.  Heart Eyes

Най-обсъжданите в социалните мрежи актьори от 5 юни до 9 юни

1 #halitergenç
2 #borankuzum
3 #kubilayaka
4 #tolgasarıtaş
5 #çağatayulusoy

Най-обсъжданите актриси

1 #miraydaner
2 #bergüzarkorel
3 #tubabüyüküstün