ДУБАЙ - тема 13

• 138 775
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 585
последно  през whatsApp ставаше (декември), и не винаги през скайп. Сега не зная

# 586
Добре,ограничили са разговорите през интернет,а текстови съобщения по Месинджър или Вайбър разрешени ли са ?Rolling Eyes  А някой ползвал ли туристическите им мобилни карти,да сподели мнение или оператор от който е доволен?

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 09:07 от i.o.g.i.

# 587
Няма никакви ограничения в текстовите съобщения. Гласови бележки също са възможни.

# 588
Здравейте,
Обмисляме пътуване до Дубай началото на Юни, за сега сме се спрели на този хотел Best Western Plus Pearl Creek Hotel , ако някой може да каже мнение за него и дали температурите ще са поносими по това време, четох че са около 33-37С.
Благодаря ви Wink

# 589
Miracle garden ще бъдат ли отворени през декември? Виждам само някакъв период до края на април, после затварят ли и до кога? Къде да видя актуална информация? Също така дали работят и в неделя и на 24.12.?

# 590
  • Sofia
Miracle garden ще бъдат ли отворени през декември? Виждам само някакъв период до края на април, после затварят ли и до кога? Къде да видя актуална информация? Също така дали работят и в неделя и на 24.12.?
Работят декември и също на 24.12.

# 591
Иншаалла 😀
Ние не знаем кога започва рамаданът, ти за идния декември питаш 😀 принципно трябва да работят, да. Неделята е работен ден и 24 дек. не е почивен.

# 592
Благодаря ви, ще купувам едни самолетни билети с голям престой във Дубай и се чудя дали може да отскочим до градините... А се пада неделя 23.12... Другия вариант е да взема за 24.12. макар че точно на Бъдни вечер не ми се пътува...Grinning

# 593
Благодаря ви, ще купувам едни самолетни билети с голям престой във Дубай и се чудя дали може да отскочим до градините... А се пада неделя 23.12... Другия вариант е да взема за 24.12. макар че точно на Бъдни вечер не ми се пътува...Grinning
Ако не е low cost,  обикновено глезят с по нещичко на борда,  или поне се държат по-мило. А и на празник по-малко хора пътуват.

# 594
Здравейте,
Обмисляме пътуване до Дубай началото на Юни, за сега сме се спрели на този хотел Best Western Plus Pearl Creek Hotel , ако някой може да каже мнение за него и дали температурите ще са поносими по това време, четох че са около 33-37С.
Благодаря ви Wink

37 с влагата става мор. Юни според мен е ок само сутрин и привечер за навън.

# 595
Според мен Юни месец е много по-висока температурата.
Аз бях ноември и беше 32 - 35 градуса и ми беше на ръба на поносимостта.

# 596
Аквапарка Wild wadi по-добър ли е от този в Атлантис?
Доколкото разбирам има намаление от 20 % за притежателите на виза. Някой дали се е възползвал?

# 597
Residense visa may be?

# 598
Вече всички разговори през интернет са блокирани. Може да се комуникира с гласови бележки
[/b][/b]
Какъв адаптер е нужен за контактите в Дубай, за да можем си зареждаме телефоните? Изглеждат ми като английските.
Искам също да попитам дали могат да се правят някакви разговори през интернет(ако има wi fi естествено), и през кое приложение. разбрах, че месинджъра му блокират разговорите. За писане няма проблем. И каква сим карта ще е най-удобно да купим?

Аз се върнах от Дубай преди по-малко от седмица - преходници си носих с мен. В хотела даваха, но по 1-2 на стая. А ние трябваше да зареждаме телефони, апарати и тн.
Комуникирах главно през Вайбър и месенджер. На всякъде има безплатен wifi и на всякъде се свързвах с Вайбър без проблем - даже на видео разговор...

# 599
А защо ги блокират?

Нямам представа, но не може да се говори. До преди няколко месеца можеше само през скайп, но го блокираха и него

Ами не е така. Върнах се в сряда и Вайбър си работи прекрасно. По всички МОЛове включително.

Общи условия

Активация на акаунт