ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 300
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Лид бисквитите ми са на плазмон без глутен има ги в аптека фармар стоп .Те са  като бишкоти 4ги начупвам и слагам към плода.Може към чай или мляко

# 241
И аз мисля да се ориентирам към уолкър, ама като я гледам така има още мноооооооооооооооооооого време докато ни потрябва. Simple Smile
Нашите са и развалили режима и сега вместо да спи, се мята насам-натам, поне успях да простра, докато тя ме гледа много заинтересовано! Grinning А и ще видя гащичките Huggies, които и взех, дали пропускат. Grinning
Не мога да помогна откъм лекари и лекове, но стискам палци бързо да се решават проблемите!
Поли, честити мебели! Simple Smile

Някой да има идея за сносен уред за готвене на пара...ама и на сносна цена? Simple Smile
И още един въпрос- има ли бисквитки БЕЗ захар? Може да са с глутен, ама без захар? Аз по-нататък ще и правя, ама сега ме е страх какви точно ще станат и да не се задави, та предпочитам купени. Simple Smile

# 242
Днес май времето е кофти и гледам доста сте се поразписали. При нас е адски вятър и чакам да се постопли малко и да го мятам в количката.

Шо честити зъбчета да са бели и мноооого здрави. Ние също още нямаме зъбчета, понякога венците са му доста зачервени и всичко е в устата.

Водата ние я пропихме след като започнах пюретата, преди това едвам пробутвах 20-30гр. за изплакване на устичката. Сега  пие по 120-140мл. нА ден, дори скоро се случи и 180лв. да изпие.

Поли честити нови мебели. За мен това е едно от най хубавите и приятни занимания - да си обзавеждаш дома (стига да имаш достатъчно време и кой да ти гледа детето)

Момичета вие как вкарахте плодовите пюретата, като към дадено хранене давате пюре и дохранвате с мляко или след зеленчуковото като десерт.

Спирам, че малкия се събуди и не му харесва да пиша, бута ми ръката и иска внимание.

Приятен ден на всички.

# 243
Айде и аз да помрънкам.
Преди една седмица ме позаболя леко единия бъбрек и реших профилактично да ида на уролог. Оказа се камък 5 мм. Изписа ми медикаменти за бъбрека и каза да наблюдаваме камъка дали се движи. Е раздвижи се 2-3 см, ама от неделя бил зациклил на едно място и сега искат да ми го махат с лазер... Бих се съгласила, ама така ми е писнало да ми ровят в карантиите през последните 3 години, че не ща и да чуя за болница, пълни упойки и разкрачване. А и като знам колко са алчни с тея тъпи пътеки дето усвояват, ептен ми причерня...

# 244
  • София
Alja98 Много неприятно. Sad Някакво лечение назначиха ли ти? Мисля, че се препоръчва обездвижване. Много е трудно сам да си наложиш да не се движиш. Може да пробваш да я сложиш с превръзка, така че да напомня да не правиш по-груби движения, а и самата превръзка ще придържа по-фините.

Освен да минеш на мокри кърпи известно време.  Thinking

Пуешко купих от Лидл. Взех бутчета, сварих и обезкостих.

Ох, ние пак сме на 4 хранения. Като ви гледам, се чудя дали да не пробвам пак на 5. Нещо не ми се получиха нещата.

Нещо не се харесва жълтъка.  Thinking На всяко ядене е ръмжене, пънене и накрая рев. Ако махна жълтъка - всичко е наред. Местото много се тачи. Laughing

Днес дадох картоф, червено цвекло, лук, чесън, масло и копър. Хареса се.  Laughing

Вчера реших да дам коричка хляб. Погледна ме със страхотно отвращение и директно си отвори пръстчетата, така че това гадно нещо да падне и никога повече да не го докосва.  Mr. Green

Времето при нас е чудесно, но ще се мотам из квартала по-късно. Трябва да сменя гардероба - зимен-летен.  Blush Още дебелите якета стоят. Изпрах, изсъхнаха и е време да сменям. Лошото е, че като не съм отслабнала още, почти нищо не ми става и сериозно ме депресира.  Confused Но все още няма да си купя дрехи за дебели.  Crossing Arms

В нас тръгват мравки.  ooooh! Напръсках с Бочко против комари  Mr. Green Миналата година с това ги морих. И без това му изтече срока на годност.  Mr. Green

# 245
Стейси, 180 лв изпил - в коя кръчма бяхте?  hahaha Hug

PS: Знам, че е грешка от телефона.

Шошши, Аля, бързо да се оправяте.

# 246
  • София
Стейси, 180 лв изпил - в коя кръчма бяхте?  hahaha Hug

PS: Знам, че е грешка от телефона.
Joy Joy Joy  Hug

# 247
Вашите бебоци имат ли още крусти по скалпа? Аз се чудя как да ги разкарам, бяха изчезнали, сега пак. Набелязах на Клоран някакъв крем, сега ще ходя да го купувам.
Всеки ден му мия косата с Биодерма, не мисля, че е от нея. newsm78

# 248
Алия, може би с някакви противовъзпалителни препарати да мажеш, както и хапчета. Не ти ли изписаха нещо? Това възпаление трябва да се лекува. Майка ми получи същото, докато учех за предния изпит и три-четири дни основно тя гледаше детето. За дупето, ако можеш да минеш само на кърпички и мицеларна вода, например, да оставяш без пампи, за да не се подсече. Хубаво е да се пазиш малко.
Шоши,  Hug имам близък с камъни в бъбреците и наистина е много гадно. Събери сила и си реши проблема, за да избегнеш бъдещи усложния. Лошото е, че трябва да сме 100% в кондиция заради бебоците и е лошо, когато физически не сме добре.

Ейййк, в скъпи кръчми се разхождате   Mr. Green
Чуби, ти ползваше хелън харпър пампита? В ДМ с карта бейбибонус са на промоция.
Аз чакам пред залата за изпит и се намирам на приказки  Rolling Eyes Mr. Green

Едит: курсти на Патето се появиха преди два месеца, но нищо не ги правя, къпя и реша  newsm78 трябва ли по-специално внимание да им обръщам?

# 249
  • София
Pure_nature Успех, стискам палци!

За крустите - мазах с бебешко олио, оставах около час и преди/след баня ресане с гребен и четка. Изпадаха за около 2 седмици, ама аз и малко забравях да го правя  Blush

# 250
Взех го  Mr. Green
Ох, как искам и аз вълнения за ново жилище, обзавеждане, ама като гледам май ще сменяме квартирата отново и скоро няма да си имаме нещо наше. Поли, честито ново у дома.

# 251
Мерси момичета Hug Много го болят милото SadАма няма начин, трябва да излизат.
Pure, честито за изпита.
И на нас ни трябва по голямо жилище ,ама..Че децата растат.От друга страна  тук направихме ремонти и не ми се напуска..Угодия няма Whistling

# 252
Ами ние купихме по-голямо жилище (от гарсониера - двустаен) и тамън го направихме и аха се преместихме и разбрах, че ще имаме второ.
Та сега ще търсим тристаен... Joy

# 253
Ами ние купихме по-голямо жилище (от гарсониера - двустаен) и тамън го направихме и аха се преместихме и разбрах, че ще имаме второ.
Та сега ще търсим тристаен... Joy
Хехе ,абе то на мен ми се иска къща ,с много стаи ,дворче(хем и сега имам двор)ама..Дето се казва живи и здрави
Шоши, бързо оправяне мила, много е неприятно това с бъбреците,имала съм много проблеми. Hug

# 254
Pure честито за изпита.Шоши за бъбреци много ми помагаше папаверин .

Общи условия

Активация на акаунт