ДУБАЙ - тема 13

• 137 282
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 105
Тити, благодаря ти Simple Smile

# 106
  • ПЛОВДИВ

Е как ще идете до ОАЕ и няма да направите сафари и да отидете до Абу Даби. Тези неща не са за изпускане. А Миракъл Гардънс не е нищо особено Simple Smile))

Ами четох , че на доста хора им ставало лошо при сафарито и дори повръщали - някак не ми звучи приятно като изживяване...Confounded  Но мъжа смята , че ще е интересно, тъй че не сме решили категорично.

Относно Абу Даби - предполагам ще отнеме цял ден,  а сме само за 4 нощувки и не знам дали да не го оставим за друг път. Много ми се ще да имаме време за разходки - винаги съм обичала, когато ида на ново място да мога да се разходя , да усетя атмосферата. Препускането по музеи и забележителности гледам да го сведа до минимум...

Можете ли да ми препоръчате приятни места за хапване с красива гледка? На 5 октомври мъжа ми има рожден ден и искам да хапнем на някое хубаво местенце...

# 107

Ами четох , че на доста хора им ставало лошо при сафарито и дори повръщали - някак не ми звучи приятно като изживяване...Confounded  Но мъжа смята , че ще е интересно, тъй че не сме решили категорично.

Относно Абу Даби - предполагам ще отнеме цял ден,  а сме само за 4 нощувки и не знам дали да не го оставим за друг път. Много ми се ще да имаме време за разходки - винаги съм обичала, когато ида на ново място да мога да се разходя , да усетя атмосферата. Препускането по музеи и забележителности гледам да го сведа до минимум...

На сафарито отидете с празен стомах, примерно преди вечеря, защото подскоците на джипа в един момент наистина могат да ви накарат да повърнете. Самото сафари на мен ми хареса много, както и кратката разходка в пустинята.

Моят съвет е да не пропускате Абу Даби, защото все пак това е столицата на емирствата и има красиви места за разходка. Музеите не ме впечатлиха много, но джамията Шейх Зайед беше уникално красива... Толкова красива, че когато по-късно посетих църквата Саграда Фамилия в Барселона не се впечатлих изобщо от нея, а уж е символ на града.

# 108
Аз също не се впечатлих нито от джамията, нито от сафарито. Все пак, хората сме различни. А сравнението със Саграда фамилия е странно по моему. За 4 дена е по добре само Дубай

# 109
Някой питаше за ресторанти с гледка за празник в Дубай. Имайте предвид, че тези с алкохола обикн са в големите хотели. Най-добре е пак от групов или другите сайтове с оферти да се вземе ваучер. Пишете за какъв бюджет става въпрос и ще ви кажа няколко.

# 110
Днес резервирах Ситимакс в Ал Барша и след резервацията мисля че си съм платил всички такси но не е така Това какво означава че трябва да платя още 70 дирхама на рецепцията ли Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/157/9162157e.jpg

# 111
Да, трябва да платиш на място.

# 112
Да, трябва да платиш на място.

Много благодаря  Simple Smile Има ли шанс да кажат примерно по висока цена от 70 дирхама или всичко си е точно .
До колко време горе долу изтеглят парите от картата Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 07:57 от ludmil98

# 113

Е как ще идете до ОАЕ и няма да направите сафари и да отидете до Абу Даби. Тези неща не са за изпускане. А Миракъл Гардънс не е нищо особено Simple Smile))

Можете ли да ми препоръчате приятни места за хапване с красива гледка? На 5 октомври мъжа ми има рожден ден и искам да хапнем на някое хубаво местенце...

За Сафарито бих казала ,че  не е толкова екстремно, не съм видяла на някой да му става лошо, интересно е. На Марината има много приятни ресторанти, където може да хапнете. Може да си организирате вечеря с яхта на Марината.

# 114
Здравейте, имам питане Simple Smile
Във въпросната книга с ваучери Entertainer, колко ваучера има за сафарито ( примерно) с Arabian Nights ?
За всяка забележителност по 1 ваучер ли има примерно за круиз по марината, сафари или са няколко ?

# 115
Зависи колко страници са 3, 6, 12 може да са. В Групон е по-изгодно. Не знам защо се набутвате с ентънейнера при положение, че отивате за кратко. Според мен той има смисъл за живеещи там или пътуващи често до там.

# 116
здравейте хотела ни е само с закуска а сме с две деца може ли да ми препоръчате къде можем да се храним на не много високи цени .благодаря предварително

# 117
  • ПЛОВДИВ
Някой питаше за ресторанти с гледка за празник в Дубай. Имайте предвид, че тези с алкохола обикн са в големите хотели. Най-добре е пак от групов или другите сайтове с оферти да се вземе ваучер. Пишете за какъв бюджет става въпрос и ще ви кажа няколко.

Здравейте, да - аз бях питала. Ако може да ми предложите ще съм много благодарна - като бюджет не мога да се ориентирам какво е нормално като цена за вечеря за двама. По-скоро искам да е хубаво мястото и гледката с вкусна храна, бюджета няма да е определящ , но и да не е нещо космическо Sweat Smile Също да не е пък много снобарско, че официални вечерни рокли нямам намерение да нося Laughing

# 118
  • Plovdiv
Здравейте, ако може един въпрос към ходилите в Дубай, трабва да избирам за посещението в Бурж Халифа дали да е през деня или по тъмно? Сигурно и двете имат своето очарование, но всяко мнение ще ми е от полза, няма да имаме възможност да сме по залез за да хванем и двете.

# 119
jully 20, виж Pier 7 на марината и Bar 360. Заведенията на Dubai Marine също са ок откъм гледка, цена и качество. Пиша от тел и не ми се търсят линковете. Влез в зомато.ком - има менюта, цени и рейтинги. В Групон има добри сделки за вечери. Избираш и после проверяваш в зомато рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт